Random aneb březen 2018

Krásný den!
Sice tu dneska mělo být spotřebováno, ale vůbec mi nedošlo, že právě už dneska a jelikož jsem neměla nic nafoceno a včera nebyl čas, tak si na prázdné obaly počkáme do čtvrtka a dnes mrkneme na shrnutí března v podobě randomu.

Měsíc tak utekl, prosvištěl, ani nevím jak, že jsem musela projít telefon a instagram, abych si vybavila, co se vlastně v březnu dělo. Samozřejmě nechybí spousta jídla. S Honzou jsme dali druhou šanci fastfoodu Ryby & Chips a bohužel i podruhé bída. Konečně jsme si našli čas s Kačkou a objevily novou kavárničku Coffee Corner Bakery, kterou rozhodně můžu doporučit. Prostory jsou poměrně velké, kafe výborné a ty dezerty, mňam a nechybí ani příjemná obsluha.

V březnu se konal kosmetický veletrh World of Beauty & Spa, kam jsem vyrazila společně s Alčou, Alicí a Míšou a i přes nehoráznou zimu jsme si to užily, pokecaly a v neposlední řadě i něco málo nakoupily.

Druhý týden již mám dovolenou, kromě flákání se a sledovaní seriálů jsme se také po dlouhé době viděly s kamarádkou a protože i ji vyšla dovolená, tak jsme zašly na oběd, mrknout po obchodech a dát si kafíčko.
 Velikonoční nehtíky / damejidlo.cz :D / Coffee Corner Bakery

 MDŽ / Volný den / Ryby & Chips


 Veletrh a následné zakončení na kafi a dezertu

 Bobeš / Holky

 Když sháníte narychlo malý narozeninový dort :D / Babičky narozky / Bublanina

Frogurt, mňam / Kafe a shake s kamarádkou / Dovolená

Oběd s mamčou / Velikonoční zajíčci / A protože bylo hoodně těsta..:D

Jaký byl Váš březen?
Řešili jste Velikonoce?

6 komentářů:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...