Nákupy a novinky - Duben 2018

Krásný 1.máj!
Dostaly jste již pusu pod rozkvetlou třešní? Jak si za slavením všech možných výročí stojím, tak první máj mě nechává docela chladnou, preferuji rozhodně Valentýn. Ale určitě je to hezká tradice, o tom žádná. A pálily jste včera čarodějnice?

Novinky za duben jsou velmi, ale opravdu velmi bohaté. Sice se mi daří i spotřeba, ale díky hromadě nové kosmetiky to vůbec není na zásobách znát. Bohužel mě v posledních týdnech trápí nějaká vyrážka, zřejmě alergie, kdy jsem měla naprosto vysušené okolí rtů, následovalo obočí a celkově celá brada a sem tam suchá šupinka. Což znamená, že o rtěnkách či maskách jsem si mohla nechat teď zdát a to jich mám tooolik na testování. Už se toho ale pomalu, doufám že i jistě, zbavuji a konečně budu moci začít pořádně zkoušet. Sice po mastičce, která je fakt dost mastná, vypadám jak puberťák s leprou, ale je to mnohem lepší :D

Kosmetika
Mám tu hromadu pečující kosmetiky, ale pozadu nezůstává ani dekorativka, té také není vůbec málo. Duben byl dost štědrý na spolupráce, přišlo mi neskutečně moc balíčků, něco jsem i pokoupila a hodně dělá nálet na Yves Rocher, ale pěkně postupně..

Ve schránce mi přistálo hned několik letáčků od Yves Rocher a jelikož jsem měla ještě od minulých Vánoc dárkové poukázky a do obchodů vtrhla limitovaná edice Maracuja, tak nebylo co řešit. Za poukázky jsem si tedy vzala sprchový gel, tělový gel a peeling ze zmiňované limitky a ještě kávový sprcháč, který voní božsky. Šampon byl dárek k nákupu a micelární voda dárek k narozeninám. Myslím, že návštěva YR to byla fakt úspěšná.

Menší růžové nákupy z DM. Došel mi gel na holení, aktuálně v drogerii seženete tenhle s vůní broskve a citronu. Vzala jsem i tělové mléko a pleťovou masku z nové limitky Cool Camel, která vůní letně po kokosu. Doufám, že stihnu recenzi, dokud je limitka dostupná.

U DM ještě zůstanu. Povedlo se mi hned dvakrát po sobě vyhrát DM skauta a to na super produkty. Tím prvním je březový tělový peeling od Weledy, ze kterého mám fakt neuvěřitelnou radost. Druhým produktem je novinka v podobě sprchové pěny od Dove, která silně voní po růžích, což úplně nemusím, ale snad se skamarádíme, pěny já ráda. 

A vrhneme se na PR balíčky, kterých je požehnaně. Happy Kawaii je totálně rozkošná limitka od Essence, kterou seženete v drogeriích do půlky května. Příští týden snad stihnu sepsat recenzi. Z balíčku jsem byla naprosto nadšená, hlavně z donutí paletky a ponožek. Fakt roztomilost největší. Za balíček děkuji kupkosmetiku.cz.

Kupkosmetiku.cz mě poslední dobou zásobí ve velkém, čehož si opravdu velmi vážím. Bi-Oil se pyšní novým obalem, na kterém najdete všechny důležité informace a nemusíte tím pádem hledat složitě v přiloženém letáčku. Mně upřímně se více líbil původní obal, na druhou stranu je tenhle určitě praktičtější. A samozřejmě složení zůstalo stejně báječné :)

Byla mi nabídnuta jedna velmi zajímavá a moc příjemná spolupráce s holčičím kanclem arome.cz. Je to v podstatě taková kosmetická databáze, kde se dočtete základní info o daných produktech, kde je koupit a samozřejmě recenze. Na vyzkoušení mi přišla vlasová maska od značky Kallos, která mi udělala radost, jelikož jsem tuto značku chtěla dlouho zkusit. Rtěnka Makeup Revolution má boží barvičku a tekutá rtěnka Rimmel voní dokonale po punči. 

Naprosto dokonalý balíček má na svědomí opět kupkosmetiku.cz, ve kterém jsem našla novou sadu štětců Real Techniques a k tomu krabičku s novinkami Catrice. K dostání jsou rovnou tři nové sady štětců a to na oči, na konturování a tahle na podklad. A vidíte tu velkou rtěnku? To je ta nejlepší powerbanka.

Jako poslední znovu kupkosmetiku.cz s balíčkem značky Sebamed. 5.5. se totiž slaví Den kůže, se Sebamed ho ale můžete slavit již od pondělí a to až do konce týdne. Ve vybraných lékárnách, na e-shopu kupkosmetiku.cz a babybaby.cz zakoupíte produkty pro dospělé s 50% slevou. 

