Spotřebováno za prosinec 2017 + celková bilance za rok 2017

Máme tu poslední den v roce a od zítra se budeme zas pracně učit psát na konci osmičku. Také Vám to vždycky tak trvá? Když už si člověk na to nové číslo zvykne, tak aby se zas učil další. Jak budete konec roku slavit? Plánujete nějakou velkou párty, nebo jen v rodinném kruhu či pouze ve dvou?

Výjimečně začnu shrnutí spotřebovanými kousky a příště teprve mrkneme na novinky a to z toho důvodu, že když jsem článek s novinkami sepisovala, tak jsem u sebe neměla ještě všechno, ale jistě vím, že během posledního dne už nic nedodělám, tak proto dnes spotřeba.

Poslední tři měsíce byla spotřeba vůbec nejlepší, za celé ty roky, co ji sepisuji. Do koše letělo velké množství prázdných obalů, za což jsem byla ráda, protože v tom byly i starší kousky. Prosinec také není vůbec špatný. Jinak jsem se teď hodně zaměřila na takové ty zbytky, třeba tvařenky, které už jsou jen po okrajích, sice to znamená, že zanedbávám novější kosmetiku, ale občas to asi podobnou čistku chce. Také to tak máte?

1. Balea šampon a balzám na vlasy 2v1 s medem a chia semínky (Recenze) - Úplně super šampon, po kterém jsou vlasy nádherně objemné, vzdušné a vůbec se nemastí. I po čtyřech dnech jsou nádherné. Velmi milé překvapení.
Koupila bych znovu: ANO

2. Femfresh intimní mycí gel Everyday Care (Recenze) - Jedna z mála značek, která mi naprosto vyhovuje. Gel má sice výraznější vůni, ale vůbec mi nevadí. Je příjemný, nedráždí, nepálí.
Koupila bych znovu: ANO

3. Gliss Kur Deep Reapir Extreme Serum (Recenze) - Konzistenčně se jedná o hutnější krém, který jsem používala převážně na konečky. Ty pěkně hydratovalo, vlasy nezatěžovalo a hezky provonělo.
Koupila bych znovu: ANO 

4. Dairy Fun tělový peeling Blueberry (Recenze) - Už podle obalu je jasné, že peeling Vám zpříjemní sprchu. A nejen, že krásně vypadá, ale i za to stojí. Je hrubší, super pokožku těla vydrhne a má nádhernou vůni, která mi připomíná žvýkačky.
Koupila bych znovu: ANO

5. Nivea výživná medová maska (Recenze) - Maska byla docela dost mastná, což mi vyhovovalo. Hodně hutná, na pleti příjemná, krásně voněla a hydratace byla na jedničku. Pro vyživení suché pleti ideální.
Koupila bych znovu: ANO

6. Skin79 BB Cream Moinsturizing Purple (Recenze) - Překvapivě super a to i odstínově. Byl trochu mastnější, takže po pleti dobře klouzal, nádherně ji vyhladil, rozzářil a perfektně kryl.
Koupila bych znovu: ANO

7. Skin 79 BB Cream Silky Green (Recenze) - Tenhle mi naopak nesedl, velmi světlý a na mé suché pleti šel strašně špatně rozetřít. Zvýraznil každé suché místečko, zalézal do vrásek a vysušoval. Šel použít jedině s mastnější podkladovou bází.
Koupila bych znovu: NE

8. Soaphoria mýdlo Orientální noc (Recenze) - Asi jsem omylem vyhodila obal, tak na fotce chybí. Mýdlo bylo takové průměrné, ruce umylo, nevysušovalo, ale rychle se vymydlilo a vůně na rukách vůbec nebyla cítit.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

A tady už bilance za celý rok 2017, některá čísla se mohou zdát vysoká, ale jsou v tom započítaná i menší cestovní balení, která počítám i z toho důvodu, že kolikrát zabírají více místa, než klasický velký produkt :)

Tělo
Sprchové a intimní gely: 13
Tělová mazadla a opalovací mléka: 12
Tělové peelingy: 4
Krémy na ruce: 7
Deodoranty: 4
Holení: 2
Mýdla: 3

Pleť
Pleťové krémy: 3
Pleťová séra: 1
Oční krémy: 1
Pleťové masky: 7
Čistící gely: 5
Micelárky: 4
Peeling: 1

Vlasy
Šampony: 7
Kondicionéry: 4
Laky na vlasy: 3
Tužidla: 3
Ostatní vlasové produkty: 8

Dekorativní kosmetika
Řasenky: 3
Oční stíny: 1
Oční linky a tužky: 2
Balzámy na rty: 3
Lesky: 1
Make-upy: 6
Pudry: 1
Ostatní: 5

Počítaly jste si, kolik toho za rok spotřebujete? 
Jaká jsou Vaše čísla?

12 komentářů:

  1. Nemám skusenost so žiadnym produktom z tvojich, ale ten telový peeling vyzerá lákavo. Amusi perfektne vonat. Ja som si veru za rok spočitala, kolko sprchových gelov a telových mliek stiham minut a chystám článok :-)

    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle Balea šampony mám hodně ráda, zrovna včera jsem si jeden koupila. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně to trvá hrozně dlouho se ten nový rok přeučit psát :-D Už jsem psala nějaké smlouvy na rok 2018 v práci a lidi mě museli opravovat, měla jsem tam 2017 :-D
    jinak super článek, spotřebováno, to je moje :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Já žádné počty nevedu, ale nejvíc spotřebuji těch produktů, po kterých sahám každý den, takže sprchový gel, deodorant, pleťová voda..Naopak nejméně spotřebovávám dekorativku, tu sice taky používám každý den, ale mám jí mraky, tak to moc nejde:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Já nejvíc spotřebovávám sprcháče a šampony, naopak s jakýmkoliv mazáním mám dost problémy, o dekorativce nemluvě :D Tenhle šampon Balea jsem ještě neměla, musím napravit :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já spotřebované věci nepočítám. Ale určitě toho spotřebuju výrazně míň než ty. Článek na blog mi vyjde tak jeden za kvartál (ale je fakt, že do nich dávám jen to, co jsem vyzkoušela poprvé a já se dost držím osvědčených značek). Jeden článek "z kometické poličky" zrovna chystám, ale asi ho dokončím až v půlce ledna, v práci toho mám tolik, že po večerech už se mi asi nebude chtít psát ani na blog. Ale moc ráda tyhle články čtu, těším se na tvé propadáky a nej... roku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já co nenapíšu o vikendu, v týdnu nezvládnu, také večer nejsem schopná :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...