Glanc box - Máj 2018

Krásný pátek!
Konečně tu máme konec týdne, co plánujete na víkend? Já tedy měla celý týden nečekaně volno, jelikož jsem buď ležela v posteli s horečkou a zimnicí a v druhé půlce týdne s alergickou reakcí s infuzí v ruce a polonahá před mladým záchranářem :D Dnes mě ještě čeká kožní, což bude asi na dlouho, protože i když jsem akutní případ, tak si pěkně počkám a původně mě chtěli vzít až za měsíc. Pak ještě obvodní a doufám, že už mám doktory za sebou a vyrážka též ustoupí, v pondělí už budu muset mezi lidi.

Ve středu mi přišel nový Glanc box, který sliboval nadupaný obsah a vysokou hodnotu produktů. Musím říct, že sliby byly splněny a přišel opravdu pořádně nabitý balík plný drogerie, ale i nějaké té kosmetiky. Já jsem z obsahuje fakt nadšená, spousta novinek, pro mě i nových značek a využitelné snad naprosto vše. Moc chválím, box se opravdu povedl na 100%.

Sidolux univerzální čistič s Marseillským mýdlem - 400ml, 79,90Kč
Ze značky Sidolux mám velkou radost, protože je velmi chválená a na instagramu na ní často narážím. Čistič obsahuje speciální funkci Active Shield, která chrání čištěné plochy tím, že na nich vytváří ochranný film. Je vhodný snad na všechny povrchy - nábytek, plast, kov, dřevo, dlažba...

Cif krém - 250ml, 49,90Kč
Cif je taková klasika, kterou se dá vyčistit kuchyň, ale i koupelna. Navíc krém je vhodný i na čištění tenisek, což je super, pokud tedy tenisky nenosíte.

Savo Univerzální čistící ubrousky s vůní levandule - 64,90Kč
Tohle není žádná novinka a myslím, že párkrát ubrousky již v boxu byly. Třeba na rychlé přetření stolu jsou fajn a v domácnosti se určitě hodí. Jsou bez chloru a desinfikují povrchy od bakterií a alergenů.

Schwarkopf Color Expert Protect & Care Color Cream - 159,90Kč
Poměrně zajímavé a odvážné, ale proč ne. Na své si přijdou blondýnky, ale i brunetky. Barva poskytuje ochranu proti lámavosti vlasů a intenzivní barvu. Mamča sice používá x let tu samou barvu, ale blond odstín si vzala a zkusí ho ráda. Druhá je tmavě hnědá, což bohužel pro mě není, barvím se na tmavší. Kdyby náhodou některá z pražských čtenářek měla zájem, dejte vědět :)

Dove Shower Mousse - 200ml, 139,90Kč
Pěny jsou teď in a s jednou přišel i Dove. Pěna je vhodná i na holení a sehnat ji můžete ve třech variantách. S růžovým, kokosovým, nebo arganovým olejem. Docela mě mrzí, že v boxu byla růžová varianta, jelikož jsem ji nedávno vyhrála v DM.

Freeman Rozjasňující noční maska ibišek + vitamín C - 15ml, 69Kč
Freeman byl v boxu již minule, ale vůbec mi to nevadí, právě naopak. Jsem moc ráda, že vyzkouším více masek od této značky. Tentokrát jste v boxu mohly najít jednu ze tří variant a já natrefila na tu asi nejvíce zajímavou, alespoň pro mě. Noční masku jsem ještě neměla, takže super, navíc rozjasňující, což se hodí.

Treaclemoon My Coconut Island - 75ml, 79,90Kč
Konečně vyzkouším něco od této barevné a voňavé značky. Krém obsahuje makadamiový olej a extrakt z divoké třešně, které nejen hydratují ruce, ale i posilují nehty. Značka je veganská a netestovaná na zvířatech. Krém voní naprosto božsky, vůně je vážně autentická, nádhera.

Silan Paefume Pearls - 149g, 129Kč 
Perličky se používají klasicky do bubnu pračky během jakéhokoliv pracího cyklu. Perličky jsou poměrně fajn, hezky provoní a docela baví. Ne že bych je musela běžně kupovat a furt mít doma, ale občas, proč ne.

Domestos Power 5 Lime & Cedarwood - 59,90Kč
Klasika, kterou využije každá domácnost a rozhodně se hodí. Tohle je únorová novinka s vůní limetky a cedrového dřeva. Zabraňuje tvorbě vodního kamene, zaručuje čistý povrch mísy a toaletu provoní.

Sidolux Vonný sáček - 39Kč
Sidolux ještě jednou, tentokrát vonné perličky, které můžete pověsit, kam Vás napadne. Intenzivně by měl sáček vydržet vonět 30 dní a poté dalších 30 méně intenzivně. Já již sáček pověsila na toaletu a nádhera. Dá se zavěsit ale i do šatny, botníku, auta apod..

Sunlight Expert Extra Power - 20tablet, 149,90Kč
V boxu pouze vzorek. Určitě znáte reklamu s usměvavým nádobím, které se těší na praní. Tableta slibuje nejen čisté nádobí, ale i myčku. Tablety jsou účinné i na odolné skvrny.

Líbí se Vám obsah?
Potěšil by Vás?

15 komentářů:

  1. Obsah vypadá skvěle. Jediné, co by se mi nelíbilo, jsou ty barvy na vlasy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Obsah se mi líbí hodně, až na barvy na vlasy, je fajn, že pamatovali jak na blondýnky, tak na brunetky, ale já se radši svěřuji do rukou kadeřnice:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já box promeškala (když jsem ho chtěla objednat, už nebyl), takže jsem si aspoň prohlédla, oč jsem přišla. Obsah vypadá dobře, jen asi barvy na vlasy bych nevyužila - barvit se nechávám u odborníků. Ale rozhodně to byla opravdu nadupaná krabice.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem z boxu nadšená, za tu cenu jsou tam fakt skvělé produkty, které se doma využijí téměř všechny :)

    OdpovědětVymazat
  5. Univerzální ubrousky od Savo zbožňuju, kdykoliv jsou v obchodě ve slevě, tak je beru XD na čištění mi příjdou mnohem víc pohodlnější než používat klasický přípravek s hadrou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě lepší nepřijde, ale jen na nějaké pretreni, super :)

      Vymazat
  6. Box vypadá dobře, barvy bych ale nevyužila :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezký a zajímavý obsah boxíku :) je v něm plno produktů, které neznám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...