Spotřebováno za březen 2018

Slibovaný článek s prázdnými obaly je tu a opět bude o čem psát. Fakt se mi poslední měsíce daří, i březen byl dost úspěšný a to se ani moc nesnažím. Jsem ovšem ráda, protože té kosmetiky mám doma stále dost. Do koše letí rovnou třináct produktů, hlavně se jedná o pečující kosmetiku, ale najde se i nějaká ta dekorativka.

1. Balea sprchový gel Sweet Wonderland (Recenze) - Balea sprcháče mám ráda, tenhle byl vlastnostmi totožný jako všechny ostatní, ale bohužel mi nesedla vůně. Růži nevyhledávám a zde byla cítit dost, vanilka byla až někde v pozadí a sprcháč mi smrděl.
Koupila bych znovu: NE

2. Oriflame šampon Milk & Honey Gold (Recenze) - Překvapivě super šampon, po kterém byly vlasy nádherně nadýchané, jemné, vzdušné a vůbec se nemastily. Navíc příjemně voněl.
Koupila bych znovu: ANO

3. Radox tekuté mýdlo Feel Revived (Recenze) - Poměrně husté, dobře pěnilo, ruce umylo, nevysušovalo a ta vůně. Bože, to byla nádhera. Božská vůně mandarinek, kterou jsem milovala.
Koupila bych znovu: ANO

4. Sebamed balzám na ruce a nehty (Recenze) - Krém byl hodně lehoučký, řídký a strašně špatně se vstřebával, chce to vážně trpělivost, trvá to. Ale hydratuje dobře, takže to za to horší vstřebávání stojí. Plusem je příjemná, čistá vůně.
Koupila bych znovu: ANO

5. Bione Profesionální peeling okurka (Recenze) - Peeling vhodný jak na tělo, tak na pleť. Byl hooodně drsný, takže pokožku perfektně vydrhl. Opravdu nejostřější peeling, co jsem kdy měla. Zklamala mě ale vůně, která vůbec není svěží okurková.
Koupila bych znovu: ANO

6. B.U. deodorant ve spreji Golden Kiss (Recenze) - Velmi milé překvapení, deosprej poskytuje vážně celodenní ochrana. I po celém dni je cítit pouze vůně deodorantu. Ta je tedy dost silná, hodně parfémovaná, ale voněla mi.
Koupila bych znovu: ANO

7. Kiss My Face olivové mýdlo (Recenze) - Tohle byla naopak bída. Mýdlo nevonělo, nemylo, akorát se pořád rozblemcávalo.
Koupila bych znovu: NE

8. Rooibos pleťový scrub Classic Care (Recenze) - Peeling hodně jemný, podle mě vhodný i na každodenní použití místo čistícího gelu. Přesto po něm byla pleť heboučká, ale moje suchá poté pnula, takže spíše pro smíšenou a mastnou pleť.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

9. Avon vyrovnávací maska s růžovým olejem a marockým jílem (Recenze) - Tohle mi nesedlo a to masky Avon mám ráda. Strašně mi maska smrděla, fakt smrděla a nezvykla jsem si. Pleť tak nějak vyčistila, ale šíleně vysušovala. Za mě rozhodně ne.
Koupila bych znovu: NE

10. Weleda měsíčkový ochranný balzám (Recenze) - Naprostý zázrak pro suchou pleť a ideální pomocník do zimy. Balzám je v podstatě olej, takže pleť je po něm mastnější, ale není problém po chvilce nanést make-up a ta hydratace, pleť si chrochtá blahem.
Koupila bych znovu: ANO

11. Balea balzám na rty meloun (Recenze) - Balzámek byl moc příjemný, slaďoučký, vydržel i nějaké to menší pití a rty hydratoval. Ovšem pro velmi suché a popraskané rty to rozhodně nebude.
Koupila bych znovu: ANO

12. Paese tvářenka s arganovým olejem (Recenze) - Tak tuhle tvářenku jsem milovala a jak. Dokonale pigmentovaná, úžasná barvička a bez problému vydržela celý den. A vůně, ano, tvářenka voněla a to nádherně sladce. Bohužel už před nějakou dobou mi spadla a rozsypala, přesto jsem ji používala, ale teď se mi zbytek otevřel a opět rozsypal.
Koupila bych znovu: ANO

13. Essence barva na rty Velvet Stick Matt (Recenze) - Odstín 05 Plum Perfect byla dokonalá podzimní barva. Skvěle pigmentovaná, ale zároveň nositelná i běžně na den. Rty barvička nevysušovala, nestahovala, nezvýrazňovala nedokonalosti a zvládne i menší jídlo a pití. Bohužel nejde ořezat, takže jakmile vykreslíte špičku, tak to je konečná.
Koupila bych znovu: ANO

Jak se daří spotřeba Vám?
Znáte některý produkt?

11 komentářů:

  1. Mně ten deo sprej B.U. voněl tolik, že jsem si musela koupit i toaletní vodu. Barvu na rty Essence jsem měla taky moc ráda, jen tedy, jak říkáš, nemožnost ořezat:-(

    OdpovědětVymazat
  2. najviac ma zaujala lícenka od Peace, už dlho nejakú hľadá možno sa po nej pozriem ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tu barvu na rty od Essence jsem teda fakt nepochopila, byla skvělá a já pořád přemýšlím jak ji ořezat, nechci se jí zbavovat :D

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se v poslední době daří spotřebovávat věci, které už mám doma nějakou delší dobu. :)

    LIFESTYLE AND BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  5. Vůbec mi neleze do hlavy, že ta Essence věc nejde ořezat. Fakt nechápu, kdo něco takovýho vymyslel :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to pouze Essence. Teď mi dochází dvě tužky na oči jiných značek a ten samý problém.

      Vymazat
  6. Na ten peeling čtu hodně recenzí :-) asi si ho také pořídím.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...