Random aneb leden 2018

Vítám Vás u článku, ve kterém se ještě naposledy vrátíme do ledna a od soboty se zas můžete těšit na hromadu recenzí, které mám pro Vás nachystané. Jak lednové novinky a spotřebováno byly zajímavé a bohaté, tak random bude spíše kratší.

Měsíc utekl šíleně rychle a zas tolik jsem toho nestihla. V podstatě pořád v práci a jediné, co stojí pořádně za řeč, tak snídaně s Procter & Gamble, kam jsem byla pozvaná. Dokonce jsem si zařídila dopoledne volno, abych se mohla akce zúčastnit a stálo to za to. O celé akci jsem Vám psala zde, tak mrkněte.

Po měsíci jsem se konečně viděla zas s kamarádkou, která měnila zaměstnání a tím pádem nám skončilo obtýdenní kafíčkování u mě v práci, kam za mnou jezdívala. Zašly jsme si tedy na večeři a na skleničku do Potrefené husy, kde jsme strávily celý večer a ani ten nám nestačil.

A večeře či obědy jsme nevynechali ani s Honzou. Tam jsme docela dost hřešili a byli furt někde. Nemohli jsme vynechat sýrovou sezonu v Mekáči, kde mají fakt moc dobré ty burgery a nově i malinovku, mňam. Naopak tatáž sezona v KFC nás neučarovala. Byli jsme tam po letech a dlouho zas nemusíme.
 Oběd v Mekáči / Výborná kokosová limitka Nespresso / Domácí česnekačka

Procter & Gamble

 KFC / Gnocchi s kuřecím masem, mňam / Sobotní toustíky

 Psí život / Světozor až domu / Víno s kamarádkou

Myšanda Fury

Jak jste si užili Vy leden?

4 komentáře:

  1. Taky mi přijde, že jsem poslední dobou jen v práci a na koníčky mi moc nezbývá čas, už aby bylo jaro :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty Gnocchi vypadají parádně, mňam :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...