Ziaja - Krémová intimní hygiena

Krásné úterý!
Dnes moje maličkost slaví již 26let. A ač mi většina lidí tipuje mnohem méně, tak se přiznám, že z věku už mám celkem depku. Přece jen se číslo přehouplo tak, že mám blíže ke třicítce, než ke dvacítce :D Jasně, spousta z Vás řekne, že jsem mladá a i spousta starších lidí se cítí stále mládo, ale já už mám delší dobu pocit, že tomu tak není :D No ale pryč od mého stěžování si a vrhneme se na článek.

Na dnešek jsem si konečně připravila tak dlouho slibovanou recenzi na intimní hygienu od značky Ziaja. U každého spotřebovaného balení jsem slibovala článek, vím, že mi to trvalo, ale konečně jsem ho sesmolila.

Co se týče intimní hygieny, tak mi bohužel téměř žádný produkt nesedne. Dlouhých let jsem používala pouze obyč vodu, protože po jakémkoliv produktu nastaly akorát potíže a to i po lékárenských či přírodních značkách. Jednou jsem ale v drogerii Pemi narazila právě na velké balení Ziaji, kdy 500ml stojí asi 69Kč a jelikož mám tuto značku fakt ráda, tak jsem si řekla, že to zas risknu a vyzkouším. Byla jsem připravená na nejhorší a již po prvním vyzkoušení jsem byla nadšení. První produkt, který mi sedl.

Tyhle krémové hygieny seženete ve čtyřech variantách, dnes ale mrkneme jen na tři, jelikož se mi furt nedařilo tu poslední, regenerační, sehnat, když jsem shromažďovala podklady pro článek. Ale myslím, že to nevadí, ony všechny jsou vesměs stejné. Kromě těchto nabízí Ziaja i třeba různé bylinkové či dokonce s melounem. Ty jsem tedy nezkoušela, ale docela mě lákají, i když je fakt, že nerada v této oblasti experimentuji.

Ochranná
Růžová varianta obsahuje kyselinu mléčnou, která působí antibakteriálně. Je bez parabenů, barviv a mýdla. Tuhle jsem zkoušela jako první a možná i díky tomu ji mám nejraději, ale jak jsem psala, všechny jsou v podstatě totožné a záleží asi jen na Vašich pocitech a já se nejlépe cítím právě s touto.

Udržuje a navrací přirozené ph intimních partií. Má řídkou, mléčnou konzistenci, která je příjemná. Neštípe, nepálí a nijak mi neškodí, což je téměř zázrak.

Hydratační
Tmavě modrá varianta obsahuje kyselinu hyaluronovou, která hydratuje a zabraňuje vysoušení. Stejně jako předchozí je bez parabenů, mýdla a barviv.

Konzistence je úplně stejná a nepoznáte rozdíl. Ač jsem psala, že nejpříjemnější je mi růžová, tak nevědět, kterou používám, tak to opravdu nepoznám, sedí mi obě, ale asi vážně funguje tady spíše ten vnitřní pocit a ten má blíže k Ochranné.

Proti podráždění
Oranžová obsahuje kyselinu askorbovou, která posiluje antibakteriální floru intimních míst a redukuje výskyt infekcí. Samozřejmě se nejedná o léčivý produkt, pokud Vás již nějaké problémy trápí, intimní sprcháč Vás jich nezbaví, ovšem jako prevence je super, ale pochopitelně ani tady není 100% záruka.

Tahle jediná se maličko liší. Není totiž tak řídká, ale má oproti ostatním trošičku hustší konzistenci. To ale nic nemění na tom, že je stejně příjemná, zanechává pocit čistoty, svěžesti, nepálí, neštípe.

Zkoušely jste Ziaju?
Jaká je Vaše oblíbená značka intimní hygieny?

8 komentářů:

  1. Moc gratuluji a z věku si nedělej vrásky, přibývá nám všem. Ziaji mám moc ráda, ale produkty na intimní hygienu jsem ještě nezkoušela, škoda, že nejsou běžně dostupné v drogerkách:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to škoda a štve mě, že neprodávají cestovní balení.

      Vymazat
  2. Nezkoušela jsem, ale docela jsi mě na tohle nalákala :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Opožděně přeji vše nejlepší. To mě už bylo třicet a taky se z toho nehroutím :-) značku Ziaja mám moc ráda a i tyto gely jsem vyzkoušela, hlavně ten první růžový. Tehdy ho měly ve velkém balení v akci 1+1 zdarma, takže jsem ho měla na dlouhou dobu :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Přeji krásné narozeninky! Já mám moc ráda intimní gely od Avonu a Lactacyd. Pak ještě Chilly ten zelený.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...