Brandnooz box - Duben 2018

Krásný pátek!
Brandnooz box tentokrát přišel ve čtvrtek místo pátku a jelikož mám od včera volno, tak jsem ho zvládla nafotit pěkně zčerstva. Poslední box se mi až tak nelíbil, obsahoval toho málo a celkově mě tolik nezaujal. Dubnový si ale na sto procent napravil reputaci.

Box byl narvaný až po okraj a při jeho otevírání jsem furt juchala. Musím říct, že obsah se povedl vážně na výbornou. Sice ne vše mám ráda, ale s tím se počítá, přesto obsahuje hromady dobrot a zajímavých novinek. Opravdu chválím, ale vrhneme se na to, jelikož je toho dost...

Lišácké jablko Hruška - 500ml, 21,90Kč
Lišák byl i v minulém boxu a zpříjemnil nám páteční večer, nebyl vůbec špatný. Tentokrát tu je ale varianta hruška, na kterou jsem teda hodně zvědavá. Hrušky nejím, ale jinde mi vůbec nevadí a dokonce mám strašně ráda jejich vůni.

Mattoni Cedrata - 1,5l, 16,90Kč
Různé ochucené vody v boxu vítám, doma je kupujeme, takže se rozhodně neztratí. Cedrata je květnová novinka, která je inspirována Itálií, kde je tohle citrusové ovoce velmi oblíbené.

Spak Bylinkový dressing s jogurtem - 250ml, 39,90Kč
Dressing mě moc potěšil, tohle já můžu, navíc kombinace bylinek s jogurtem, mňam. Dressing se dá použít do salátů, ale klidně i pouze jako dip. Je bez konzervantů a vhodný pro bezlepkovou dietu. Na jaro/léto ideální.

Penam Tmavý vícezrnný - 250g, 16,90Kč
Tousťák je ze směsi ovesných vloček, semínek lnu, slunečnice a pšeničné mouky. Druhou variantou byl světlý toust, jsem ráda za tmavý, rozhodně chuťově lepší. Toust bude nejspíš hned v sobotu k snídani, mňam. Toust v boxu samozřejmě není žádné terno, ale jako praktický produkt, super.

Ajvar jemný Podravka - 350g, 46,90Kč
Obsahuje papriky a lilky z Chorvatska, které se zpracovávají maximálně tři hodiny od sběru. Dá se použít jako příloha ke grilovaným pokrmům, k masu či do pomazánek, omáček, polévek..Je bez éček a alergenů, vhodný pro vegany. Já zrovna tyhle zeleninové směsi moc nemusím a mám za to, že ve špajzu mám dokonce ještě starší balení z minulých boxů. Ale na to grilování snad zkusím no.

Vitana Gurmánská zelenina - 30g
Tohle koření chybí na letáčku, ale obsahuje tedy česnek, vonné bylinky, papriku a barevné rajčatové floky. Dá se použít snad na vše, do polévek, na maso, zkrátka co Vás napadne. Super je, že má znovuuzavíratelné balení.

Bonduelle 2xmini balení cizrna - 160g, 36,90Kč
Strašně mě mrzí, že jsem neměla variantu s kukuřicí, kterou miluji a cpu ji snad do všeho. Naopak cizrna mi nechutná, takže bohužel. Jinak ale Bonduelle super značka, kukuřici od ní mám nejraději. Jsou to dvě malá balení, která oceníte, pokud si pokrm dáváte sami.

Hobžovy Strážnické brambůrky - 60g, 11,90Kč
Rovnou dvě balení těchto hospodských brambůrek. Já jim na chuť nepřišla, ale mamča je má nejraději, takže si určitě dá, už obě balení zabavila, i když si nejsem jistá, zda ji budou chutnat, pokud jsou fakt tak pikantní. Je to dubnová novinka s hořčicí a jemně štiplavou chutí.

Oreo Choc`o Brownie - 154g, 32,90Kč
Naopak Oreo miluji a to jinak sušenková moc nejsem, takže obrovská radost. Na brownie jsem zvědavá. Koupit můžete tohle balení, nebo praktické multipack, což je krabička s jednotlivě balenými porcemi.

Dr. Oetker Zmrzlina vanilková příchuť - 72g, 20,90Kč
Rozhodně nejzajímavějším produktem je zmrzlina v prášku. Koupit můžete vanilku či čokoládu, stačí přidat mléko, nalít do misky, dát do mrazáku a je to. Samozřejmě můžete ochutit ovocem, čokoládou, zkrátka tím, co máte rádi.

Také se Vám obsah líbí?
Co na něj říkáte?

16 komentářů:

  1. Mě se vždycky ty boxy líbily, ale nikdy jsem nevyužila vše a navíc brandnooz od loňských Vánoc dost upadl co se týče množství výrobků na cenu. Už začínají přibývat boxy jako je superbox ve kterém je výrobků více a začíná být brandnoozu konkurencí :)
    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je jasné, že člověk nevyužije vždy vše. Superbox nevypadá zle :)

      Vymazat
  2. Z nezámého důvodu mi brandnooz zrušil předplatné co jsem měla a vůbec netuším proč. Dozvěděla jsem se to ale včas na to, abych si to mohla znovu aktivovat. Nevím kde se stala chyba a proč bylo předplatné zrušeno ke dni 4.4., když jsem na možnost zrušení neklikla. Doufám, že mi teda tenhle box dorazí, jelikož jsem si ho samozřejmě zaplatila.
    Nějak už mě přestává bavit, že mám s boxíkem každý měsíc nějaké problémy. Jestli se to bude opakovat ještě příští měsíc, asi se toho raději vzdám.

    Jinak k obsahu balíčku. Přijde mi naprosto parádní a už jen z toho důvodu doufám, že mi dorazí, jinak budu dost zklamaná. Všechny věci bych z boxu využila. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Z tohoto boxu mě zaujala jedině ta zmrzlina. Jinak bych si raději objednala superbox. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. samé dobroty, vyzerá to dobre :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Už mám box taky doma - tento měsíc si pospíšili :-). Ale článek s dojmy si nechávám až na květem - mívám BB skoro vždycky jako první článek měsíce, tak nebudu bourat tradici. Tak pak můžeš kouknout :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Hodně mě zaujala ta zmrzlina. Od téhle značky to vidím poprvé :-) celkově se mi obsah boxíku líbí!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Tak po dlouhé době vidím fakt skvělý boxík :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...