Lirene - Regenerační maska v rukavicích

Krém na ruce je můj každodenní společník a o to více to platí v zimním období, kdy ruce jsou vysušenější a v mrazech mi dokonce kůže praská. Věřím, že krémy na ruce používá pravidelně většina z Vás. Ale co třeba dopřát rukám něco o trochu více?

Pleťové masky jsou naprosto běžné, loni přišla značka Lirene i s několika maskami na nohy a koupit můžete už i masku na ruce. Rozhodně zajímavá záležitost, po které Vám Vaše ruce budou neskonale vděčné. Navíc si u tohoto hýčkání minimálně na půl hodinky pěkně odpočinete.

Tato konkrétní maska je dvoufázová a slibuje sametově hebké ruce. V prvním kroku se použije vyhlazující a exfoliační peeling, který odstraní odumřelou kůži a připraví ruce na následující masku. Peeling příjemně voní, jelikož je ale exfoliační, nepočítejte se zrníčky. Přesto jako příprava na rukavice je určitě fajn.

Péče obsahuje například ureu, kyseliny AHA, bambucké máslo a makadamiový olej. Zkrátka samé hydratační bomby.

Samotná maska se ukrývá v rukavicích, které si nasadíte a necháte třicet minut působit. V podstatě těch třicet minut nemůžete nic moc dělat, pouze dát nohy nahoru, uvolnit se a nechat masku, ať se stará. Tohle je fakt super, naprosto ideální k večernímu seriálu.

Rukavice jsou univerzální, takže pochopitelně nebudou sedět dokonale všem, jelikož jsou ale dost napuštěné, tak se k prstům přicucnou a nepadají, jen u zápěstí více odstávají. Maska dost výrazně voní, vůně je hodně osvěžující citrusová a na rukou se pak drží pěknou dobu.

Po sundání rukavic se zbytek masky do rukou vmasíruje. Chvilku tedy trvá, než se vše vsákne, delší dobu jsou ruce takové ,,ublemcané", ale poté už jen zůstane ochranný film a rozhodně mnohem jemnější a hebčí ruce. Maska funguje dobře a splňuje to, co slibuje.

Maska stojí 125Kč, takže to určitě není na to, aby jste ji používaly několikrát týdně, ale pokud zrovna Vaše ruce trpí, je to fajn věcička.

 Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Co říkáte na masku na ruce?
Láká Vás?

4 komentáře:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...