Essence - Limitovaná edice štětců Girl Squad

Před necelým měsícem mi domu přišel nečekaný balíček, který mi udělal obrovskou radost. Ukrývaly se v něm rovnou tři štětce z aktuální limitky Essence s názvem Girl Squad, která je plná právě cool štětců. Kromě nich ale můžete zakoupit i nálepky na nehty a kosmetickou taštičku. Právě několik dní předtím jsem se  poohlížela po nových, jelikož spoustu svých štětců mám již delší dobu a zkrátka odcházejí do věčných lovišť, takže balíček jsem velmi ocenila.

Co se týče obecně štětců Essence, tak za sebe můžu s čistým svědomím doporučit. Mám hned několik kousků a se všemi jsem maximálně spokojená. Některé jsou ze stálé nabídky, jiné z limitek, spousta z nich je snad stoletá a ty štětce jsou pořád jako nové. Nejsem úplně ochotná dávat do štětce několik stovek, takže Essence mi opravdu vyhovuje a určitě po nich budu koukat i nadále.

Štětce jsou ze syntetických štětin a všechny mají hravý dívčí vzhled. Vypadají prostě božsky a jsem ráda, že i Vás podle reakcí na instagramu zaujaly. Limitka je dostupná od března do dubna, takže určitě ještě čas se po nich poohlédnout. Seženete je v DM drogerii, Rossmannu, Globusu a samozřejmě na e-shopu kupkosmetiku.cz.

Štětec na obličej
Soft Sophie má zkosené štětinky a je vhodná na všechny pudrové textury. Asi bych měla také zmínit, že ne všechny štětce vždy používám na to, na co jsou určené. Kolikrát mi vyhovují na něco jiného, takže určitě se nebojte používat je podle sebe.

Soft Sophie je svou velikostí vhodná především na pudrové tvářenky. Štětec je poměrně hustý, štětinky měkoučké a neškrábou, nepelichají a dokonale nabírají daný produkt. Fakt se s ním moc dobře pracuje. Já štětec ovšem momentálně preferuji spíše na klasický pudr, jelikož můj aktuální začal šíleně pelichat. Na pudr se dá tedy také používat, jelikož je ale menší, tak zapudrování celého obličeje chvilku trvá. Cena 110Kč.

Štětec na konturování a rozjasnění
Contouring Carla je hodně multifunkční a využijete ji hned na několik produkt. Štětec je široký, zkosený a ještě mírně prohnutý, takže výborně sedí na tváře. Dá se použít na tvářenku, konturování, rozjasňovač, ale i bronzer.

Konturování jsem zatím na chuť nepřišla, tvar štětce je ale perfektní na aplikaci tvářenky, v tomhle směru mi sedí asi nejvíce. Případně se dobře aplikuje i pudrový rozjasňovač. Štětinky jsou i tady velmi měkké a stačí produkt jednou přejet a výborně ho naberou. Cena 110Kč.

Štětec na kouřové oční stíny
Angled Angie má hodně zvláštní tvar, je to v podstatě takové prohnuté véčko. Štětec je určen pro vytvoření kouřové líčení očí. Pokud na tmavé kouřovky nejste, tak v nabídce najdete i jinačí štětec na oční stíny. Tenhle je podle mě vhodný opravdu jen na ty kouřovky.

Zpočátku jsem s ním ale maličko bojovala, protože na kouřovky mám doma mnohem menší štětce, takže s tímhle jsem kolikrát ten tmavý stín nanesla až moc a nepřišel mi až tak precizní. Chtělo to ale pouze cvik. Štětec má tvrdší štětiny, ale stále příjemné a jakmile jsem si zvykla, tak se s ním pracuje opět dobře. Cena 69,90Kč.

Moc děkuji kupkosmetiku.cz za poskytnutí štětců k recenzi.

Co Vy a štětce?
Máte zkušenost s Essence?

7 komentářů:

  1. Mám jeden štětec na pudr od Essence a jsem relativně spokojená. Mám ho už hodně let a furt funguje, ale mohl by být jemnější. Tyhle štětce se mi teda vzhledem absolutně nelíbí :D Mám ráda jednoduché čisté linie a tohle mi evokuje hračku pro malé holky, co se ještě normálně nelíčí :D :(

    OdpovědětVymazat
  2. od essence mám jeden štetec a to na obočie a som s ním spokojná. tieto vyzerajú fakt pekne, ale tiež si myslím, že to skôr vyzerá ako pre malé dievčatka ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám od Essence léta štětec na stíny a na linky a za tu cenu jsem s nimi také spokojená. Tyhle štětce, co ukazuješ, se mi vzhledově vůbec nelíbí, přijdou mi takové kýčovité a přeplácané...

    OdpovědětVymazat
  4. Od Essence mám štětec na pudr a na to, že stál pár korun a mám ho už nějaký ten rok, tak pořád spokojenost:-) Design těchto štětců bych ale úplně neocenila, je zajímavý a originální, ale spíš mám pocit, jak kdyby to byly hračky pro holčičky:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle štětce mi přijdou strašně vtipné a nevím zda bych si je pořídila. :) Ale zase na druhou stranu nevypadají špatně.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Já má štětce od Essence taky moc ráda. Používám buď je nebo si kupuji štětce na Ali. Tyhle se mi ale svým designem moc nelíbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Holky koukám, že na instagramu mám úplně jiné sledovatele :D Je ale super, že obecně Vám štětce Essence vyhovují :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...