Brandnooz box - Květen 2018

Krásný začátek nového měsíce!
Před dvěma dny přišel tradičně Brandnooz box, který mi vždy ten konec měsíce mile zpříjemní. Docela mi chybí různé beauty krabičky s překvapením, takže jsem ráda, že to překvapení mám alespoň v této podobě, což je také super.

Jak byl minulý měsíc box nabitý a obsah fakt na jedničku, ten květen je ještě mnohem lepší. Už na první pohled jsem byla naprosto nadšená a i při bližším prozkoumání můžu říct, že rozhodně stojí za to, parádní našlapaný box. Obsahuje tedy především různé laskominy, což já můžu a baví mě zkoušet nové dobroty.

Penam Toast světlý - 500g, 29,90Kč
Toust byl i v minulém boxu, tuším ale, že tmavý, což mám radši, ale určitě toust využijeme. Buď klasika zapečený k snídani, nebo v letáčku je tip s hermelínem a brusinkami, což nevypadá zle.

Tretter`s zeleninové chipsy - 45g, 19,90Kč
Tohle je asi jediný produkt, který mě nepotěšil. Nějak nedokážu těmhle zdravým chipsům přijít na chuť. Chipsy jsou ručně vyráběné, bezlepkové a ochucené pouze kořením a solí. Našla jsem ve variantě mrkev, což ochutnám, ale jak jsem psala, zatím mi žádné nechutnaly.

Vitana Pomocník pro přípravu zmrzliny - 15g, 12,90Kč
Před létem se teď objevují všemožné vychytávky na zmrzlinu. Pomocník slouží k ochucení a zahuštění, takže se přidává například do smetany, jogurtu apod. Želírovací látkou je mořská řasa agar a obsahuje též vanilku.

Oreo Double Créme - 157g, 32,90Kč
Jak nejsem sušenková, tak Oreo miluji. Klasické už nekupuji, protože tyhle double jsou mnohem lepší. Jsem moc ráda, že se dají již sehnat i u nás, protože do nedávna jsem si dělala vždy zásoby v Německu.

Racio Monkeys - 11g, 7,90Kč
Únorová novinka, která je svou velikostí a obalem vhodná pro děti. Rýžové chlebíčky seženete s mléčnou čokoládou či bílou s příchutí jogurtu. Máčené rýžové chlebíčky jsou fajn a na ty s bílou čoko se těším.

Corny Big White Coconut - 40g, 17,90Kč
Mňam, Corny je super a kokos? Fakt pecka, pokud i Vy kokos a bílou čokoládu máte rádi, tak šup do krámu, jedná se pouze o limitku.

Jsem Sladká s kakaovou náplní - 50g, 7,90Kč
Značka už v minulosti několikrát v boxu byla a opravdu mi chutná, všechny tyčinky byly velmi chutné. Tohle je sojový suk s kakaovou náplní, věřím, že bude výborný.

Mentos Say Hello Lemonade - 37,5g, 17,9Kč
Mentos můžu a o to více různé novinky a limitky této značky. Say Hello má na každém bonbonu jiného smajlíka. Na citronovou příchuť jsem zvědavá, na léto určitě super osvěžující.

Jupí Superovocný sirup - 0,7l, 74,90Kč
Obsahuje 20% ovocné šťávy bez konzervantů, umělých barviv a sladidel. O sirupy zrovna dvakrát nestojím, ale vždy, když se v boxu nějaký objeví, tak určitě ochutnám. Hruška vypadá dobře, takže s produktem nemám problém.

Semtex Coffee & Lime - 500ml, 34,90Kč
Na mě energiťáky nepůsobí, takže je běžně nepiji, ale zas když se k nějakému dostanu, tak pro chuť si ho dám, jelikož mi chutnají a Semtex asi nejvíce, tenhle zkusím ráda, jelikož je spojením kávového extraktu ze 100% Arabica a limetky.

Vinea frizzante - 250ml, 12,90Kč
Věděli jste, že Vinea existuje již od roku 1974? Květnová novinka přináší kombinaci hroznů s ovocnými a květinovými tóny, to mě zaujalo. Klasickou Vineu znám a chutná mi, takže novinku oceňuji.

+ Nescafé vzorek

+ časopis Epocha

Také se Vám líbí obsah?
Využili by jste ho?

8 komentářů:

  1. Za mě moc sladkostí a zeleninové chipsy mi naopak chutnají :-D Jako nejsou to klasické brambůrky samozřejmě, ale občas si Tretter´s kupuji i sama, takže jsem je v boxu uvítala :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tentokrát bych taky byla celkem spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Tak mne tentokrát naopak box moc nenadchl. Potěšila mne vlastně jen Vinea, chipsy (mám červenou řepu + batáty). Ostatně hodnocení mám tady - http://werka13.blog.cz/1806/brandnooz-box-kveten-2018

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...