Kallos - Maska na vlasy Biotin

Musím se přiznat, že jsem strašná ostuda, protože klasickou masku na vlasy jsem neměla ani nepamatuji. Zatímco bez balzámu se neobejdu, tak zrovna maska není produkt, který bych nutně musela mít doma. Jakmile dojde, nemám v zásobě a zároveň hned pro novou neběžím.

Je ale pravda, že v drogeriích se teď objevily nějaké novinky, které mě poměrně lákají. Dnes ale bude řeč o značce Kallos, která mě lákala už velmi dlouho. Masky má celkem profláklé a rozhodně nestojí moc, právě naopak, jsou úplně za hubičku.

Tato maska je určená pro jemné, lámavé a pomalu rostoucí vlasy. Obsahuje biotin, což je vitamín ze skupiny B, který má dobrý vliv na vlasy a kůži. Má za úkol podpořit právě jejich růst, zároveň vlasy hydratovat a vyživovat. Vlasům má dodat lesk, zvýšit jejich hustotu, omezit lámavost a zabránit předčasnému šedivění.

Maska má zvláštní konzistenci, je dost hutná, nikde nestejká a dobře se nabírá, zároveň ale působí během nanášení dost lehoučce, možná i díky tomu, že je spíše gelovější, než krémová. Nanesete ji na vlasy a necháte přibližně pět minut působit. Je pravda, že mám raději okamžité masky, u kterých nemusím čekat. Když ale masku nanesu, tak během působení třeba provedu peeling apod. 

Už když masku smývám, tak cítím, jak jsou vlasy neskutečně heboučké a jemné, mám furt touhu se jich dotýkat, jak příjemné na dotek jsou, fakt krása. Jsou jemné, ale v dobrém slova smyslu, jsou vzdušné, zároveň ale cítíte, že jsou pevnější a hezky vyživené.

Vlasy se s maskou krásně lesknou, jsou nadýchané a hezky hydratované, jdou super rozčesat. Rozhodně tedy nezahustí, ale myslím, že snad žádná z nás masku nekoupí s tím, že najednou začnou ve velkém růst husté vlasy. Jediné mínus na masce vidím ve vůni, která je taková citrusová, ale docela záchodová, za mě vůně zklamání.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Znáte značku Kallos?
Zkoušely jste nějakou masku?

9 komentářů:

  1. Já od této značky zkoušela jen šampon a ten byl celkem fajn. Masku bych taky nějakou vyzkoušela.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá dobre, ale asi by ma odradila tá vôňa, úplne si to viem predstaviť

    OdpovědětVymazat
  3. Značku poznám, měla jsem od nich masku s keratinem, byla super, ale taky ta vůně nic moc. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Značku znám a mám od nich šampón a masku s keratinem, tenhle produkt vypadá taky slibně, až teda na tu vůni to by mi asi taky moc nevonělo.

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  5. Na to jak je Kallos levná značka má fugující produkty, opakovaně kupuji šampony.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...