Svíčky z Primarku

Zima a Vánoce jsou ideálním obdobím pro voňavé svíčky. Ač já tedy pálím i v létě, v zimě to má zkrátka větší kouzlo a během Vánoc svítí snad všechno. Svíčky či vosky naprosto miluji a zapaluji téměř každý večer, ano, i v tom horkém létě.

Samozřejmě nedám dopustit na Yankee Candle, ale rozhodně se nebráním ani jiným značkám. Naopak, ráda zkouším a objevuji něco nového. Svíčka mi vždy udělá fakt neskutečnou radost a já jsem ráda, že baví i Vás. Díky tomu svoji úchylku můžu ventilovat právě i na blogu.

Ráda bych Vám představila pár kousků z Primarku. Dlouho jsem váhala, zda o těchto svíčkách psát, přece jen nejsou tak dobře dostupné a sortiment se každou chvíli mění. Přišlo mi ale líto se o nich nezmínit, zvlášť když se mi jich teď sešlo více. Třeba Vás inspirují pro příště, nebo je ještě bez problému seženete.

Pokud jste v Primarku někdy byli, tak víte, že výběr je vždy velký. Koupit můžete svíčky od malých čajových až po větší svíčky ve skle. Svíčky lákají hlavně svým vzhledem, přiznávám, že se nechávám nalákat na roztomilou samolepku. Co se týče vůně, ne každá je povedená a některé si jsou dost podobné, ale rozhodně se nemusíte bát, že by jste mezi nimi nenašli alespoň jednoho favorita.

Sugared Candy
Nejčastěji kupuji tyhle malé svíčky o velikosti 70g, které vydrží vonět kolem 16hodin. Stojí pouhé euro, takže se nakupují samy. Faktem je, že tahle malá velikosti neprovoní ani pokoj, natož celý byt. Vůni cítíte pouze v těsné blízkosti svíčky.  Jak jsem psala, hezky to vypadá a je spíše takovým doplňkem a okrasou bytu.

Sugared Candy jsem měla v merku díky tomu nejrozkošnějšímu obrázku. A jsem ráda, že voní přesně tak, jak vypadá. Vůně je hodně sladká, vlastně až přeslazená. Jsou to bonbonky s hromadou cukru. Pokud máte rádi sladké vůně, tahle se Vám určitě bude líbit.


Spiced Pumpkin
Vrátíme se do podzimu, konkrétně k Halloweenu, se kterým jsou spojené dýně. Spiced Pumpkin také naprosto odpovídá svému názvu.  Při čichnutí ke svíčce je vůně hodně silná, dost kořeněná a jde téměř až do pánska. Já tedy ty pánské silné vůně nemusím, ale jelikož po zapálení je jemnější, tak mi vůbec nevadí, naopak, docela mi voní a koupě nelituji.

Winter Spice
Dokonalá vánoční vůně, kterou jsem tam nemohla nechat. Jedná se o zmrzlou skořici a voní nádherně. Vůně je slaďoučká, ale zároveň v tom cítíte něco mrazivého, těžko to popsat, ale když ke svíčce čichnete, tak ten chlad v tom je, možná špetka mentolu. Pokud milujete vánoční vůně, určitě doporučuji, je věrohodná a ideální na Vánoce.

Frosted Pear
Nejnovějším kouskem je zmrzlá hruška, která má opět roztomilou etiketu s tučňákem. Já jsem na ty sladké jídelní vůně, takže i tahle je dost sladká. Hrušku v tom cítím, ale určitě se nejedná o klasickou a věrnou vůni, spíše je to přeslazená bonbonková hruška. Ale mě velmi voní, takže spokojenost. Troufám si říct, že tyhle svíčky jsou hezké i jako menší dárek.

Clementine & Honey
Jako poslední si dáme starší a zároveň větší kousek. Tuhle krasavici jsem kupovala asi někdy na jaře a samozřejmě kvůli jednorožci, jak jinak. Vydrží vonět kolem 60hodin a stála 4eura. Ač jsem ji tedy prvotně chtěla kvůli obalu, tak mi ze všech zmiňovaných voní rozhodně nejvíce.

Též velmi sladká vůně, ve které se mísí hlavně med s citronem a opět v ní cítím i bonbony. Opravdu nádherná, letní vůně, kterou je mi až líto pálit. Tahle větší velikost už dokáže i trošku provonět místnost. Ne nijak výrazně, ale cítit je.

Co Vy a svíčky?
Kupujete v Primarku?

8 komentářů:

  1. Ty obaly a celkově skleničky mají fakt krásné :) já s těmito svíčky z Primarku žádné zkušenosti nemám. Ale teď vím, co si tam koupit, kdyby do Primarku vyrazila.

    Krásné Vánoce!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. obaly sa im fakt vydarili, a ako pozerám si taká istá závisláčka na sviečkach ako ja ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Svíčky jsou taky moje závislost a poslední dobou, kdykoliv jsem v Primarku, tak je pro mně nepsaná povinnost si nějaké dovézt, výběr je široký a já ráda zkouším nové vůně:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já v Primarku ještě nebyla, ale svíčky tam mají moc pěkné. Kdybych do Primarku náhodou někdy vyrazila, určitě bych si jednu, možná i více, taky koupila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Ty svíčky jsou geniální, musí vonět božsky :-) v Primarku jsem nikdy nebyla, ale doufám, že se mi někdy poštěstí a podívám se tam :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. Vždy když jedu do Primarku, vždy si koupím alespoň jednu svíčku z dané kolekce. Na jaře si pamatuji neměli nic moc ale Vánoční svíčky jsou fakt krásné. Já je nepálím, myslím si že nebudou moc zdraví prospěšné, takže je mám spíš jako dekoraci.

    OdpovědětVymazat
  7. Já ještě z Primarku svíčky neměla, takže snad brzy napravím. Líbí se mi obaly.

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsem nevěděla, že se v Primarku dají sehnat i svíčky. Člověk se pořád dozvídá něco nového. :-) Abych ale pravdu řekla, tak já si vonné svíčky už moc nekupuji. Používám spíš ty klasické. Právě na ty bych si docela ráda koupila i nějaký pěkný svícen. Co jsem se tak dívala, tak například solné svícny nevypadají špatně. Něco takového by se mi líbilo.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...