Pleťové masky od Nivei

Pleťové masky mě baví a snažím se po nich sahat dvakrát týdně. Vždy mám pocit, že pleti dopřávám něco víc. Hlavně více té hydratace, protože většinou sahám právě po hydratačních, jelikož mám suchou pleť. Cizí mi ale samozřejmě nejsou ani různé čistící.

Dříve jsem pytlíčkové masky nemusela, ale v poslední době jsem jim přišla na chuť. Klasické balení v tubě mi totiž většinou vydrží i několik let, díky pytlíčkům jich ale můžu vyzkoušet mnohem víc. Sice se jim říká jednorázové, ale já je mám na více použití. Třeba tyhle o Nivei mi vydržely tak na šest až sedm použití a to si nemyslím, že obsahem nějak šetřím.

Pure & Natural Zvláčňující pleťová maska
Jak můžete vidět, masky jsou rozdělené na dvě půlky, což mi přijde chytré a praktické. Každá část má 7,5ml, takže poměrně štědrá dávka.

Zvláčňující maska je vhodná pro všechny typy pleti. Obsahuje bio arganový olej a bio aloe vera, které intenzivně hydratují, zklidňují a udržují přirozenou rovnováhu pleti. Výsledkem by měla být hydratovaná a na pohled zdravější a zářivější pleť.

Nanáší se 1x-2x týdně, nechá se působit až 15 minut a poté se opláchne vodou. Já tedy neoplachuji, ale zbytek masky vmasíruji. Maska má lehčí krémovou konzistenci, na pleť se dobře aplikuje a je moc příjemná. Překvapilo mě ovšem, že i přesto, že působí lehce, tak je docela mastná, takže si nejsem jistá, jak by na ni reagovala mastnější pleť.

Maska je moc fajn, skvěle si poradí se suchou pletí. Ta je po použití rozhodně hydratovanější a vypadá svěže.

Výživná medová maska
Maska je určená především pro suchou a napjatou pleť. Obsahuje výtažky z medu, přírodní mandlový olej a aktivní látku HYDRA IQ, které poskytují pleti dokonalou hydrataci. Pleť by měla být vyživená, pružná a jemná.

I tato maska se nanáší 1x-2x týdně, nechá se působit 10-15 minut a zbytky masky se odstraní tamponkem. Maska je dost hutná a velmi mastná, což jsem ale od výživné masky očekávala, takže spokojenost. Jak jsem psala u předchozí masky, většinou zbytky vmasírovávám, ale tahle je tak mastná, že opravdu zbytek jsem brala tamponkem a i přesto pak zůstával na pleti dlouho mastný film.

Pokud máte suchou pleť, která křičí po hydrataci, tak je tohle malý zázrak. Hydratuje dokonale, poradí si fakt i s velmi suchou pletí a výsledky jsou vidět již po prvním použití.

Jakým maskám dáváte přednost?
Zkoušely jste tyto?

12 komentářů:

  1. Mna zas pletove masky nebavia. Použijem nejaku tak raz za pol roka. Tieto som ešte neskušala, popravde ja si masky ani velmi nekupujem cielene, skor sa mi dostanu do ruk v ramci spolupráce a potom skušam.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, ale je jasné, že ne každá z nás masky používá :)

      Vymazat
  2. Také dávám masky 2x týdně, přes zimu trpím na suchou plet a suchá místa, ale čistící masky mám také, snažím se to střídat.

    OdpovědětVymazat
  3. Tyto jsem nezkoušela, ale taky mám ráda pytlíčkové masky, protože mám ale mastnější pleť, tak většinou zkouším nějaké čistící.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čisticí jsou takermoc fajn, kor pokud je pleť mastná :)

      Vymazat
  4. Od Nivei jsem teda pleťové masky nezkoušela. Obě nevypadají vůbec špatně.

    OdpovědětVymazat
  5. pleťové masky od Nivei mám veľmi rada ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Masky od Nivei jsem nezkoušela, pouze pásky na nos. Takové jednorázové masky mám ráda od Freeman.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Freeman jsem měla jednu, planuji ale více prozkoumat :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...