Batiste - Suchý šampon Pink Pineapple

Bez suchých šamponů už si nedokážu představit život. Sice po nich nesahám moc často, jelikož se mi vlasy nijak extra nemastí, ale někdy zkrátka není čas si je umýt. Kor když přijdu až kdovíkdy z práce a jsem zralá max na rychlou sprchu a postel. Představa, že si musím ještě umýt vlasy a než ty dlouhé vlasy aspoň trochu proschnou, fén mě totiž obtěžuje..no to radši ráno vezmu suchý šampon.

Batiste určitě není potřeba více představovat, zná ho snad každá z Vás. Kromě základní řady přichází značka i každý rok s nějakou tou limitkou. Letos můžete sehnat dvě varianty a to květinovou Luxe, nebo ovocnou Pink Pineapple.

Zelená varianta Luxe je plná květinových tónů, ale nechybí ani ovoce jako je například grep, mandarinka či jahoda. Přesto by se mělo jednat spíše o tu květinovou vůni, ve které se mísí i jantarové dřevo, které bývá těžší. Já na vyzkoušení dostala ovšem druhou variantu, růžový ananas, což jsem moc ráda, jelikož sladší vůně mi jsou bližší.

Pink Pineapple je plný ovoce a okamžitě Vás svou vůní přenese někam do tropů. Na jaro a léto ideální společník. V šamponu můžete cítit spoustu exotického ovoce jako je guava, ale i klasické jablko a někde v povzdálí Vám možná neunikne jasmín. Moc povedená vůně, která by milovníkům sladkého neměla uniknout.

Samozřejmě je šampon stejně super jako všechny ostatní. Stačí nastříkat do vlasů, chvilku nechat působit a poté vyčesat. Vyčesává se úplně bez problému, u těch limitek mi to občas přijde trochu horší, než u klasické řady, ale u tohohle se žádný bílý povlak ve vlasech nedrží. Perfektně zbaví vlasy mastnoty, dodá jim objem a celkově je hezky osvěží. Vůně je navíc ve vlasech nějakou dobu cítit.

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Používáte suché šampony?
Máte raději ovocné, nebo květinové vůně?

10 komentářů:

  1. Já si koupila obě limitky, nemohla jsem se rozhodnout, kterou potřebuji víc:-) Suchý šampon sice není produkt, po kterém bych sahala nějak často, ale zkrátka ho potřebuji mít po ruce:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, určitě se hodí mít doma v zasobě :)

      Vymazat
  2. Mám raději ovocné vůně, ale doma mám ten s květinovou vůní. Jiné suché šampony ani nepoužívám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Já Batiste miluji. :) Teď ho nepoužívám už tak často jak jsem kdysi používala, ale aspoň jeden vždy musím mít po ruce. :) Je mi jedno jak voní, hlavně, že udělá to co má.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jelikož se ve vlasech vůně drží, tak mi záleží i na vůni :)

      Vymazat
  4. Já jsem spíše na ovocné sladké vůně, teda hlavně v létě. Ta vůně musí být :-) občas také po suchém šamponu sáhnu když mám nějaký ten bad hair day :-) není to ale naštěstí tak často :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Batiste suché šampony nikdy nezklamou :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...