Oriflame - Olej na suché vlasy Eleo

Každá z nás má určitě zavedenou nějakou svoji vlasovou rutinu a ve svém arzenálu vlastní produkty, bez kterých by ta péče o vlasy nešla. Já se rozhodně neobejdu bez kondicionéru, vlasy mám hodně dlouhé a bez balzámu se mi během dne cuchají a jdou špatně rozčesat. Nedokážu pochopit, že někdo dokáže fungovat bez něj :D Je ale pravda, že i přesto, že vlasy mám jemné, tak mi je kondicionér nezatěžuje.

Dalším produktem, který patří ke stálé vlasové péči, je určitě nějaký olejíček či sérum na konečky. Už z dob dětství si pamatuji, že v koupelně vždy ležela minimálně jedna lahvička vlasového séra, tuším, že to byl Avon a dá se sehnat ještě teď. Dnes ale mrkneme na konkurenční značku a to na Oriflame.

Už kdysi jsem jeden olejíček na vlasy z řady Eleo měla, psala jsem o něm zde. Byl naprosto výborný a jeden z nejlepších produktů na konečky, co jsem kdy vyzkoušela. O to více jsem se těšila na vyzkoušení tohohle krasavce. Celkově jsem s vlasovou Oriflame spokojená, takže jsem věřila, že si budeme rozumět.

Olejíček slibuje lehkou, hedvábnou a nemastnou texturu. Obsahuje arganový a růžový olej, extrakt z lopuchu a vitamín F. Je určen pro všechny typy vlasů, nejvíce ho ovšem ocení vlasy suché a poškozené.

Aplikuje se do vlhkých vlasů před fénováním či před celkovou úpravou. Olejíček dávám pouze na konečky, kam ho nastříkám a ještě pořádně vmasíruji. Jedná se o suchý olej, ale pozor, stále je to olej, který ač má v popisku nemastný, tak mastný zkrátka je a pokud ho nastříkáte ve větším množství, vlasy nehezky zamastí. Chce to aplikovat opravdu s rozumem, pak není žádný problém.

Má příjemnou, nevtíravou vůní. Aplikátor funguje dobře a bez problému lze regulovat množství. Olej hezky konečky vyživí, určitě vypadají zdravěji, méně se třepí a hlavně jsou fakt hydratované, žádné suché, nehezké konce. Za mě rozhodně ano, jsem již pomalu u dna a můžu říct, že jsem opravdu spokojená.

Sedí Vám vlasovka Oriflame?
Co používáte na konečky?

12 komentářů:

  1. Mamka ho taky používá a je s ním moc spokojená :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za tip, nějaký ten olejíček hledám a tento vypadá opravdu skvěle :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ho z Glanz boxu a jsem docela spokojená. Jen mi asi vydrží tak sto let, protože jsem nebyla zvyklá ho používat, tak si vzpomenu jen někdy. A spotřeba na jedno použití je docela malá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Při pravidelném používání, používám vždy po mytí, ubývá docela rychle :)

      Vymazat
  4. S olejmi na vlasy od Oriflame a Avon som mala vždy len pozitívnu skúsenosť :) Tento vyzerá naozaj veľmi dobre a keďže nejaký nový olej na vlasy potrebujem, určite sa po ňom pozriem

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám raději přírodní olejíčky :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...