Mix recenzí - Borotalco, B.U., Kiss My Face, Got2b, Batiste

Opět si po nějaké době dáme mix recenzí, který je velmi oblíben. Tentokrát mrkneme hlavně na deodoranty, které jsem v poslední době používala, mýdlo a článek bude obohacen i o vlasovkou. Většina produktů je již spotřebovaná, takže je nejvyšší čas o nich poinformovat. Navíc dokud se neobjeví článek na blogu, tak neodstraňuji z počítače fotky a dokonce ani ten prázdný obal nevyhazuji, co kdyby náhodou jsem o fotky přišla, že. Také to tak děláte?

Borotalco deodorant ve spreji Original
Značka Borotalco pochází z Itálie a její historie sahá až do roku 1878. Určitě znáte především deodoranty, u kterých můžete vybírat z několika řad a variant. V nabídce najdete ovšem i sprchové gely a pudr, kterým právě začal úspěch této značky.

Já vyzkoušela deosprej z řady Original, který obsahuje přirozené Microtalcum pohlcující pot. Je bez alkoholu, unisex a slibuje výdrž až 48hodin. Už deosprejů jsem se již několikrát zmiňovala, že je úplně nevyhledávám, ale naučila jsem se je používat, ovšem spíše jen doma či přes zimu.

Borotalco jsem používala právě v zimě, kdy nepotřebuji žádnou extra velkou ochranu. Rovnou tedy říkám, že naprosto nechápu všechny ty pozitivní recenze. Tohle je nejhorší deodorant, jaký jsem kdy měla. Účinek naprosto nula, nebo abych nekřivdila, působí během dopoledne. V poledne už cítím, že to není ono a poté už jako bych nic nepoužila. Tohle za mě rozhodně ne, příšerný produkt.

B.U. deodorant ve spreji Golden Kiss
A deodorant ještě jednou, tentokrát od B.U. Od této značky jsem zatím měla jen vzorky sprchových gelů, které mě ale moc nezaujaly a kdysi dávno ještě v pubertě nějaké toaletní vody. Na deosprej jsem se upřímně ani moc netěšila, možná o to více mě překvapil.

Golden Kiss je květinově-ovocná vůně, ve které najdete mix hrušek, jablek, bergamotu. Dále lístky jasmínu, fialku a švestku. V pozadí se mísí vanilka, pižmo a santalové dřevo. Deosprej je hodně parfémovaný a silný. Chvilku jsem si musela zvykat, protože je cítit fakt hodně. Sice se s ním zároveň dá použít klasický parfém, ale na druhou stranu si dokážete vystačit i pouze s tímto.

Vůně je spíše květinová, ale lehce je v ní cítit i ta vanilka a možná švestka. Překvapivě mi voní a oblíbila jsem si ho. A narozdíl od Borotalca funguje na výbornou. I po celém dni je stále cítit pouze deodorant, vážně velmi milé překvapení.
  
Kiss My Face olivové mýdlo
Tohle je ještě staletý pozůstatek z Ladyboxu :D, který jsem náhodou objevila zapadlý ve skříňce v koupelně.  Tuhá mýdla jsem se docela naučila používat a vždy jedno na umyvadle mám. Používám je i přesto, že mi přijde, že snad každé alespoň minimálně vysušuje. Využívám je tedy pouze na ruce, na tělo mi nesmí, o obličeji ani nemluvím.

Kiss My Face je dražší značka, která ale rozhodně za ty peníze nestojí. A výjimkou není ani tohle mýdlo. Obsahuje 86% olivového oleje, nevoní ale v podstatě nijak, nemydlí, pořádně nemyje, akorát se při styku s vodou okamžitě rozblemcne a ta zelená barva není vůbec poté vábná.

Got2b uhlazující emulze Smooth & Chic
Tato uhlazující emulze na vlasy se u nás nedá již sehnat, ale v zahraničí je běžně dostupná, takže pokud by Vás zaujala, doporučuji mrknout například v Německu.

Emulze slibuje ochranu vlasů před teplem, vytvarování, uhlazení neposlušných pramínků a dodání lesku. Co se týče ochrany během žehlení a fénování, tak v tomto případě ji tolik nedůvěřuji a používám ji hlavně na to uhlazení. Dá se použít jak do mokrých, tak suchých vlasů. 

Když ji dám do mokrých, tak mi přijde, že vlasy poté rychleji plihnout. Naopak v suchých s ní nemám problém. Žádné plihnutí, ani vlasy nemastí. Používám ji vlastně místo laku na vlasy, kdy trčící vlásky uhladí. Poukud ale vyžadujete vysokou fixaci, tak stačit rozhodně nebude. Navíc nevydrží celý den, pokud ale nejste náročné či nemusíte laky na vlasy, tak je tohle fajn alternativa. A nádherně sladce voní.

Batiste suchý šampon Clean & Classic Original
Suché šampony Batiste jsou taková klasika. Vyzkoušela jsem jich už několik, brzy Vás mimochodem čeká recenze na aktuální limitku. Skvělé je, že se prodávají právě i v tomto cestovním balení, takže během výletů netřeba tahat celých 200ml.

Lákavé jsou pro mě právě limitky, ale za řeč stojí i klasická řada a třeba právě tahle verze Original. Šampon se protřepe a nastříká ke kořínkům mezi vlasy, promne se prsty a pak už stačí pouze vyčesat. Perfektně z vlasů vytáhne všechnu mastnotu a dodá jim parádní objem. Vůně je hodně svěží, cítím v ní citrony. Ve vlasech už ji ale pak nevnímám.

Znáte některý produkt?
Co říkáte na Borotalco?

4 komentáře:

  1. S názorem na Borotalco naprosto souhlasím. Mám tuhý deodorant a nejsem vůbec spokojená. Účinek veškerý žádný :(

    everyday-lifecz.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Batiste já miluji, jinak nic víc jsem nezkoušela.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...