Nákupy a novinky za březen 2018

Krásnou neděli,
včera jsem se pustila do velikonočního pečení, ale někde se stala chyba a z těsta, které mělo být na tři zajíce, se stalo těsto snad na sedm, takže jsem celý večer pekla a dnes zřejmě budu chodit po sousedech a rozdávat snídani :D

Za březen tu mám strašně moc věcí, opravdu velmi bohatý měsíc. Kosmetická sbírka se pořádně rozrostla a nakoupila jsem si i něco nového na sebe, z čehož mám radost. Utrácela jsem tedy až až, ale před tím jarem a létem to chce obnovit trochu šatník, že?! Původně jsem tedy chtěla spíše ještě nějaké svetříky apod, ale nikde se mi nic nelíbilo.

Kosmetika
Už na první pohled je jasné, že dekorativka jasně vede. Budu muset pořídit nový stojánek na rtěnky :D Utrácela jsem a březen byl velmi štědrý i na spolupráci, přišlo mi toho fakt dost k testování a určitě brzy budou recenze.

Hned začátkem měsíce mi dorazil od e-shopu kupkosmetiku.cz Bi-Oil, který již třetím rokem pomáhá a i Vy jste mohly jeho koupí pomoci. O Bi-Oilu jsem již kdysi na blogu psala, je fakt super na strie, jizvy, ekzémy či jen pro hydrataci pokožky a pleti.

E-shop kupkosmetiku.cz mě novinkami zásobil celý měsíc, dorazilo hned několik balíčků. Milé překvapení přišlo v podobě těchto štětců z limitky Girl Squad. Štětce vypadají fakt cool a kvalitně jsou též skvělé. Pokud chcete levné a kvalitní štětce, tak Essence celkově určitě doporučuji.

Další dva balíčky v podobě nové dětské pěny značky Tetesept, která potěšila moje dětské já. No není rozkošná? Věřím, že radost budou mít nejen děti. Koupit můžete i dvě limitky suchých šamponů Batiste a jedním z nich je tenhle ananasový, který voní božský. S ním mi zároveň dorazil sladký zmrzlinový pilník na nehty. Vždy mě balení od kupkosmetiku potěší :)

Jako poslední od kupkosmetiku.cz tu mám tenhle obří balíček s jarními novinkami Essence, který mi udělal fakt velkou radost. Update je plný třpytek, takže pokud preferujete matný efekt, nebude to úplně pro Vás. Já jsem ale nadšená a už poctivě zkouším.

V březnu dorazil také jarní Glanc box, který byl tentokrát zaměřen spíše na tu kosmetiku, než drogerii a za mě se maximálně povedl. Spousta novinek a fakt zajímavé produkty. Hodně zvědavá jsem na Garnier a těším se na masku Freeman.

Zúčastnila jsem se veletrhu World of Beauty & Spa, kde většinou jdu jen na čumendu a koupím si pouze nějakou maličkost. Na první pohled mě zaujal stánek s Lip Smacker, který jsem chtěla už strašně dlouho vyzkoušet. Ceny na veletrhu byly super, takže nebylo co řešit. Vzala jsem si vysněný Sprite, neodolala jsem lesku na rty Chupa Chups a balzám jednorožce jsem tam také nemohla nechat.

Oblečení a domácnost
V podstatě nic jiného než džíny nenosím, sukni či šaty si vezmu jen výjimečně a v létě měním za kraťasy. Džíny tedy kupuji pravidelně, jelikož bohužel nevydrží věčně. Stále je ale horší sehnat podle mých představ. Chci obyčejné, světlé bez děr, zdobení a bez push-up efektu, který je teď v obchodech celkem už rozšířen. Už jsem se pomalu smířila s tím, že většina podprsenek je push-up, ale větší zadek fakt nepotřebuji :D Tentokrát byl ale lov velmi úspěšný a mám rovnou dvoje a oboje z New Yorkeru, kde je kupuji ráda.

