Nákupy a novinky za leden 2018

Krásný pátek!
Ve středu jsem měla v práci nečekané volno, tak jsem využila denního světla a vrhla se na focení lednových novinek, abych Vám je ukázala dříve, než pomalu v půlce měsíce. Příští týden se ale můžete těšit na spotřebu a random.

Novinky byly dost bohaté, kosmetiky mi přibylo neskutečné množství, ale mám tu i pár fashion kousků, které jsem Vám úplně zapomněla ukázat v prosinci. Vlastně jsem toho za prosinec vynechala více, tak to dnes napravím.

Kosmetika
Většinu jsem toho dostala, ale mám tu i pár produktů, které mi došly a tak bylo třeba doplnit zásoby. Až na jednu výjimku samá pečující kosmetika, konkrétně obří hromada vlasovky. Pomalu abych měla deset hlav, ale mamča mi ráda pomůže.

Určitě jste si na blogu či na IG všimly, že jsem byla pozvána na snídani s Procter & Gamble. Nejen, že snídaně a představení letošních novinek bylo moc zajímavé, ale domu jsem si odnesla dvě obří tašky plné kosmetiky. Spousta novinek od Pantene, Aussie, Head&Shoulders a dokonce i kartáček Oral-B, ze kterého mi spadla brada. Stále nemám slov, opravdu velmi štědrý balíček. Kromě samotných produktů jsem v taštičce našla i vlasové doplňky jako gumičku, kartáč a největší radost mám z teplých ponožek, ty nemají chybu. Na fotce ještě chybí pánské šampony Head&Shoulders, na vše můžete očekávat co nejdříve recenzi.

Časopisy kupuji jen v případě, že v nich je zajímavý dárek, jinak mi to přijdou vyhozené peníze. V lednu jsem neodolala Joy, ve kterém jste mohly najít tři odstíny Lip Cream od Catrice. Já ulovila krásnou vínovou barvičku, v reálu je více do fialova, než vidíte na fotce.

A tady už mám menší nálet na DM drogerii, jelikož jsem potřebovala doplnit zásoby. Ano, sice zásoby mám železné, ale ne od všeho mám deset kusů navíc. Potřebovala jsem gel na holení, který nádherně sladce voní, na ochranný sprej na vlasy jsem četla pěknou recenzi u Janičky a tužidlo mě nalákalo svojí vůní. Jak vidíte, tady vyhrává Balea. Pak to ještě chtělo odlakovač a barvu na vlasy. Poprvé budu zkoušet tuhle novou gelovou řadu, která mě zaujala. Doufám, že bude lepší než ta, která nahradila moji stálici, což ještě teď špatně nesu. A jsem odvaha, sáhla jsem po borůvkově černé, tak jsem zvědavá :D

Ostatní
Jak jsem se zmiňovala výše, mám tu pár restů za prosinec. Jedním z nich je Chip, kterého mi kamarádka sehnala v Primarku. Já už chtěla jednoho před pár měsíci, větší hrneček, ale zkrátka nikde nebyl. Když se objevil tenhle, tak mi ho kamarádka sehnala, kdyby náhodou zas došel, než tam pojedu. Samozřejmě když jsem se do Primarku dostala, tak najednou měli oba, neskutečný. Tomu původnímu jsem odolala, ale teď lituji, jelikož tenhle Chip není klasický hrneček, nejde z podšálku odendat, takže fakt jen na parádu.

V prosinci jsem dělala velkou objednávku na candlesdirect.com, kde jsem si nakoupila hromadu svíček Yankee Candle za naprosto super peníze.Svíčkám jsem věnovala celý článek, tak můžete klidně mrknout v novinkách. Ze svíček mám strašnou radost a jinde snad už objednávat ani nebudu.

V CCC jsem sehnala tyhle boží boty za 350Kč. Honza si dělá srandu, že všechny boty, co mám, jsou úplně stejný, samý Robin Hood. No dobře, uznávám, zkrátka se mi tyhle boty líbí a dávám mu za pravdu, že Robin Hood nosí podobné :D Foťák mi moc nechtěl vzít jejich barvičku, je boží, krásná vínová a nemůžu se dočkat jara.

Jako poslední Vám ukážu, co jsem dostala od mamči. Pončo vypadá super, hlavně se mi líbí ta kapuce, i když nevím, zda ho pořádně unosím, ale určitě ho alespoň sem tam vytáhnu. Bomba je ale čepice spojená s rukavicemi, jen doufám, že letos ji už nebudu potřebovat :D

Co jste si koupily v lednu Vy?
Využily jste výprodeje?

16 komentářů:

  1. Téda to jsou ale nákupy a pěkné přírůstky. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Supeeer nákupy, ty jo, tolik svíček :))

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. výrobky od balei čo si spomínala mám asi všetky aj ja :) a tie sviečky <3 to je RAJ !

    OdpovědětVymazat
  4. Ze všeho nejvíc se mi líbí ta hromada svíček, já jsem v lednu za kosmetiku utrácela jen minimálně, ale zase jsem to rozrufrovala za svíčky:-D A pak ta hromada vlasové kosmetiky, budeš mít dlouho co zkoušet:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nákup svíček je naprosto perfektní. :) Už se těším na recenze novinek. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Slušná nálož kosmetiky a svíček :-). Jsem zvědavá na recenzi tužidla od Baley, já z baleáckého tužidla (měla jsem tedy jiné) moc nadšená nebyla...
    Já v lednu nastřádala 30 hodin přesčasů (které nemám kdy vybrat), takže pokud jde o nákupy, byla jsem ráda, že jsem stihla koupit něco do ledničky, abychom nezhynuli hlady :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Ten hrnček je dokonalý! Závidím ti!!!! :3 a tie sviečky? Hotový raj!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...