Essence - Limitovaná edice Happy Kawaii

Krásné pondělí!
Dnes je nejvyšší čas podívat se na zoubek aktuální limitované edici značky Essence, která nese název Happy Kawaii. Limitka by měla být dostupná pouze do půlky května, takže pokud Vás zaujala, určitě doporučuji mrknout.

Happy Kawaii je inspirována Tokiem. Stejně jako tato japonská metropole, tak i produkty v limitce jsou bláznivé, roztomilé a barevné. Věřím, že nebude úplně pro každého, jelikož může působit trochu dětinsky, ale třeba já osobně mám podobné roztomilosti ráda, takže jsem byla nadšená, když se mi několik produktů dostalo do rukou. Kromě dnes zmiňovaných najdete v trendové edici i několik produktů na nehty jako jsou třeba zmrzlinové laky na nehty, různé zdobení či pilníček.

Tvářenka Colour Changing
Myslím, že roztomilejší tvářenku doma asi ani nemám. Samotná tvářenka se nachází v tyčince a představuje kopečkovou zmrzlinu, to balení prostě žeru. Má zelenou barvičku, která se po dotyku kůže mění na růžovou. Odstín podle mě záleží na Vašem ph, jak totiž můžete vidět na swatchi na ruce, tak tvářenka je hodně světlounká, ale přímo na tvářích naopak je sytě růžová a dost výrazná.

Konzistencí připomíná rtěnky, fakt mám pocit, jako když na tváře aplikuji rtěnku. Je taková mastnější, což spíše sedne sušší pleti. Mimochodem, místo rtěnky vůbec není problém ji použít. Na rtech se mi zbarvuje jen lehounce a dodává jim šťavnatý vzhled, což vypadá super. Bohužel výdrž je naprosto minimální, již po pár hodinkách ji marně na lících hledám. Cena 75Kč

Barevná křída na vlasy
Tohle je opravdu spíše taková blbůstka. Křída je perfektně pigmentovaná, jednou pramen vlasů přejedete a máte sytou růžovo-fialovou barvu. Rozhodně ale neaplikujte nikde nad kobercem, strašně totiž křída opadává a budete mít kolem sebe bordel.

Ta pigmentace je fakt super, ale ve vlasech vydrží pudr sytý tak dvě hoďky a poté už je spíše barva jemnější a postupně se z vlasů ztrácí. V žádném případě nevydrží celý den, takže spíše jen pro chvilkové zpestření. Cena 109Kč

Paletka očních stínů
Rozhodně největší radost mám z donutí paletky. Donuty já ráda, takže paletka mě opravdu moc potěšila a těší mě, že mi zdobí moji kosmetickou sbírku. Co se týče samotné paletky, tak není špatná, mile mě překvapila. Rozhodně je funkční a sahám po ní ráda. Hodně záleží, co očekáváte a jak moc jste náročné.

Pigmentace je dobrá, nejedná se tedy o vysoce syté stíny, ale přesto se s ní dá vytvořit výraznější líčení, zároveň je ideální i na běžný pracovní den, kdy ráno nemáte moc času si s líčením vyhrát. Stíny se dobře spolu kombinují, výborně blendí, práší minimálně a s bází vydrží naprosto celý den bez toho, aby se slejvaly či bledly, což je super. Cena 115Kč.

Ponožky
Jako úplně poslední tu mám nekosmetický kousek, který ale určitě Vaši pozornost též upoutá. Součástí limitky jsou i tyhle cute ponožky s muffinem a puntíky, prostě roztomilost největší. Jiné než infantilní ponožky nenosím, takže must have :)

Ponožky jsou v univerzální velikosti, takže jsem očekávala, že mi budou trochu větší jako většina univerzálních, mám totiž popelčí nohu :D, ale jsou mi dobře. Proto pozor, pokud naopak máte větší velikost, aby ponožky moc neškrtily. Cena 79Kč.

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Líbí se Vám limitka?
Pořídily jste si něco?

10 komentářů:

  1. Pro mladší slečny či holčičky, co se chtějí parádit dle mého super rozkošná limitovaná edice. Ale bohužel na mě působí moc lacině.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak každému se líbí něco jiného, to je jasné :)

      Vymazat
  2. Essence to s obaly fakt umí, to musím uznat :) Ráda se zastavím u jejich regálu a jen tak se kochám. Ale bohužel ta kvalita těch produktů za mě vůbec. Nevyhovuje mi od nich snad absolutně nic. Ale cenově je to podle mě super kosmetika pro mladší, nenáročné slečny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt nic? To je škoda, třeba tvárenky a produkty na rty mám hodně ráda :)

      Vymazat
  3. Mně se tyhle infantilnosti moc nelíbí, ale ráda jsem si početla :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Mě nejvíce zaujaly ponožky, ty jsou fakt super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Ty obaly ty jsou tak roztomilé :) Co mě zaujalo je paletka, ta má pěkné odstíny, ale ty ponožky jsou víc roztomilé :D
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletka je povedená, ale je mi jasné, že největší úspěch budou mít ponožky :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...