Balea - Šampon a balzám 2v1 s medem a chia semínky

Všem už je určitě jasné, že Baleu mám fakt ráda. Během roku vtrhne do regálů DM spousta nových produktů a limitek a snad všechny mě vždy lákají k vyzkoušení, ať už díky voňavým variantám, tak i kvůli povedeným obalům. Navíc stojí pár korun, takže se odolává dost těžko.

S čím ale nemám ještě moc zkušeností, tak je vlasovka. Kdysi jsem měla kokosový šampon s balzámem, které v té době byly dost chválené, takže mi to nedalo a musela jsem je také zkusit. Žádný zázrak se ale nekonal, nijak mě nechytly, takže mě to k té vlasovce úplně netáhne.

Šampon jsem našla v jednom DM boxu a narovinu přiznávám, že sama bych si ho asi nekoupila. Jsem trochu skeptická vůči 2v1. To jsem používala snad jako dítě a možná ještě v pubertě, kdy to v té době bylo poměrně in. Viditelně ale začíná být tenhle trend zase v kurzu, protože s 2v1 či dokonce 3v1 přichází více značek.

Je určen pro slabé a vyčerpané vlasy. Obsahuje výtažek z medu a chia semínek, díky kterým mají být vlasy již na pohled zdravější. K tomu vitamín B a provitamín B5 pro hebkost. Výsledkem by tedy měly být zdravější, lesklejší a posílenější vlasy. Je bez silikonů.

Šampon má takovou středně hutnou konzistenci, prostě klasický šampon, který výborně napění. Pěnu vytváří vážně bohatou. Vůně je moc příjemná, med v tom cítíit je, ne ovšem moc vtíravě. Med nemusím, ale vůně je fakt povedená.

A výsledky? Překvapivě vlasy šly naprosto bez problému rozčesat, čehož jsem se bála nejvíce. Já se bez balzámu neobejdu, ale i v tom 2v1 funguje tak, jak má. Vlasy po umytí jsou hebké, vzdušné a mají objem. A to nejlepší? Vůbec se mi nemastily. I po čtyřech dnech od umytí byly nadýchané, bez mastných kořínků, až mi přišlo zbytečné je vůbec mýt. Zvládla jsem klidně i týden a vlasy furt byly krásné. Za mě vůbec nejlepší šampon, který jsem loni vyzkoušela.

Co Vy a Balea šampony?
Používáte 2v1?

12 komentářů:

  1. Produktům 2v1 moc nefandím, spíš jen na cestování, abych ušetřila místo v zavazadle. Ale Baleácké šampony kupuji často, většinou mně naláká nějaká nová parfemace a taky ta cena:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že mě nedávno také lákaly nové parfemace :)

      Vymazat
  2. chia semínka?? :O tak to mě dostalo! to bych v šamponu nečekala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jednou vyzkoušela také jejich šampon a za mě byl fajn. :) A tento mě teda láká, hlavně tím, že ti vlasy vydrželi dlouho, ale je jasné, že ne na všechny typy vlasů tohle bude fungovat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se vlasy celkově mastí málo, ale s tímhle fakt vůbec.

      Vymazat
  4. 2v1 používám, i 3v1, ale u šamponů tomu moc nevěřím. Je fajn, že ti takto sedl. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Já taky nejsem fanda 2v1, ale tvá recenze zní lákavě. Z vlasové kosmetiky Balea jsem myslím měla jen kondicionér s granátovým jablkem (s tím jsem byla spokojená) a pěnové tužidlo (které mne moc nenadchlo)

    OdpovědětVymazat
  6. Rozhodně fanda produktů 2v1 nejsem. Ale je fakt, že už jsem nějaké tyto produkty měla a byla jsem s nimi poměrně spokojená. :) I tento vypadá dobře.

    Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...