Tetesept - Pěna do koupele Jednorožec

Po krásných letních dnech má dnes přijít menší ochlazení a hlavně spousta deště. A čím jiným si tyto pochmurné dny zpříjemnit, než horkou vanou s pořádnou dávkou pěny. Značka Tetesept nabízí nejen pěny a soli do koupele pro dospělé, ale vybírat můžete i z produktů pro děti.

Navíc Tetesept ví, že jednorožci jsou stále in a tak přišla s novinkou, která potěší nejen ty nejmenší. Mě potěšila tedy určitě :)

Pěna obsahuje mandlové proteiny a díky svému složení neškodí citlivé pokožce dětí. Je bez silikonů, parafínu a minerálních olejů. Růžové vody je dosaženo potravinářským barvivem, které je ovšem bezpečné a neobarvuje pokožku, vlasy, ani vanu.

Pěna má naprosto božskou jahodově žvýkačkovou vůni, pokud tyhle vůně milujete jako já, tak budete nadšené. Po nalití do vany vytváří překvapivě obrovské množství husté pěny, která drží, pokud tedy neležíte ve vaně třeba hodinu. Půl hodiny si ale užijete určitě. K tomu vodu zbarví do sytě růžové barvičky. Je pravda, že neobarvuje, což je super.

Děti jistě ocení, že z obalu se dá po ustřižení dolní části udělat maňásek. Tuhle srandu koupíte za 39Kč a rozhodně stojí za to.

Moc děkuji kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Milujete jednorožce?
Zkoušely jste pěny Tetesept?

7 komentářů:

  1. Jak já bych si dala teď koupel, už se těším na zítra to si ji musím dát :D Balení je roztomilé.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle pěny jsem ještě nezkoušela, ale líbí se mi nápad obalu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle si nechám ujít - jednak pěnu používám jednou "za sto let" a hlavně nemám ráda sladké žvýkačkové vůně.

    OdpovědětVymazat
  4. Pěny do koupele nepoužívám, protože máme sprchový kout a ne vanu, což mě občas mrzí. Ta vůně musí být dokonalá, jen si jí představím a slintám :-D kor když je teď před obědem, haha..

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...