Essence - Wood You Love Me? | Limitovaná edice

Po delší době jsem utrácela za dekorativní kosmetiku a přiměla mě k tomu ta vůbec nejrozkošnější limitovaná edice, kterou má na svědomí značka Essence. Wood You Love Me? jsem měla vyhlédlou ještě když byla pouze u zahraničních sousedů a já strašně doufala, že se k nám dostane. Jinak bych snad musela vyrazit do Německa, protože to byla láska na první pohled.

Jedná se o valentýnskou limitku, i když odstínově bych ji dala spíše na podzim. Avšak zamilovanost a roztomilost ji nelze upřít. Kromě dnes zmiňovaných produktů v ní najdete ještě laky na nehty, řasy, houbičky na make-up, tužky na oči, nad kterými jsem tedy váhala, protože též nevypadaly špatně a štěteček, ten bohužel vůbec nebyl, i když stojan jinak byl plný. Pokud se Vám ji nepodaří sehnat v drogerii, je dostupná na e-shopu kupkosmetiku.cz.

Paletka očních stínů
Co jsem fakt chtěla ze všeho nejvíce, tak rozhodně tuhle paletku očních stínů a to i přesto, že stínů a paletek nemám zrovna málo. Ale ti králíčci? Tomu prostě nešlo odolat a už vůbec ne, když jsem ji uviděla naživo. Ten obrázek se totiž při pohybu mění. Já z toho byla nadšená jak malé dítě a neustále jsem to celý večer ukazovala příteli, kterého to naprosto nezajímalo :D

Balení tedy nejlepší a obsah také moc dobrý. V paletce se ukrývá pět očních stínů, tedy čtyři a jeden rozjasňovač. Já to tedy považuji za stín, ale ok no. Všechny stíny obsahují třpytky a shimmer, takže nic pro milovníky matného vzhledu. Pigmentace je úplně úžasná. Stíny jsou krásně máslové, práší naprosto minimálně a spíše jen první a poslední stín, zbytek vůbec. Moc dobře se s nimi pracuje, nanášení na víčko je bez problému, to samé blendění.

Já si nejvíce oblíbila právě onen rozjasňovač, který je nejen super do vnitřního koutku, ale i celkově jako základ všech ostatních. Nejvýraznější stín je určitě hned ten první, tmavě zelený a poslední hnědý, se kterým vytvoříte i kouřovky. Pigmentace se ale dobře koriguje, takže jsou vhodné i na běžné denní líčení. Nádherný je druhý zelenkavý, který nosím nejčastějí a na jaro bude úplně ideál. A předposlední je taková klasika na každodenní nošení.

Tahle kráska stojí 95Kč, což je skvělá cena. U všech produktů je první swatch bez blesku, druhý s bleskem.

Paletka na rty
Další paletkou je tahle rtěnková s lištičkou. No není to opět nádhera? I tady najdete pět krásných odstínů, tentokrát v třpytivém, metalickém a matném provedení. I když o té matnosti by se dalo diskutovat, spíše klasická lesklá rtěnka bez třpytek, nikoliv matná.

Opět úžasná pigmentace, kdy i v jedné vrstvě docílíte pěkně syté barvičky a ve dvou už máte opravdu výrazný odstín. Druhý odstín je tedy nejjemnější, klasická nude barva bez třpytek. Naopak nejvýraznější je poslední odstín, který je do fialova a též neobsahuje žádné třpytky. Metalický efekt se ukrývá hned v prvním chlívečku, což je spíše hnědý odstín, kterého jsem se bála, ale na rtech nevypadá vůbec zle. Já ovšem nejvíce sahám po prostřední barvičce, která je dokonalá a hodí se téměř ke všemu.

Jak jsem psala, barvy jsou syté a dobře se s nimi pracuje. Neflekatí, nanáší se rovnoměrně a vůbec nevysušují. Také nezvýrazňují žádná suchá místa a nezalézají do vrásek, což oceňuji. I když rty nemáte v úplně perfektním stavu, tak nedokonalosti nevytáhnou. Výdrž je bohužel ale menší, pití či jídlo nepřežijou a je třeba rtěnku poté doplnit. Nesmím zapomenout zmínit, že rtěnky nádherně voní.
Cena stejná jako u očních stínů, 95Kč.

