Lambre - Olivový oční krém

Značka Lambre není u nás až tak profláklá, troufám si tvrdit, přitom slaví již devatenáct let na trhu. Jedná se o francouzskou značku a ani já s ní nemám moc zkušenosti. Vlastně jsem kdysi zkoušela jen krém na ruce a tekuté oční stíny. Přitom jakmile někde figuruje Francie, tak to má moji pozornost.

Koupit ji můžete na e-shopu lambreshop.cz, kde seženete pleťovou kosmetiku, tělovou, parfémy, ale specializuje se i na dekorativku. Lambre je cenově dostupná, tak určitě mrkněte. A dnes mrkneme na oční krém. Oční krém je můj každodenní společník, bez něj mívám kruhy pod očima a v mém věku už i drobné vrásky.

Krém je vhodný pro citlivou pleť okolo očí. Dokonce by měl likvidovat záněty a nedráždit citlivé oči. K očím je vážně velmi citlivý. Já jsem na tohle fakt šikovná, takže oční krém mám kolikrát opravdu doslova oční a nijak nepálí, neštípe, zkrátka ho vůbec necítíte.

Obsahuje výtažky z olivového oleje a levandule, které oční okolí hydratují, zklidňují, regenerují a chrání před škodlivými vnějšími vlivy. Slibuje zbavení se kruhů a váčků pod očima a pružnější a elastičtější pleť.

Krém je hezky lehoučký, moc dobře se roztírá a během okamžiku se do pleti vsákne. Vůbec nelepí, není mastný a vůně je téměř nepostřehnutelná, což jsem u očního krému poměrně ráda, ne každý parfemaci snese.

Tenhle oční krém je vhodný spíše pro ty z Vás, které hledají zatím jen prevenci či je netrápí nijak velké kruhy či hluboké vrásky. Ta hydratace podle mě není až tak silná. Stačilo, že jsem jednou krém vynechala a tmavší kruhy hned byly znatelnější, nevyživuje až tak do hloubky a dlouhodobě. Pokud Vás trápí velké pytle pod očima a chcete to oční okolí opravdu vyhladit, tak stačit nebude.

Jako prevence či na menší problémy je ale fajn. Stojí 149Kč, což vůbec není hodně. A na to, že jsem ho až na výjimky používala denně, tak vydržel neskutečně dlouho.

Znáte značku Lambre?
Zkoušely jste něco?

6 komentářů:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...