Balea - Krém na ruce s aloe vera a solí z Mrtvého moře

Když jsem projížděla fotky a hledala, o čem by měl být dnešní článek, tak jsem se zarazila u krému na ruce od Balei. Ten už mám totiž nějakou dobu spotřebovaný a jeho náhradu pomalu také, takže volba byla jasná a to i přesto, že jeden větší článek byl Balee věnován nedávno.

Ač Baleu docela kupuji a poměrně dost produktů mám vyzkoušeno, tak krém na ruce byl tuším premiéra. Do budoucna, až snížím svoje zásoby, tak bych určitě ráda vyzkoušela další, nabídka je lákavá, hlavně tedy teď ty nové rozkošné krémy. Už jste je zkoušely?

Na úvod recenze napíšu, že si nejsem jistá, zda je krém stále v prodeji. Sice na něm není, že by se jednalo o limitku, ale neuvědomuji si, zda jsem ho v prodejnách DM zahlédla. Určitě si ale pár řádek o sobě zaslouží a protože jsem ho měla i nafocený, tak mi přišlo škoda toho nevyužít. Třeba na něj natrefíte.

Krém tedy obsahuje aloi a sůl z Mrtvého moře. Právě po aloi voní a vůně je vážně nádherná. Aloe mi sedí snad vždy, je slaďoučká, ale zároveň velmi osvěžující a přesně taková je i zde. Parfemaci krému jsem si okamžitě oblíbila, i když na rukou se poté moc dlouho nedrží.

Je hodně lehoučký, konzistence je spíše řidší, ale určitě ne vodová, nikam nestéká. Dobře se díky tomu roztírá a v mžiku se vsákne bez pocitu mastnoty, mastný není vůbec, či lepivého filmu. Ihned po namazání můžete začít pracovat.

Právě kvůli lehké konzistenci jsem byla docela skeptická, co se týče hydratace. Upřímně jsem čekala spíše jen slabou a ne nijak hloubkovou výživu. Krém ale hydratuje skvěle. Výborně si poradí jak se suchýma, tak i popraskanýma rukama a není potřeba mazat několikrát denně. Ruce zanechává heboučké, hydratované a nepůsobí pouze jako prevence. Pokud už Vás trápí nějaké neduhy, není problém.

Máte zkušenost s Balea krémy?
Voní Vám aloe?

18 komentářů:

  1. Já mám ráda krémy od Avonu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krémy od Balea nemám ráda, nic nedělají a nehydratují, mají sice velký výběr, ale prostě za mě ne.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to mě překvapilo, že krém funguje a nalákala jsi mě, pokusím se ho sehnat :) Měla jsem kdysi nějaký jarní s fialkou a ten byl k ničenu :(

    OdpovědětVymazat
  4. Od Baley jsem měla více krémů na ruce (klasika, nemůžu odolat pěknému balení nebo vůni:-D) a nikdy žádný pořádně nehydratoval, byla to jen taková navoněná sranda. Ale musím souhlasit, že tento byl fajn, no, ale taky si neuvědomuji, že bych ho v dm zahlédla, myslím, že už v prodeji není.

    OdpovědětVymazat
  5. Od Baley jsem už kdysi krém zkoušela a nemůžu si je vynachválit. :) Jsou super.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle krém momentálně používám, je sice super, že se rychle vsákne, ale moc nehydratuje, pro suché nebo popraskané ruce opravdu není, je to málo.

    OdpovědětVymazat
  7. Vůni aloe mám moc ráda, dokonce jsem si koupila i svíčku od Yankee s touhle vůní. Jinak krém na ruce jsem kdysi taky měla a též jsem byla spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle krém mám ze zimního DM boxu, který se mi povedlo vyhrát. Chystám se na něj,jen co dopotřebuji ten, kterým mám načnutý. Docela jsi mne navnadila. Zatím jsem z DM měla jen dvě kabelková balení krému na ruce (jedno Balea, jedno Alverde) a neoslnilo ani jedno. Tak jsem zvědavá na tohle

    OdpovědětVymazat
  9. Krém na ruce od Balei jsem ještě nikdy nezkoušela :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...