Spotřebováno za leden 2018

Spotřeba se mi dejme tomu poslední čtyři měsíce fakt dařila. Každý ten měsíc jsem měla buď velký počet prázdných kousků, nebo starší kosmetiku či dekorativku. Pokaždé si pak řeknu, že už vlastně ani nemám co dodělat a že následující měsíc bude slabota a opět jsem ke konci překvapená.

A začátek roku začal opravdu opět velmi dobře, krásných jedenáct kousků. Nejvíce ráda jsem za tělová mazadla a krémy na ruce, kterých mám velké zásoby, takže prázdný obal potěší o to více. Já jen doufám, že i zbytek roku bude tak dobrý, únor mimochodem vypadá slibně. Zásoby mám doma veliké, krabice přetékají, takže bych je ráda trochu zredukovala. Vůbec nejraději bych probrala dekorativku, hlavně mono stíny či rtěnky, ale to vše mizí zkrátka pomalu, kor výraznější odstíny.

1. Aussie lak na vlasy Volume + Hold (Recenze) - Lak hezky voněl, jemně vlasy zafixoval, nedělal dojem helmy a neslepoval. Pokud nepotřebujete silnou fixaci, tak je moc fajn.
Koupila bych znovu: ANO

2. Astrid krémová pěna na holení Femina (Recenze) - Pokud jste zvyklé na pěny, tak je pěna dobrá. Hustá, dobře se nanáší, nevysušuje a nedráždí. Já ovšem preferuji gely z toho důvodu bych po pěně znovu asi nesáhla.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

3. Garnier čistící gel proti pupínkům Pure Active (Recenze) - Ten jsem vytáhla v době, kdy se mi moje suchá plet zbláznila a každý den se mi udělal nový pupínek. Gel je super, během pár dnů problémy zmizely
a i přesto, že je na mastnou pleť, tak nevysušoval. Jen má tedy dost výraznou vůni, na kterou jsem si zvykala.
Koupila bych znovu: ANO

4. Isana sprchový krém s výtažky z perel (Recenze) - Takový průměrný sprcháč, který nevysušuje, ale zároveň ani nedá pokožce nějakou péči. Vůně je lehce nasládlá a spíše jemnější, málo výrazná.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

5. Balea tělové mléko No Drama Lama (Recenze) - Maximálně povedená limitka. Dokonalá vánoční vůně, ve které jste mohly cítit jablíčko a cukroví, krása. Na velmi suchou pokožku to není, ale na běžné mazání postačí.
Koupila bych znovu: ANO

6. Natura Siberica sibiřské tělové máslo proti celulitidě (Recenze) - Velmi hutné a perfektně vyživující. Na pokožce příjemné, dobře se roztíralo a vstřebávalo. Vůně moc povedená. Kombinace másla a olejů, krásná teplá vůně.
Koupila bych znovu: ANO

7. Dermacol SOS Repair regenerační krém na ruce (Recenze) - Na zimu ideální pomocník. Krém byl hodně hutný, pomaleji se tedy vstřebával, ale výsledkem pak byly dokonale hydratované ruce ve skvělém stavu. Navíc měl nádhernou, teplou vůni.
Koupila bych znovu: ANO

8. Balea krém na ruce s aloe vera a solí z Mrtvého moře (Recenze) - Tohle byl pravý opak. Krém úplně lehoučký, celkem dost řídký, přesto ale hydratace byla moc dobrá. Voněl svěže po aloe, takže spíše na léto krémík.
Koupila bych znovu: ANO

9. Lirene regenerační maska v rukavicích (Recenze) - Balení obsahuje dvě části, v první najdete peeling, kterým ruce připravíte na druhou část. A tou už jsou samotné rukavice, které jsou napuštěné a půl hodiny je necháváte pracovat. Podle mě fajn péče navíc, kterou ruce ocení.
Koupila bych znovu: ANO

10. L`Oréal pleťové sérum Skin Perfection (Recenze) - Bylo moc fajn, pěkně pleť rozjasnilo, zjemnilo a celkově vypadala lépe. Jen jsem ho nemohla používat denně, dělaly se mi po něm pupínky.
Koupila bych znovu: ANO

11. Maybelline make-up Affinitone (Recenze) - Můj největší oblíbenec, který je sice řidší, ale dokonale kryje, nezalézá do vrásek, nevysušuje a pro mou suchou pleť fakt dokonalý make-up. Spotřebovala jsem už tolik balení, že je ani nespočítám.
Koupila bych znovu: ANO

Jak se dařila spotřeba Vám?
A jak jste na tom se zásobami?

18 komentářů:

  1. Mám taky suchou pokožku a taky se mi zbláznila :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  2. Nejsem si teď jistá, jestli jsem neměla kdysi ten makeup, už nějak ztrácím přehled :D Jinak nemám zkušenost s ničím. Mně ta spotřeba furt nějak nejde, sprcháče a šampony jo, zbytek nějak vázne :D O dekorativce ani nemluvím. Už jsem líná se i malovat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já používám od všeho vždy jeden kus, takže třeba mazadla apod jdou také dobře :)

      Vymazat
  3. Taky jsem teď dělala podobný článek. Sos krém na ruce od Dermacolu bych chtěla někdy vyzkoušet.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Svoji spotřebu asi nebudu moc komentovat - sem tam něco, ale o zásoby doma zakopávám:-D Chce to nenakupovat a věnovat se nasysleným zásobám, ale je to těžké:-D

    OdpovědětVymazat
  5. tú limitku od Balei by som veľmi rada skúsila dokiaľ je ešte ve dm-ke dostupná <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lama bohužel byla hned pryč, nevím tedy, jak na Slovensku.

      Vymazat
  6. Krém na ruce dermacol nejlepší. Maybelline makeup jsem si také dost kupovala, protože opravdu perfektní makeup.

    OdpovědětVymazat
  7. Krém na ruce od Dermacol jsem měla a také jsem s ním byla spokojená :)


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. Mám taky krém od Dermacolu (Glanz box, že?), právě z tuby doluji poslední zbytky. Je opravdu hutnější. Zaujal mne lak na vlasy Aussie, od této značky jsem zatím nic nevyzkoušela. Asi si vlasy lakuju jen příležitostně, ale zrovna mi lak dochází...

    OdpovědětVymazat
  9. Lamu mám aj ja, kúpila som ju aj kamoške na narodky, ale zatiaľ som ju ešte nestihla použiť.
    A makeup affinitone zvažujem už dlho, pretože mi ho odporúčala aj spolužiačka. Ale ako tak čítam, že je vhodný aj na suchú pokožku, tak jeho kúpu asi fakt zvážim, pretože to je môj veľmi veľký problém.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...