Paletka rozjasňovač a tvářenka
Jako poslední z dekorativky tu mám ještě jednu paletku. Tvářenky Essence umí a ty z limitek mi přijdou vůbec nejlepší a nejhezčí. Vlastně kdybych mrkla na tvářenky, co mám doma, tak Essence jednoznačně vede.

Tvářenka má světlý růžový odstín, já v ní ale vidím i podtón do meruňkového odstínu, takže se hodí v podstatě ke všemu. Ač je barva opravdu jemná, tak se dá dobře vrstvit a tím docílíte již znatelné barvy, která ale stále vypadá přirozeně a to i přesto, že tvářenka obsahuje shimmer. Ten je ale na lících v podstatě nepostřehnutelný. Rozjasňovač je v odstínu champagne a i když obsahuje hromadu třpytek, na tvářích nevytváří dojem discokoule, ale jen to rozjasnění, které se po něm žádá.

Rozjasňovač s tvářenkou mají pudrovou texturu, nepráší a práce s nimi je taktéž moc dobrá a precizní. Ač tedy po celém dni ztrácí na intenzitě, stále je večer co odličovat. A za cenu 69Kč je to parádní duo.

Hydratační maska na obličej
A přesuneme se k péči, konkrétně k maskám. Tou první je hydratační pleťová maska. Maska je plátýnková a má na sobě obličej králíka, prostě roztomilost největší. Plátýnka jsou teď in a zvířecí vzory na nich také.

Plátýnko je extrémně napuštěné a už když ho vytahujete z pytlíčku, tak z něj pomalu teče. Překvapivě poté ale na pleti dobře drží a nikam nesjíždí. Já u plátýnkových masek mám většinou jeden problém a to je ten, že mi je samotné plátýnko velké a tohle nebylo výjimkou. V podstatě ta číst, která měla být pod nosem, já ji měla na bradě :D Trošku tedy boj masku pořádně nasadit, ale jak jsem psala, pak už drží dobře.

Nechává se působit patnáct minut, po kterých slibuje hydrataci a hebkou pleť. Po sundání masky jsem zbytky do pleti vmasírovala a opravdu můžu říct, že pleť byla krásně heboučká. Cena 55Kč.

Regenerační maska na oči
Druhou maskou je maska na oči a přiznávám, že moje vůbec první. Rozhodně se budu muset po maskách na oči podívat, docela zajímavý produkt, který by oční okolí mohlo vždy jednou za čas ocenit, takže jsem ráda, že jsem tuhle masku vyzkoušela.

Pokud chcete oční okolí více osvěžit, tak se doporučuje dát masku před použitím na jednu hodinku do lednice, ale samozřejmě je to pouze tip, nikoliv nutnost. Maska se nechá stejně jako předchozí působit 15 minut a zbytek se vmasíruje. Po použití mi oční okolí mělo být rozzářenější a zregenerované.

Maska zas šíleně moc napuštěná, musela jsem ji lehce vyždímat :D, protože to úplně teklo. Po nandání ale drží dobře, pleť nepálí, neštípe a po vmasírování zbytku masky je oční okolí krásně hlaďoučké a vyhlazené.

Jak se Vám limitka líbí?
Čemu jste neodolaly?

8 komentářů:

  1. jeeeej,to je aké rozkošné tie balenia :) hlavne paletka so zajačikmi :) ja sama mám doma zajačicu, takže sa rovnako z toho teším ako ty :) a určite sa po paletke pôjdem popozerať :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, také mám ušáky, takže paletka byla povinnost :)

      Vymazat
  2. nejvíc mě zaujala maska na oči a nejmíň asi paletka na rty :). Ale obaly jsou povedené.

    OdpovědětVymazat
  3. Těm obalům se nedalo odolat, já jsem ukořistila paletku stínů a setík rozjasňovače a tvářenky a kupodivu to nemá jen úžasné obaly, ale i ten obsah je využitelný:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Balení je super :) Mě tentokrát nezaujalo extra nic. A to Essence mám hodně ráda. :)
    Miska

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...