Catrice - Paletka očních stínů Fresh Nude a rtěnka Ultimate Matt

Slibovala jsem více dekorativky a hned je tu a i nadále se bude objevovat, hlavně tedy produkty na rty, kterých mám v archivu fakt dost a neustále se mi i do rukou dostávají nové kousky, takže nouze rozhodně není.

V nedávném článku jsem se zmiňovala o značce Catrice, kde jsem psala, že se těším, až Vám něco málo napíšu k jarním novinkám. Od e-shopu kupkosmetiku.cz mi dorazilo pár kousků, které jsem si neskutečně zamilovala, sahám po nich teď celkem často a doufám, že zaujmou i Vás.

Paletka očních stínů Fresh Nude
Paletky stínů má Catrice nádherné a je velmi obtížné rozhodnout se jen pro jednu z nich. Doma již mám verzi Blossom a je úchvatná. Teď mi dochází, že jsem se o ní ještě nezmiňovala, tak časem napravím. Dříve jsem měla raději studené výraznější stíny a ty nude spíše ležely v rohu, s přibývajícím věkem si ale všímám, že opomenuty nejsou ani ty teplejší barvy, po kterých sahám stále častěji.

Tato Fresh Nude paletka pochází z jarního updatu a obsahuje devět ladících odstínů. Jsou to fakt nude barvičky, ale přesně jak říká název, spíše takové svěžejší a vypadají super i teď na jaře či v létě. Barevně se hodí snad úplně ke všemu.

Paletka je barevně naprosto dokonalá. Obsahuje jak světlejší odstíny, tak i ty tmavší, vykouzlíte s ní jemnější líčení na den, tak též výrazné na večer. V horní části jsou dokonce dva stíny na rozjasnění a konturování oka. Moc velkou pochvalu má paletka za to, že obsahuje nejen odstíny se shimmerem, ale i ty matné, které jsou ideální na přechody, do očního oblouku apod, takže si dokážete vystačit během líčení pouze s touto paletkou.

Stíny mají pudrovo máslovou konzistenci, práší naprosto minimálně, pracuje se s nimi na jedničku. Jsou krásně pigmentované a na oko bez problému chytají. Co se týče výdrže, tak bez báze se během dne ztrácí. Neslejvají se, ale doslova blednou a večer máte na očích už spíše jen takový náznak, který ale na druhou stranu nevypadá zle, jelikož je rovnoměrně po celém víčku, jen zkrátka ve vybledlé verzi toho, co jste měly ráno. S bází mi ale drží bez hnutí celý den, takže za mě naprostá paráda. Za cenu 125Kč je to snad nejlepší paletka z drogerie.

Rtěnka Ultimate Matt
Začala bych obalem, který je sice obyčejnější, ale na druhou stranu černá matná elegance není špatná. Navíc rtěnka je docela těžká, balení je dobře bytelné, drží a určitě nehrozí, že by se Vám rtěnka sama od sebe v tašce otevřela či rozbila.

Na první pohled mě odstín 090 Exotic Nude zrovna dvakrát nezaujal, trochu jsem se obávala, že pro něj nenajdu moc velké uplatnění a že mi tahle výrazná nude barva do hněda nebude slušet. Překvapivě to ale není vůbec špatné, právě naopak. První použití a já věděla, že budeme kamarádky. Ta barva je na rtech úplně úchvatná už jsem s ní sklidila nejednu pochvalu.

Na fotce níže můžete alespoň trochu vidět, jak rtěnka božsky vypadá. Je krémovější, takže po rtech dobře klouže a nejen na pohled, ale i pocitově působí lehce sametově. Na rtech velmi příjemná a i když je matná, tak rty nestahuje, v podstatě o ní nevím, když ji nanesu. Pigmentace je výborná, již v jedné vrstvě vytváří sytou barvu a ve dvou je naprosto dokonalá.

I přesto, že s ní nemám pocit pnutí a nevysušuje, tak je potřeba mít rty v dobrém stavu. Pokud máte suché rty, není rtěnka vhodná. Zvýrazňuje suché šupinky a nevypadá to dobře. Zvládá menší jídlo a pití, po větším občerstvení je ale určitě třeba doupravit.

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Používáte matné rtěnky?
Co říkáte na paletku?

19 komentářů:

  1. Odstín rtěnky se mi velmi líbí :) skvělý bude na podzim. Paletka mě tolik nezaujala, mám raději vyšší pigmentaci :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně sedí i teď, alena podzim to bude úplná pecka :)

      Vymazat
  2. od Catrice mám doma asi 4 paletky, a som s nimi spokojná, myslím, že aj táto by sa mi páčila :) a odtieň toho rúžu je krásny <3

    OdpovědětVymazat
  3. Catrice mám moc ráda ale tahle paletka mě moc nenadchla. Naopak ale rtěnka vypadá hezky,líbí se mi odstín :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alespoň že rtěnka zaujala. Jaký máš oblíbený produkt?

      Vymazat
    2. Od catrice mi strašně vyhovovala podkladová báze pod makeup, opravdu jsem snad lepší ještě nezkoušela a jinak mám ráda i jejich makeupy a rtěnky :).

      TheBlondieTale

      Vymazat
  4. Tuhle paletku od Catrice vlastním. Za ty peníze je dobrá, ale určitě to není žádný zázrak :)

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi paletka, mám ji v jiném barevném provedení a za ty peníze spokojenost:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta paletka je podle mě takovy pruměr. Divala jsem se na ni v drogerce :) ale ta rtěnka vypada skvěle

    OdpovědětVymazat
  7. Ten rúž vyzerá veľmi dobre. Paletka ma nejako extrémne nezaujala.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...