Garnier - Čistící gel proti pupínkům Pure Active

Ač na pupínky netrpím a moje pleť je suchá, tak mi tenhle čistící gel přišel vhod. Sama od sebe bych ho nekoupila, ale našla jsem ho tuším v DM boxu a jelikož mám Garnier ráda, řekla jsem si, že si ho nechám a třeba pro něj využití najdu i přesto, že nejsem cílová skupina.

Kdysi, ještě v pubertě, jsem měla jsem na problematickou pleť 3v1 a čistící gel ze stejné řady a s obojím jsem byla spokojená. Mimochodem, oba produkty jsou stále v prodeji. Dnes ale mrkneme tedy na tenhle čistící gel. Pokud mě sledujete pravidelně, tak víte, že čistící gely používám denně a mokrý způsob odličování preferuji.

Čistící gel má důkladně redukovat pupínky, nečistoty a odolné černé tečky. Obsahuje výtažek z borůvek, aktivní složku uhlí a kyselinu salicylovou, které odstraňují kožní maz a černé tečky s dlouhodobým účinkem.

Jak jsem se zmiňovala výše, moje pleť je suchá, ale minulý rok se mi totálně zbláznila. V létě jsem ji měla šíleně vysušenou a pomalu jsem se koupala v oleji. Když jsem ji dala dohromady, tak pak přišlo naopak období, kdy se mi tvořily pupínky a docela ve velkém. Každé ráno jsem se probudila s novým a nedokázala přijít na to, z čeho jsou, protože žádnou novou pleťovku jsem nepoužívala.

Nejednalo se o klasické malé červené pupínky, ale spíše takové větší boláky, které sice na první pohled nebyly vidět, ale když jsem na pleť sáhla či se pořádně zaměřila, tak tam byly a já z toho byla nešťastná. V podstatě s nimi nešlo nic udělat, jen čekat, až zmizí.

Sáhla jsem tedy po tomhle čistícím gelu a byla vděčná, že jsem si ho nechala. Už po prvním použití bylo znát, že dělá to, co slibuje. Ty pupínky byly okamžitě jakoby vysušenější a přestaly se tvořit nové. Do týdne bylo vše pryč. Prostě naprostá bomba.

Váhala jsem, zda ho používat i nadále, přece jen je na mastnou pleť a bála jsem se vysušování celkově celé pleti. Překvapivě ale nevysušuje. Působí tak jen tam, kde má a zbytek nechá na pokoji. Během používání jsem vážně neměla problém s dehydratací. Naopak pleť byla nádherně hebká, jemnější, jako kdybych používala peeling.

Jediný problém jsem měla s vůní. Je hodně mentolový a zpočátku mi šíleně dráždil oči to i přesto, že na oči jsem ho samozřejmě nepoužívala. Stačilo se ale k očnímu okolí trochu přiblížit a oči začaly pálit a slzet. Naštěstí tenhle problém po několika dnech vymizel a gel se dal tedy pak používat úplně v pohodě.

Znáte řadu Pure Active?
Trápí Vás pupínky či černé tečky?

8 komentářů:

  1. Já ho teď zrovna používám, baví mně balení s pumpičkou, baví mně jeho barva a vyhovuje mi i obsah samotný:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám s pletí celkem velké problémy, ať jsou to černé tečky nebo pupínky, takže by se mi nějaký fajn výrobek hodil. Tady mě akorát odrazuje ta barva, je opravdu pro mě odstrašující :)


    everyday-lifecz.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím si, že mě by mentolová vůně gelu také nebyla úplně nejpříjemnější. Ale jinak mě gel zaujal a možná ho vyzkouším :)


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Od Garnieru jsem měla mnoho peelingů, gelů a měla jsem po tom hrozně vysušenou pleť.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...