Avon - Micelární čisticí pleťová voda pro všechny typy pleti

Micelární vody jsem si velmi oblíbila a rozhodně mi přijdou praktičtější a to i časově, než mléka a tonika. Už jsem jich vyzkoušela podle mě poměrně dost, ale je pravda, že na spoustu se teprve chystám. Micelárky patří mezi produkty, které mi mizí strašně pomalu, takže balení mi vydrží fakt dlouho.

Tuto micelárku mám již nějaký ten pátek spotřebovanou, takže obrázek jsem si na ní udělala už opravdu ustálený. Z řady Nutra Effects jsem měla například čistící gel, o tom jsem mimochodem psala zde a byl skvělý. Jak mi sedla micelárka, to se dozvíte níže.

Micelárka slibuje jednoduché odlíčení pleti, očí a rtů. Má odstraňovat nečistoty, nežádoucí maz a zvládnout by měla i voděodolný make-up. Je bez parabenů a vhodná i pro citlivou pleť.

Má poměrně hezké balení, sice šroubovací víčko nepatři mezi ty nejpraktičtější, ale nevadí mi. Voda je parfémovaná, taková zvláštní bazénová vůně. Možná vůně chloru? Nemůžu ale říct, že by mi vadila, to vůbec ne, poměrně mi i voněla a na pleti jsem ji tolik nevnímala.

Make-up z pleti odstraní úplně super. Nijak pleť nedráždí a nevysušuje. S čím má ovšem problém, tak s očním make-upem. Bylo třeba hodně na oči tlačit, téměř až dřít a výraznější make-up dal micelárce fakt zabrat. Navíc v očích štípe a to prostě navíc s takhle zdlouhavým a složitým odličováním nechcete.

Pro mě je hodně podstatné, aby micelárka zvládala i ty oči, pokud je nezvládá, tak za mě bohužel ne. Pokud Vám ale stačí odlíčit pleť, tak špatná není.

Máte zkušenost s touto micelárkou?
Co řada Nutra Effects?

11 komentářů:

  1. Také od micelárky očekávám, aby odlíčila celý obličej včetně očí. Tuto jsem si kdysi od Avonu objednala a neskutečně mě v očích štípala, tak jsem ji nepoužívala ani na tváře. Za mě rozhodně ne :-(
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Já ji mám taky v zásobě. Vidím to tedy jen na použití na obličej :-D Teď používám micelárku od Dermacolu a ta je super, neštípe v očích a odličuje výborně.

    OdpovědětVymazat
  3. Koukala jsem na ni v katalogu, ale tušila jsem nějakou zradu :D Jsem fakt ráda, že jsem si ji nekoupila. Pokud micelárka nezvládne oči, je to pro mě propadák roku.

    OdpovědětVymazat
  4. Mám úplně stejnou zkušenost, mizerně odlíčila oční make-up a ještě mně po použití pálily oči. Pro mně je podmínka, aby micelárka odlíčila nejen obličej, ale i oči a aby nedráždila.

    OdpovědětVymazat
  5. Také potřebuji aby zvládala odlíčení očí, tzv. celého obličeje :) i když nevím proč je to pro mě tolik podstatné, když si oči odličuji spíše dvoufázovým odličovačem :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Já ji měla, ale pro mě to byl strašný propadák, že jsem ji vyhodila.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...