Kamill - Krém na ruce a nehty Q10

Krém na ruce je můj každodenní společník. Více po něm sahám v chladném období, kdy ruce trpí, ale ani na jaře či v létě krém neschovávám a používám ho opravdu denně. Díky jednomu DM boxu se mi do rukou dostala značka Kamill, se kterou jsem doposud neměla žádnou zkušenost.

Kamill je německá kosmetika, která se specializuje právě na péči o ruce, ale zakoupit můžete i sprchové gely. Značka by měla být přírodní a běžně dostupná na e-shopech či v drogeriích.

Jedná se o regenerační krém obsahující výtažek z heřmánku, který má zklidňující účinky. Dále obsahuje výtažek z divokých růží a vitamín C, které chrání ruce před volnými radikály. UV filtry a koenzym Q10 zas působí preventivně proti stárnutí, vráskám a stařeckým skvrnám.

Krém je hodně lehoučký, takže z tuby jde v pohodě vymáčknout a to i v případě, že už se blížíte ke konci. Má moc příjemnou konzistenci, která se bez problému roztírá a do pokožky se téměř okamžitě vsákne. Nezanechává žádný nepříjemný pocit ulepených či mastných rukou. Na rukách zůstává pouze vůně, která je povedená. Lehce nasládlá květinová vůně, že by právě ten heřmánek?!

Co se týče hydratace, tak jsem z krému trochu rozpolcená. Po namazání máte úplně úžasně hlaďoučké ruce, opravdu nádhera. Jenže ty hebké ruce způsobuje spíš jen ochranný film, než hloubková výživa. Jakmile si ruce totiž umyji, tak pokožka zas lehce zdrsní. Hydratace tam nějaká bude, ale žádná výživná bomba krém není. Pokud máte suché ruce, tak stačit rozhodně nebude. Pokud Vám stačí ale jen obyčejné namazání, tak pak ano.

Znáte značku Kamill?
Zkoušely jste nějaký krém?

9 komentářů:

  1. Značku vůbec neznám, takže děkuji za rozšíření obzorů.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Mám dojem, že o značce už jsem slyšela, ale nikdy jsem žádný její krém nezkoušela. Máš moc hezké fotky:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle značku kdysi používala moje mamka. :) Já bych potřebovala víc výživnější krém. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Značku poznám, už jsem pár krémů měla, ale nic moc, jak sama píšeš. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Značku znám, tuším, že jsem nějaký krém na nohy měla a byl fajn. Dost bych ho přirovnala k Induloně, i když ta je stálice nesmrtelná :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...