Kosmetické propadáky roku 2017

Po oblíbené kosmetice to chce trochu vyrovnat a tak se mrkneme na propadáky. Těch není tolik jako oblíbenců, což mě těší. Na druhou stranu to občas chce nějaký ten negativní článek, kdyby vše bylo super, koho by to bavilo, že?! A já se přiznám, že ty negativní recenze se mi kolikrát píšou lépe. Ne že bych je psala radši, ale jak mám něco zhatit, článek se píše téměř sám :D

Jinak teď už Vás čeká jen celkové shrnutí roku a tím se celý rok 2017 uzavře. Následovat budou už jen nové recenze, naplánovaných jich mám spoustu a doufám, že budou převažovat samozřejmě ty pozitivní.


Dekorativní kosmetika
Noo, tady je stejně jako loni vidět, že bych se měla té dekorativce více věnovat. Mám tu pouze jeden jediný produkt z oblasti líčení, který stál totálně za prd. Slibuji, že letos budu více sahat po nových kouscích, abych je řádně otestovala a napsala o nich. Když už jsme u toho, zajímá Vás více ta dekorativka, nebo péče? O čem raději čtete?

Avon tekuté oční stíny Super Shock Vivid (Recenze)  
Stíny jsou hodně vodové, takže pořádně nezaschnou a tím pádem je jasné, že prostě držet nebudou. Během pár minut se slijí a práce s nimi také není jednoduchá, blendit vůbec nejdou, tím se hned rozmazávají úplně do pryč. 
 


Pečující kosmetika
Nejvíce zástupců tu je z oblasti péče o tělo, konkrétně různá tělová mazadla. Těch jste mohly najít dost i v oblíbencích, což je pochopitelné. Používám je až na výjimky denně a za ten rok jich vyzkouším celkem dost. Vlasovka tentokrát nebyla pořádně zastoupená snad nikde, ač se našel jak super šampon, tak i propadák, nejvíce jsem měla spíše průměrné šampony, u kterých se nějaká ta chybička našla.

Yves Rocher Revitalizační odličovací voda na obličej, oči a rty (Recenze)
Micelárka od YR tu byla loni a bude i letos. Sice pokaždé jiná, ale furt ten samý problém. Pleť sice odlíčí, ale s očima si vůbec neporadí. Je třeba doslova dřít, aby jste se zbavily alespoň linek. Štípe v nich, hrozně dráždí a zanechává je takové ztěžklé. Zbytek už letěl do koše bez spotřebování. Další mínusem je nepříjemná vůně.

Naturalis tělové mléko s kávovým extraktem (Recenze
Naprosto božská vůně kávy, což jako závislák oceňuji, ale bohužel je to jediné pozitivum. Mléko se ani v minimálním množství nechce vsáknout, je to fakt boj. A když už ho vyhrajete, tak žádná odměna Vás nečeká. Vůbec nehydratuje.

Ryor emulze k redukci tuku a celulitidy Lipored Ultra (Recenze
Gelová konzistence po aplikaci celkem dlouho lepila, než se pořádně vsákla a silná bylinková vůně tomu také nepřidala, nemusím tyhle vůně. Je jasné, že díky nějakému mazání nezhubnete, ale bohužel emulze nedělala vůbec nic. Žádná hebčí pokožka a ani žádná hydratace. Tohle je produkt opravdu totálně k ničemu.

Dove tónovací tělové mléko Summer Revived (Recenze
Četla jsem samé pozitivní recenze a nechápu, kde se vzaly. Sice je mléko příjemné, hezky voní a hydratuje, ale kde je to opálení?! Na mě vůbec nefungovalo, absolutně žádný rozdíl a to i přesto, že jsem ho používala denně. Maximálně udělalo flek někde na loknu či kolenu.

Dove krém na ruce Goodness (Recenze
Po krému jsou ruce neuvěřitelně hlaďoučké, až takové sametové. Je to ale díky silikonovému filmu, který na nich vytvoří. Bohužel ale nehydratuje, opravdu vytvoří jen ten film, díky kterému to vypadá, že jsou ruce jak v bavlnce, ale není to tak. Škoda, protože je příjemný a hezky voní.

Oriflame trio krémů na ruce (Recenze
I tady platí, že ruce jsou po namazání celkem příjemné a hebké na dotek, ale hydratace opět nulová. Můžete mazat několikrát denně a stejně nebude pokožka vyživená. Plusem jsou jedině povedené vůně.

Garnier Neo krémový antiperspirant Fresh Blossom (Recenze
Krásně voněl a fungoval skvěle, i po celém dni byla cítit jen ta hezká vůně. Jenže vždy do dvou dnů mě začalo úplně nesnesitelně svědit podpaždí. Šanci jsem mu dala několikrát a nakonec putoval dál, protože tohle se fakt nedalo vydržet. Měla jsem pocit, že se udrbu.
 

Head & Shoulders šampon proti lupům Thick & Strong (Recenze)
Ač má bojovat proti lupům, tak mně se naopak po něm udělaly a to ve velkém množství. To se pak poddalo a bylo to ok. Bohužel ale vlasy šíleně mastil. Vydržely hezké pouhý jeden den a pak to šlo do kopru.

Aubrey Organics Scalp Tonic (Recenze)
Tonikum by mělo vlasům dodat objem, revitalizovat a zklidnit vlasovou pokožku. Nedělalo to naprosto nic. Místo objemu mi spíše přišlo, že vlasy mastí, takže za mě.

Head & Shoulders Extra Thickening Tonic (Recenze)
Head & Shoulders ještě jednou. Ten samý problém, co výše. Produkt naprosto k ničemu, žádný slibovaný objem se nekonal a to ani při pravidelném používání. Nějak mě přešla chuť tahle tonika zkoušet.

Co nesedlo Vám?
Shodneme se na něčem?

12 komentářů:

  1. ten Dove Derma Spa krím na ruky používam, a patrí celkom medzi moje obľúbené :) i keď ako tak premýšľam, tak je možné že to čo píšeš je pravda, a na rukách vytvorí iba hladký film a nehydratuje..ale mne to asi stačí :D
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Od Dove mám akorát tělové mléko a po namazání mě svědí pokožka, je to škoda, protože nádherně voní. Víc jsem nezkoušela a je to dobře.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem od Oriflame měla už více krémů na ruce a všechny měly kromě povedených vůní společné to, že špatně hydratovaly..

    OdpovědětVymazat
  4. Mini krémíky od Oriflame mám taky a jsem s nimi spokojená, ale na vysušené ruce to není.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Mým propadákem roku je asi sprcháč Isana s ovocnou vůní (a s roztomilou pandou na obale). Zrovna včera jsem o něm psala na blog ... Ale já spotřebuji kosmetiky výrazně míň než ty - moc to nestřídám a sahám dost často o osvědčených věcech.
    Z tvého hodnocení nemám vyzkoušeno nic, tak nemůžu přispět názorem - ať už jiným nebo stejným :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, tak pandy je škoda. Je fakt, že já stridam, i když mi něco sedí, stejně zkouším nové.

      Vymazat
  6. Bohužel se shodneme jen na těch tekutých stínech od Avonu. Nezkoušela jsem teda všechno, ale třeba Head&Shoulders mám poměrně ráda tak nevím kde se stala chyba :D
    Jinak tu máš produkty, které mě (jen od pohledu) poměrně překvapily :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...