Random aneb květen 2018

Vůbec se mi nechce věřit tomu, že je další měsíc pryč a zítra už je dokonce červen. Příští měsíc už naplno vypukne léto, pro děti to znamená velké prázdniny a i my pracující si určitě užijeme více volna. Máte již vybranou dovolenou? Mně nějak vůbec nedošlo, že už se léto fakt blíží a o dovče jsme vlastně ještě ani nemluvili. Možná už nejvyšší čas.

Květen utekl fakt rychle, měsíc to byl na jednu stranu moc fajn, na druhou docela náročný. Počasí opravdu přálo, sluníčko svítilo a kromě práce jsem zvládla hned několik posezení a setkání s přáteli. Na druhou květnovou neděli připadá Den matek, takže jsme si s mamčou udělaly hezké odpoledne, zašly na nákupy, na oběd, zmrzku, zkrátka moc prima den.

Také jsme se po měsíci zas viděly s kamarádkou, takže večeře a sklenička v Potrefené huse, kam chodím moc ráda. Kavárna, kterou můžu všemi deseti doporučit, tak je Coffee Corner Bakery, kde jsme byly s Alicí. Dobré kafe, dortík, nádherné prostředí a příjemná obsluha.

Kromě toho hezkého jsem zažila i celkem náročný týden. Poprvé jsem dostala infuzi a byla na kožním, velmi příjemné. Nějak se mi rozjela alergie a místo menších červených flíčků mi obličej během noci totálně zčervenal a otekl. Vypadala jsem jak opařená horkou vodou, i přes kortikoidy to furt není ono, takže už tak měsíc vypadám jak blbec. Jednu výhodu to mělo, týden jsem se válela doma, jelikož mezi lidi jsem opravdu nemohla.

Konečně jsme s Honzou také mrkli do minizoo na Hájích, která je na okraji Milíčovského lesa. Je to poměrně nové a ač maličké, tak jsme tam strávili skoro hodinu krmením koz, ovcí a poníka Karla. Sice vypadá, že ještě není úplně dodělaná, ale je to fajn místo, kde strávit příjemné odpoledne, kor pokud máte malé děti a zoo za barákem.
S mamčou na oblíbené číně / Žvýkačková zmrzlina, mňam / Nehty

 Nejlepší sýrová pizza a výborná Pepsi Cherry / Tohle bych mohla pořád / Rychlá prasárna :D

 Minizoo Háje

 Spaghetti Carbonara / Coffee Corner Bakery / Antonínovo pekařství

 Květákové rizoto / Wafl / Pizzasnack

 Chlap, i když má růžovou mašli :D

Jaký byl Váš květen?
Užili jste si ho?

8 komentářů:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...