Aussie - Laky na vlasy a pěnová tužidla

Na různé stylingové vlasové produkty se sice na blogu občas objevují recenze, ale nejsou nijak pravidelné a ani časté. Je to z toho důvodu, že mi například laky na vlasy či tužidla vydrží poměrně dlouho a protože nemám ráda rozděláno více produktů stejného druhu najednou, chvilku trvá, než se dostanu k něčemu novému.

Dnes tu mám ale rovnou čtyři produkty od Aussie, které jsem v poslední době používala, dva laky na vlasy a dvě tužidla. Většinu už mám dokonce spotřebovanou, tak mrkneme, jak jsem byla spokojená a vlastně si dáme i premiéru této značky na mém blogu.

Jako první si tu ukážeme růžové produkty, které jsou určené především pro lesk vlasů. Lak na vlasy Shine + Hold obsahuje výtažek z kůry australské třešně a díky tomu i nádherně voní. Že laky na vlasy smrdí? Omyl, tohle je fakt nádhera, úžasná slaďoučká vůně. Má super rovnoměrný rozptyl a je spíše jemnější. Ta fixace není určitě vysoká, pro zafixování složitých účesů to rozhodně nebude.

Pěnové tužidlo Curl Define + Shine obsahuje také výtažek z kůry australské třešně, takže vůně je opět úchvatná. Tužidlo by mělo tvarovat lokny a dodat jim lesk. Já tedy tužidla používám hlavně na patku, se kterou se mi pak lépe pracuje a drží alespoň trochu tak, jak chci já a ne ona. Nijak vlasy nezatěžuje, pěkně je provoní a opravdu se s nimi lépe dělá.

Zelená řada již není určená pro lesk, ale pro objem. Lak Volume + Hold obsahuje výtažek z australských mořských řas. Vůně je opět moc příjemná, je výraznější a ne tak sladká, přesto voní krásně. Mezi tímto a růžovým lakem nevidím žádný rozdíl kromě té vůně. Vlasy lehce zafixuje, nevytváří helmu a neslepuje ani v trochu větším množství.

Tužidlo Volume + Conditioning voní totožně jako lak. Vytváří lehoučkou, nadýchanou pěnu, která vlasy nezatěžuje a musím říct, že vlasům dodá i trochu toho objemu navíc, což mě mile překvapilo. Tyhle vlasové produkty mě fakt bavily, fungují dobře a navíc božsky voní.

Máte zkušenosti s Aussie?
Používáte laky a tužidla?

8 komentářů:

  1. Se značkou zatím nemám žádnou zkušenost, ale docela mě zaujala, už jsem o ní četla dřív :). Jinak doma používáme spíš laky na vlasy ale jen minimálně.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Laky na vlasy používam výnimočne, tužidlá nepoužívam. Od tejto značky som doposial skušala kedysi šampon, bol celkom fajn a bola som s nim spokojná. Určite ešte niečo od nej vyskušam.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  3. Od téhle značky teď testuji šampon a zatím jsem s ním spokojená :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Laky skoro nepoužívám, naopak tužidla pravidelně. Takže příště možná vyzkouším některé z těchto - recenze vypadá zajímavě

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...