Avon - Pleťová maska a tělový olej Moroccan Romance

Určitě Vás v následujících dnech či týdnech čeká ještě několik recenzí na značku Avon, jelikož jsem měla doma dost produktů, které jsem v poslední době používala a které mám dokonce i kompletně spotřebované a ráda bych se o nich co nejdříve zmínila. Můžu prozradit, že chystám recenzi na micelárku a dva kousky dekorativky.

Dneska ale mrkneme na pečující kosmetiku a to z řady Planet Spa, kterou mám moc ráda. Mám tu dva produkty, z toho jeden můžu doporučit, ale s tím dalším jsem se nedokázala skamarádit.

Vyrovnávací pleťová maska s růžovým olejem a marockým jílem
Masky z řady Planet Spa jsou velmi oblíbené a i já jsem si našla hned několik oblíbenců. A bohužel po této zkušenosti i jeden propadák, protože masku jsem si nedokázala oblíbit snad v žádném směru.

Maska je vhodná ke každodennímu použití a slibuje vyhlazenou a hebkou pleť. Nanáší se na vlhký obličej, kde se vmasíruje a poté se opláchne. Už jen způsob použití ve mě neevokuje dojem masky, ale spíše čistícího krému, kor když je vhodná na každý den.

Co mi hodně vadilo, tak vůně. Vůni růží nevyhledávám a bohužel maska byla parfémovaná opravdu hodně. Nebyla to tedy čistá vůně, bylo v tom něco kapku orientální, možná právě špetka toho jílu, přesto mi vůně dost vadila a nedokázala jsem si na ni zvyknout. Naopak mě štvala stále více.

Pleť sice po použití byla na dotyk heboučká, ale také neskutečně vysušená. A vysušovala nejen pleť, ale i ruce, kterými jsem masku nanášela. Za mě katastrofa. Je to škoda, protože třeba konzistence byla příjemná, jakoby našlehaná.

Zklidňující olej na tělo a do koupele s růžovým olejem
Pleťovou masku doplňuje tento tělový či koupelový olej. Protože na koupele moc času nemám a upřímně mě ani na ně tolik neužije a když už, tak mám spousta jiných produktů, používala jsem olej klasicky pouze na tělo.

Ač je ze stejné řady jako maska, tak tady jsem problém s vůní neměla. Je totiž jemnější, ne tak výrazná a vtíravá. Sice neřeknu, že jsem vůni milovala, ale nevadila mi.

Olej docela rychle ubývá, spotřebovaný jsem ho měla do tří týdnů, což je na olej málo. Sice pokožku zanechává trochu mastnější, ale během aplikace ho spotřebujete hodně, protože jakmile ho nanesete, tak se rychle začne vsakovat a tím pádem furt přidáváte, protože nestačí jedna aplikace, kterou rozetřete třeba po celém stehnu.

Jinak je olej ale fajn. Jak jsem zmiňovala, lehce mastný film zanechává, ale není to nic strašného. Pokožka je po něm hebká na dotek, na pohled hezčí a hydratovanější.

Máte rády vůni růží v kosmetice?
Zkoušely jste tyto produkty?

6 komentářů:

  1. Já mám, Peti, vůni růže v kosmetice docela ráda, ale masky od Avonu mi moc nevyhovují. Mám zkušenost hlavně s těmi slupovacími, které strašně smrdí po alkoholu a ve finále po jejich použití nevidím žádný efekt. Nějakou jílovou mám taky ještě doma, ale zatím jsem ji nezkoušela. Produkty do koupele mám od Avonu docela ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna ty slupovací mi přijdou fajn, třeba s bílým čajem byla myslim super.

      Vymazat
  2. Ružovú vôňu a ružovú kozmetiku celkovo mám veľmi v obľube takže asi by to bolo niečo pre mňa. Neskúšala som však žiaden z tvojich produktov. Sprchové oleje mám však veľmi rada, hlavne v lete sa už po nich nemusím ničím natierať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růžovou vodu mám jednu doma a teprve se na ni chystám, tak jsem zvědavá :)

      Vymazat
  3. Kosmetiku po této vůni jsem ještě nezkoušela, ale produkty mě teda moc nezaujaly. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Vůni růží mám moc ráda. Celkově vůni květin mám ráda :) ale ani s jednim produktem zkušenosti nemám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...