Skin79 - BB Cream Silky Green a Moinsturing Purple

Nejsem úplně milovník BB creamů a dávám přednost make-upům. Když se řekne BB cream, tak si představím spíše tónovací krém, jehož úkolem není prioritně krytí, které ale já požaduji, i když se v poslední době moje nároky na krycí schopnost snížily.

Přesto jsem si z řady BB našla již dva oblíbence a teď už dokonce tři, jeden se objeví v dnešním článku. Mrkneme na značku Skin79, která nabízí korejské BB creamy, které by měly být lepší, než evropské. Se značkou mám v podstatě nulové zkušenosti, kdysi jsem měla pouze malé vzorečky BB, ale z těch se toho moc poznat nedalo. Sice dnešní BB jsou také vzorkové, ale 7g mi vydrželo překvapivě dlouho a obrázek jsem si zvládla udělat. Skin79 ale nabízí i třeba pleťové krémy, odličovací produkty, pudry či pleťové masky, které mě dost zaujaly.

Moinsturing Purple
Tenhle fialový krasavec je určen pro citlivou, suchou a smíšenou pleť. Má za úkol hydratovat, vyhladit vrásky, dodat pleti elasticitu a zakrýt nedokonalosti. Má SPF40 a je bez parabenů a škodlivých látek. Na první pohled vypadal docela tmavě, ale krásně se přizpůsobil odstínu pleti.

BB je mastnější, takže po mé suché pleti se úplně super roztíral a to krytí? Tak to je dokonalost. Kryje velmi dobře, máte s ním pleť jak porcelánová panenka, ale přesto netvoří dojem masky a vypadá přirozeně. Zamilovala jsem si ho okamžitě. Během dne drží, nikde necestuje a nevysušuje, naopak krásně rozzáří. Pro suchou pleť paráda.

Silky Green
Tento je určen pro citlivou, smíšenou a mastnou pleť, což sedí, jelikož moje suchá z něj úplně nadšená nebyla. Ale popořadě. Reguluje tvorbu mazu, sjednocuje, vyhlazuje vrásky a stahuje rozšířené póry. Má SPF30.

BB byl celkem světlý, což už byla první vada na kráse. Konzistence byla hutnější a šel strašně špatně rozetřít, na suché pleti to zkrátka drhlo a musela jsem používat mastnější bázi, jinak to nešlo. Zvýrazňoval suchá místa a strašně zalézal do vrásek. Udává se vysoká krycí schopnost, ale to mi nepřišlo, byla průměrná a horní BB kryl rozhodně mnohem lépe. Pro mastnou pleť ale bude asi fajn, protože bylo vidět i zmatnění.

Co Vy a BB creamy?
Znáte Skin79?

7 komentářů:

  1. Ja som asi ešte ani raz na sebe žiaden BB krém nemala ale veľa ľudí to používa najmä ak si nechcú dávať makeup alebo tak. Aj kamarátov mám a tí to akože bežne používajú a chvália si to :)

    Klaudia Duranova

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, bb by mělo být lehčí, ale ne každé takové je :)

      Vymazat
  2. Já zrovna po nějakém BB creamu pokukuju, ale pořád nevím jaký, takže super článek pro mě :) Tuhle značku navíc vůbec neznám.

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám BB krémy moc ráda a nejvíce by se mi asi líbil ten zelený. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Já ještě žádný jejich nezkoušela, ale popravdě mě to hodně láká :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...