Random aneb duben 2018

Další měsíc pryč? To snad opravdu ani není možné, jak strašně to letí, přitom nedávno byly Vánoce. Duben byl ale úžasný měsíc, je to vlastně můj měsíc. Měsíc, ve kterém jsem se narodila a hned týden po mně slaví narozeniny i přítel, takže duben se většinou nese v duchu oslav.

Když už jsem načala narozeniny, tak jimi i začnu. Prvně jsem slavila doma s rodinou, tedy slavila..bylo to jen menší posezení. A protože dort je pro mě od mala základ narozenin, tak každoročně dostávám můj oblíbený s marcipánem, letos to byl naprosto boží ve tvaru donuta. O víkendu jsem poté slavila s přáteli a že to byla oslava. Slušní lidé chodí domu za světla :D
Jak jsem se zmiňovala, přítel má týden po mně, takže narozeniny jsme oslavily až následující týden, kdy jsme vyzkoušeli restauraci Rest v pražském Podolí. Krokety z kozího sýra byly obrovská dobrota, fakt něco tak dobrého jsem dlouho nejedla, za řeč stojí i pomazánka z lososa. A jako dezert mangové crème brûlée? Rozhodně doporučuji, navíc příjemné posezení venku a ochotná obsluha.

Na začátek dubna vycházely i Velikonce, na které jsem pekla, to jsem mimochodem ukazovala již v březnovém randomu. I když jsem dospělá, furt se u nás drží to, že dostáváme nadílku od zajíce/slepice. Takže ještě teď mám železné zásoby sladkostí.

Počasí konečně začalo přát, takže nastala grilovací sezona a stihli jsme mrknout i na matějskou, kde jsme nevynechali klasickou horskou dráhu, myši a samozřejmě střelnici. K tomu marcipány, cukrová vata, ledová tříšť a já byla spokojená.

Poslední den v měsíci se pálí čarodějnice a jako tradičně každý rok se pálily u nás na zahradě společně se sousedy, přáteli a známými.
 Těžké focení ze zvířaty :D

 Velikonoční nadílka

Matějská pouť

 Vata musí být / Marcipány a vystřelené růže / Posezení s kamarádkou

 Narozeninový dort a svíčky

 Krasavice po koupání :D / Pole dance

 Rychlé, ale dobré / Dobrota / Dort od kamarádky

 Luxusní narozeninová večeře v Rest

 Výborný burger / Ví, čím udělat radost :D / Kytička od přítele k narozeninám

 Nehtíky / Donuter je na Chodově / Frogurt

 Pálení čarodějnic

 Ukázka z focení

Jaký byl Váš duben?
Pálíte čarodějnice?

6 komentářů:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...