Letní soutěž o balíček kosmetiky - Ukončeno

Krásný pátek!
Dnes tu máme poslední školní den a od pondělka čekají školáky prázdniny, hurá. Mě se sice netýkají, ale čeká mě dovča a celkově docela dost volna, takže jsem se také nemohla dočkat

Minulý týden mi domu dorazil balíček od e-shopu kupkosmetiku.cz, kde se nacházela opalovací péče značky Sebamed, která je mimochodem velmi chválená. Ochranný faktor 50 je ale pro mě opravdu moc, tak jsem se rozhodla, že tuhle dvojku daruji jedné z Vás. K tomu jsem přidala další produkty ze stejného e-shopu, které jsem schovávala, tak doufám, že Vám balíček udělá radost.

Součástí balíčků je tedy opalovací péče Sebamed, konkrétně mléko s faktorem 50 a balzám po opalování a dále spousta produktů značky Essence, například různé laky na nehty, podkladová báze, paletka korektorů, řasenka na obočí a tekutá rtěnka.

Pravidla:
1. Sledovat blog přes GFC (najdete v pravém sloupečku)
2. Máte již plány na léto? Kam se chystáte?
3. Zanechat email, kam Vás budu kontaktovat

Soutěž trvá od 29.6.-6.7., poté vyberu náhodně vítězku přes random.org.
Soutěž bude probíhat zároveň i na mém instagramu, takže pokud chcete zvýšit svoje šanci na výhru, můžete se zúčastnit i tam.

Hodně štěstí :)

16 komentářů:

  1. Ahoj, sleduji přes GFC jako Simona Zahrádková. A plány v létě, nyní trávíme dovolenou na jižní Moravě. Zbytek léta pak bude pracovní, bohužel, tak se budu snažit aspoň mít zajímavý program o víkendech, vymyslet nějaké výlety. Mail je ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, sleduji tě jako Hanka Blažková a můj mail je hanicka.cica@seznam.cz. Už v neděli odlétam do Irska, kam se moc těším:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já to letos vidím asi jen na víkend na kolech, nemám dovolenou :(

    OdpovědětVymazat
  4. Sleduji přes GFC jako miss.velvet nebo jako Januska K
    Co se týká dovolené, tak cílem letos budou termální lázně v Maďarsku. Ale v plánu je i jeden festival a nějaké výlety po památkách:-)
    miss.velvet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. GFC Petra Brázdová.
    Plány máme, na konci července vyrážíme autem do Chorvatska, už se moc těšíme. :-)
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. GFC Vendula Janků
    My se letos chystame objevovat krásy Jeseníku :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Před měsícem jsme se vrátili z Indonésie, takže dovolená na léto už nezbývá. Ale na Vánoce asi zase vyrazíme do teplých krajů :-)
    drasnarova.zuzana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Plány na léto si tvořím během léta, takže nic moc zatím nemám :) akorát vím, že chci začít pravidelně běhat a první krok udělám právě dnes :))

    cumanelka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. GF: Peťuška
    keďže som sa pred 5 dňami stala mamou, tak žiadne plány nemám.. len sa starať o malú... ;)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Letos to bude budapešť a už mám za sebou dovču v Bulharsku
    martina.stefkova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  11. GFC Miška
    Já jedu na dva týdny do Česka na dovolenou, odpočinout si a potom zpět do UK. :)
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduji 🙂
    Letos mame opet v planu dva fesťaky Beats for love a Mácháč🙂 Podruhe stejna dovolena v Adršpachu na farmě, loni se nam tam tak libilo, že letos musime zase😂
    rozanska.d@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Krásný večer.
    V létě mám v plánu vyrazit s kamarády na Slovinsko a za pár dní vyrážím k babičce, protože co je lepší relax, než chodit na houby a borůvky :) Doufám, že se léto vydaří i tobě!
    GFC sleduju pod tímto jménem, mich.bartova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Ráda zkusím štěstí, takže jsem se přidala ke sledovatelům oficiálně (neoficiálně sleduji už přes rok). Kám vyrazíme v létě ještě netusím - manžel se nějak nepohodl s kotoučovou pilou, tak jsme plánovanou dovolenou museili zrušit. A plány tedy necháváme osudu. Zatím jsem týden na chalupě - takový malý relax, který se první de zvrhl v zavařovací galeje :-).
    Mail - s.voskova@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Sleduji jako Betty Pávková :-)
    Na léto moc plánů nemám. Nikam na déle nejedeme. Spíše výlety. V úterý pojedeme s mamkou na výstavu na Pražský hrad. Plánujeme ještě Zoo v Praze, Zoo v Chlebech, Kersko... :-) Taková pohodička v našem okolí, protože naše čtyřčlená kočičí smečka nám nedovolí jet nikam na dýl. A přítel je lepl, co nikam nechce jet. :-D
    alzbetapavkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Tak se taky hlásím do soutěže :)..
    Sleduji tě jako Kristýna Altmanová
    Plánuji letní festivaly konkrétně za pár dnů Beats for Love a nejspíš i Colours of Ostrava ale na co se nejvíce těším je dovolená v Turecku, kde se chystám s přítelem za necelý měsíc. Bude to moje první návštěva Turecka, takže jsem hodně zvědavá jak se mi tam bude líbit :).
    altmanovakristynka@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...