Brandnooz box - Leden 2018

Krásnou neděli,
jak si užíváte víkend? Od pondělka se prý má ochladit, z čehož vůbec nejsem nadšená, teploty kolem deseti stupňů mi maximálně v zimě vyhovují. Jak jste na tom Vy? Já už netrpělivě vyhlížím jaro.

Ve středu dorazil první Brandnooz box letošního roku. Na první pohled mě obsah moc nezaujal a byla jsem docela zklamaná, ale nakonec mi vůbec špatný nepřijde. Produkty jsou využitelné snad všechny a pár z nich mě vážně zaujalo a o to jde.

Nestlé Fitness Cereálie - 375g, 89,90Kč
Nejvíce místa zabírala krabice s cereáliemi. Ty mají vylepšené složení, které obsahuje celozrnný oves. Také nechybí vitamíny skupiny B, které uvolňují energii do těla. Cereálie jsou super, ráda si je dávám s bílým jogurtem, takže i když se poměrně často opakují, nemám s tím problém. Jen mě mrzí, že snad pokaždé mám smůlu na tu nejobyčejnější variantu. Koupit dále můžete čokoládové, ovocné a jogurtové.

Lay`s Oven Baked - 65g, 24,90Kč
Jak jistě už víte, chipsy vítám vždy a pokaždé z nich mám radost. Na večerní zobání ideální, to já můžu. Tyhle jsou pečené v peci a díky tomu mají o 50% méně tuku. A varianta jogurt s bylinkami? Mňamka.

McOzi Pražené škvarky - 50g, 49Kč
Škvarky nejím, ale mamča je má moc ráda a z těchto byla úplně nadšená, musela jsem je bránit, aby přežily alespoň do focení. Takže využitelný a zajímavý produkt, který se jen tak v boxu nevyskytuje.

Adriana Celozrnné těstoviny - 500g, 36,90Kč
Značku Adriana kupujeme, i když je fakt, že saháme po klasických a ne celozrnných těstovinách, tak snad budou tyhle dobré. Už jednou v boxu byly nějaké celozrnné a popravdě, nedalo se to jíst a letěly do koše. Jsou vyrobené ze 100% celozrnné mouky a obsahují vysoký obsah vlákniny.

Maggi Snackito Thakjská kari čočka - 29,90Kč
Na tuhle novinku Snackito jsou teď všude reklamy, určitě Vám také neunikly. Příprava je velmi jednoduchá, pouze se zalije vodou, zamíchá se a za pět minut je hotovo. Pokud něco z jídel fakt nemám ráda, tak je to čočka, ale Honza si dá rád, i když kombinace čočky a kari se mu moc nezdála. Vychutnáte si tak koriandr, kurkumu, římský kmín a zázvor. Obsahuje vysoký podíl bílkovin a vlákniny.

Amylon BIO Puding rýžový se skořicí a jablkem - 23,90Kč
Produkt, který mě fakt zaujal. Rýžový puding jsem ještě neměla, takže se těším, až ho ochutnám. Navíc kombinace skořice s jablkem, vůbec nemusí být špatné. Je bez barviv, aromat, lepku a přidaného cukru.

Arax BIO březová šťáva - 0,3l, 32Kč
Jako poslední opět pro mě velmi zajímavý produkt. Šťáva je bohatá na vitamíny C a B a minerální látky. Je považována za přírodní  léčivo, které by mělo mít regenerační a omlazující účinky. Vhodná pro detoxikaci organismu a neobsahuje žádný přidaný cukr, je tudíž vhodná i pro diabetiky. Sehnat ji můžete ve třech variantách - šípková, mátová či kopřivová.

+ časopisy Rezidence, který letěl hned do koše a speciál Čtyřlístku, který donesu dětem do práce.

Líbí se Vám obsah?
Co Vás zaujalo?

14 komentářů:

  1. Hezký boxík, vcelku se jim tento měsíc povedl :) zaujaly mě ty špagety, po nich v obchodě mrknu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Cereálie znám z Německa a škvarky od jedné kamarádky jsou dobré, ale tučné a nezdravé.
    Tento boxík by mi příliš radost neudělal.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky ho mám doma a taky jsem měla na první pohled špatný pocit. Ale nakonec celkem fajn...až na časopisy.
    Narozeninová giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Tak nevypadá zas tak špatně, ale asi bych nevyužila všechno. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně vadilo opakování dvou výrobků (lupínky, snackito), ale jinak to šlo. Nevadily mi ani časopisy - variantu od Čtyřlísku někomu věnuju a Rezidenci si prolistuji raději než různé bulváry (byť v panelákovém bytě nepochybně nejsem cílová skupina takového plátku)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že většina odběratelů není cílová skupina :)

      Vymazat
  6. to fitness a bio balení vypadá skvěle, já bych si asi taky mezi tím povybírala, co se mi líbí, a co použiju, ale je to velmi inspirativní :)!!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. same dobroty su tam a tie pražene škvarky ma zaujali :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...