Natura Siberica - Sibiřské bílé tělové máslo proti celulitidě

Natura Siberica je ruská značka, která se specializuje na výrobu organické kosmetiky. Výrobky jsou inspirovány divokou přírodou a Dálným východem. Se značkou Natura Siberica nemám moc zkušeností. Doufám ale, že to postupem času napravím, protože značka to je pro mě velmi lákavá a po vyzkoušení tohohle tělového másla ještě více.

V nabídce najdete vše od tělovky, až po pleťovou kosmetiku či vlasovou péči. Je finančně dostupná, sice některé produkty jsou trochu dražší, ale seženete i produkty kolem stovky a pokud natrefíte na akci, ještě lépe.

Máslo je vyrobeno na bázi čistého včelího vosku a přírodních olejů z osmi sibiřských rostlin. Jalovcový a cedrový olej odstraňují otoky a zlepšují krevní oběh. Olej z jedle omlazuje a vyhlazuje, rakytníkový olej a olej ze semínek morušky regenerují. Šalvějový olej vyživuje, šípkový zpevňuje a olej ze lnu vyživuje vitamínem E a zklidňuje.

Zkrátka a jednoduše, máslo dělá snad všechno a výsledkem by měla být naprosto dokonalá pokožka. Moc se mi líbí obaly, jsou takové jednoduché, ale zároveň elegantní a líbivé. Tady je ale kamenem úrazu, máslo zkrátka nepatří do tuby, jde to hůře vymáčknout a více by produktu sedl kelímek.

Máslo je tedy dost hutné, přesně taková konzistence, kterou od másla očekáváte a která je naprosto ideální na zimu. K tomu ta vůně, bože, to je dokonalost. Těžko říct, co v ní cítím, je zvláštní, ale v dobrém slova smyslu. Taková teplá, olejová a vážně moc příjemná.

I přes hutnější texturu se dobře roztírá a vstřebává. Sice na pokožce zůstává nějakou dobu znatelný film, ale není mastný a nelepí. Po použití je pokožka perfektně vyživená a úplně heboučká. Samozřejmě celulitidy Vás nezbaví pouze tělové máslo, ale pokožka vypadá i na pohled hezčí.

Znáte kosmetiku?
Jak Vás máslo zaujalo?

6 komentářů:

  1. Tuto kosmetiku neznám, ale vypadá lákavě. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nezkoušela jsem nic od této značky, ale nevypadá špatně :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za super tip. Už dlouho přemýšlím co bych si ještě od téhle značky na zkoušku pořídila, tak se mrknu i na tenhle produkt a uvidím co nakonec vyberu. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...