Brandnooz box - Březen 2018

Krásný velikonoční pátek!
Máte již nabarvená vajíčka a upečeného beránka? Slavíte vůbec Velikonoce? Já tedy krom výzdoby nemám ještě nic, vajíčka určitě dělat budu a beránka, tedy u mě zajíčka, to ještě uvidím, ale asi alespoň jednoho udělám.

Kvůli Velikonocům dorazil březnový Brandnooz box o pár dní dříve, aby se před Velikonoci dostal ke všem. Na první pohled tedy zklamání a bohužel i při bližším prozkoumání. Produktů je v boxu poměrně málo a ač využiji vše, tak za mě slabota. Čekala jsem navíc něco tématicky velikonočního a nic.

Lišácké jablko Cider - 500ml, 21,90Kč
Jedná se o novinku z minulého roku, oproti jiným ciderům má sušší chuť a je ve velkém balení, které je navíc vratné. Cidery mi chutnají a hned dneska určitě s Honzou zkusíme, lišák zaujal.

Nescafé Classic Crema - 100g, 109,90Kč
Konečně kafe a ne čaj, hurá. Nescafé sice super, ale krémové kávy nemusím, je mi po nich vždy těžko a moc mi nejedou, ale jelikož doma máme spotřebu kávy velkou, tak kafe velmi oceňuji, ostatní ho pijou, takže super.

Chai Latté David Rio Orca Spice - 398g, 219Kč
V boxu tedy pouze vzorek v hodnotě cca 13Kč. Chai Latté jsem nikdy neměla, takže ráda ochutnám. Dvě lžičky se smíchají s teplým mlékem a je hotovo. Je to nápoj na bázi černého, zeleného či bílého čaje s exotickým kořením. Na tohle jsem fakt zvědavá.

Bohemia Maxi Mix - 130g, 29,90Kč
Různé zobání vždy v boxu vítám a tohle je navíc maxi balení, takže super. I když většinou vyjídám jen ty preclíky a tyčky :D

Dr. Oetker Puding bez lepku vanilková příchuť - 8,50Kč
Pudingy Dr. Oetker kupujeme, jsou výborné. Uvidíme, jak bude chutnat bezlepková verze. Jinak puding je vhodný i do tvarohových a jiných dortových náplní.

Lotus Biscoff Biscuit Spread - 400g, 79,90Kč
Tak tohle je jednoznačně nejlepší produkt, miluji sušenkovou pomazánku a vůbec mi nevadí, že se nejedná o žádnou novinku. Jen by ji mohli začít prodávat ve větším balení :D

Lagris Luštěninová směs tradiční - 500g, 29,90Kč
Balení obsahuje směs různých luštěnin jako jsou fazole, hrách, čočka apod. Směs je vhodná nejen do polévek, ale i jako příloha či je možné z ní udělat pomazánku a karbanátky.

+ časopis 21.století, jako vždy lepší než bulvár, ale raději bych časopisy na téma vaření

Líbí se Vám obsah?
Také milujete Lotus?

10 komentářů:

  1. Taky jsem včera vyzvedla BB a příjde mi průměrný. Ráda vyzkouším Chai latté. Zajímalo mě kam se vrací obal od cideru?
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, myslím, že plechovky se nevrací. Ale bude se prodávat i v lahvích a ty budou vratné (jinak se cidery dělají většinou v třetinkách a ty se vyhazují - u nás aspoń tedy do tříděného odpadu)

      Vymazat
  2. Obsah se mi celkem líbí, Lotus pomazánku bych jednou ráda ochutnala. Velikonoce slavíme tak nějak s mírou a letos se s výzdobou vůbec nepárala. Prostě se mi do ní nechtělo..
    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  3. To nové nescafe jsem také zkoušela a pěna byla znatelně lepší než u minulé receptury, jinak ale chuť celkem srovnatelná. :) Tenhle box vypadá slibně! :)

    BLOG Corculum | Stepanka_T
    https://corculum.blogspot.cz/2018/03/soutez-silikonova-forma-na-skvele.html

    OdpovědětVymazat
  4. Já zklamaná nebyla, ale nadšená taky ne. Stejně jako ty jsem čekala něco víc jarního nebo velikonočního. Článek už mám napsaný - bude zítra, tak pak můžeš kouknout, jak se v hodncení shodujeme ;-).
    Hezký zbytek volných dní.

    OdpovědětVymazat
  5. Zaujalo mě to Chai Latté, jinak nic víc mě z boxu nezaujalo.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...