Neumím fotit oblečení, nikdy na fotce nevynikne, nebo je přesvětlené a září, zkrátka mi to nejde. Pokračujeme nákupy v New Yorkeru, kde jsem si vzala krásný topík a až bude ve slevě, plánuji ještě v jinačí barvě :D A jelikož top je průhlednější a ve výstřihu má průstřih, tak jsem musela sáhnout i po obyčejné bílé podprsence. Co se týče prádla, u mě praktičnost moc nejede a nějaká obyč mi chyběla. Červená košile je nádherná, ale bohužel na fotku jsem nedokázala zachytit. Tu jsem původně brala mamče, ale košile je nějak divně šitá, hodně malá. Nosím XS a L mi je akorát, takže mamče je dost těsná, tudíž košile zůstala mně.

Jako poslední tu mám opět ještě New Yorker, krajkované tričko bylo v akci asi za 150Kč, podobných krajkovaných mám několik a nosím je strašně ráda, vždy se těším na novou kolekci. A z tohohle sladkého trička s koníkama, cukrovou vatou a popcornem mám neskutečnou radost, je úplně rozkošné a je z Croppu. To byla láska na první pohled.

Úplně nejvíc rozkošná sada je z Tesca, kde mají vždy úžasné tématické doplňky. Bohužel jsem přišla docela pozdě a vše bylo probrané, ale tyhle dva kousky na mě čekaly a vůbec jsem neváhala. Králíci, to je něco pro mě a hrneček s podšálkem je prostě boží.

Sice už je nemám pomalu kam dávat, ale co se týče hrnků, tak nemám silnou vůli. Kamarádka jela do Primarku a myslela na mě. Strašně roztomilý set dvou hrnečků, fakt jsou naprosto ňuňu :D

Od e-shopu vosky-votivky.cz mi přišel na testování balíček s vosky Wood Wick. Vosky této značky jsou pro mě novinkou, takže jsem vděčná, že mám možnost je vyzkoušet. Poctivě už pálím a rozhodně Vás nemine článek.

Jako úplně poslední tu mám tohle velikonoční kuře, které jsem dostala od mamči. Ono to moc na fotce nevypadá, ale je poměrně veliké. V reálu vypadá super, takovou dekoraci jsem ještě neměla :D

Také jste utrácely?
Máte již jarní kousky v šatníku?

17 komentářů:

  1. Samé krásné věci, z kosmetiky se mi nejvíc líbí novinky od Essence a nový sucháč Batiste a z těch nekosmetických sada hrníčků:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Batiste úžasně voni a Essence vypadají zatím super :)

      Vymazat
  2. Ta červená košila vypadá super a líbí se mi i to vínové tričko. A kosmetiky ti tedy přibylo požehnaně...

    OdpovědětVymazat
  3. Ta pěna od Tetesept vypadá úžasně, po té se musím podívat <3 To nádobí se zajíčkem je boží <3 a s těmi hrníčky to znám moc dobře, doma mi nadávají, když si koupím nový hrnek a je fakt, že v Primarku mají nádherné hrníčky. Také odtamtud doma nějaký mám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně se mrkni. Jooo, také mi furt někdo nadává :D

      Vymazat
  4. Pěkná hromada kosmetiky :-) Glanc box mám taky, moc povedený. Taky ti tak voní olivová řada od Garnier?

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné hrníčky a talířek, miluji krásné hrníčky, to je pak potěšení z nich pít. Nebavilo by mě mít třeba všechno nádobí v jedné barvě jak to někteří preferují. Ty štětce od Essence jsou rozhodně designově zajímavé, ovšem mě moc jejich štětce kvalitou neoslovily, tak po nich upřímně netoužím.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také by mě obyč hrnky nebavily :) Škoda, že Ti štětce nesedí :-/

      Vymazat
  6. Ten jednorožec byl naprosto skvělý! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Bi oil mám ráda a z kosmetických novinek mě nejvíce zaujala paletka rozjasňovačů od Essence. Z oblečení se mi nejvíc líbí červená košile a bílá halenka se zlatým řetízkem, to budeš kočka :) Hrnečky jsou roztomilý, takový věci já můžu

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...