Narozeniny
V dubnu jsem slavila narozeniny a dostala samé úžasné dárečky. Jako první tu mám velkou hromadu od přátel. Mám tu například knížky, čajovky od YC, které vypadají nádherně, že mi je škoda je pomalu pálit. Pobavil mě antistresový plyšák, to je ta růžová kulička v rohu a nejrozkošnější kasička? Rozhodně jednorožec :) Za všechny dárečky moc děkuji, vážím si toho, hlavně tedy toho, že přátelé dorazili na oslavu a opět jsme se viděli.

Od rodiny jsem dostala výborný dort, který je pro mě základem narozenin, nic víc nepotřebuji. Ale mamča mi koupila ještě velký polštář ve tvaru donuta, který ladil právě s dortem a sladkou kytičku v podobě lízátek Chupa Chups. A protože se mi už před nějakou dobou rozpadl hřeben, tak mám konečně nový.

Od přítele jsem dostala nádhernou kytičku, která mě vždy opravdu potěší a těším se, jaká to bude tentokrát. Knížky Stephena Kinga teď budu fotit s novou funko pop postavičkou, což je Pennywise, který je fakt super. Moje dětské já bylo nadšené z jednorožce a tričko s DC hrdinkami, abych prý měla v čem chodit do kina na komiksové filmy :)

Od přítelovy maminky jsem dostala takový kreativní a sladký dárek. Klasické Granko a k němu mini marshmallow, které v něm můžu právě topit. Kakao úplně nemusím, ale také se mi vždy líbí, když vidím hrnek plný kakaa, šlehačky a v něm plavou tyhle malé marshmallow. Rozhodně budou fotky na IG :D Kasičkami se mi asi letos dává najevo, že bych měla začít šetřit :D

Oblečení a domov
V F&F probíhaly 20% slevy. Jako tradičně jsem si nic moc nevybrala, když už se mi něco líbilo, tak vše velké, což v F&F bývá pokaždé problém. Od 40 výš toho mají dost, ale taková 36 mi přijde, že je hodně nedostatkové zboží, natož 34. Navíc mi přijde, že F&F šije větší věci, takže i ta 36 se mi zdá kolikrát obří. Zabrousila jsem tedy klasicky do dětského oddělení a neodolala tričku s jednorožcem :D

Po dlouhé době jsme navštívili Ikeu. Nejsem úplně její fanoušek a nikdy asi ani nebudu. Vadí mi, kolik je tam vždy lidí, jídlo mi vyloženě smrdí a ze sortimentu většinou také nejsem nijak nadšená a beru max nějakou drobnost v podobě svíčky apod. Tentokrát jsem ovšem byla nadšená z téhle králičí kolekce. Měli toho spoustu a dalo mi fakt zabrat odejít jen s utěrkami a chňapkami.

Jak se Vám daří odolávat limitkám?
Chodíte do Ikei?

16 komentářů:

  1. Ta nová řada Yves Rocher mě také velice oslovila, ale mám doma docela slušnou zásobu, tak musím si nechat zajít chut.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také toho mám hodně, ale musela jsem už využít nějaké ty poukázky :)

      Vymazat
  2. Jé, zrovna ty štětce jsem si nedávno koupila :D Dm skauta jsem nějak úplně prošvihla, netušila jsem, že tyhle akce ještě stále probíhají. Musím být víc ve střehu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Doufám, že v ikee budou mít ty králíčky ještě i příští týden až tam pojedu <3 z limitky v dmku jsem sehnala jen balzám na rty a ubrousky. Chtěla jsem i tu masku, ale byla vyprodána, budu se muset podívat do jiného dm a hned tam kouknu i po té pěně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás toho bylo dost, jen škoda, že limitka neobsahuje sprcháč.

      Vymazat
  4. Krásné novinky:-) Někdy bych byla radši, kdyby žádné letáčky od YR nechodily, protože tam pak vždycky vtrhnu jak velká voda a odcházím s poloprázdnou peněženkou:-D Stejný případ je i dm, tam taky nechávám dost peněz.

    OdpovědětVymazat
  5. Nové obaly Yves Rocher vypadají skvěle :) Líbí se mi paletka od Catrice.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. A já byla DM skaut na aviváž :-/ (ne že by se nehodila, ale Weledu bychradši ;-)). Jinak tvé měsíční kosmetické novinky bych měla tak na rok :-D.

    OdpovědětVymazat
  7. Limitce Cool Camel jsem neodolala, boží velbloud a ještě božejší vůně! <3

    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    OdpovědětVymazat
  8. Jůů, krásné věcičky! Moc se mi líbí ty nové rozkošné produkty od Balei. No a jak vidím, tak v nejbližší době potřebuji udělat nutně návštěvu v Ikei :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...