Sebamed - Roll-on a intimní mycí emulze

Na 5.5. připadá Den kůže, jehož součástí je značka Sebamed. O tomto dni jsem Vás informovala na instagramu, po celý týden jste mohly s 50% slevou nakoupit produkty Sebamed. Pokud Vám den unikl, nezoufejte, letos to byl již devátý ročník a věřím, že příští rok se bude také slavit.

Mně v rámci tohoto dne dorazil balíček s několika produkty, což mě moc potěšilo, jelikož tuto značku nemám zas tolik prozkoumanou. A dnes Vám konečně přináším recenze.

Roll-on Balsam Sensitive
Tento deodorant putoval k mamče, jelikož já kuličky nemusím. Preferuji tuhé deodoranty a naučila jsem se celkem používat i spreje, ale u kuličky mi zkrátka vadí ten mokrý pocit v podpaždí po aplikaci. Mamča ale kuličky naopak preferuje, takže se testování ráda ujala.

Díky složení má deodorant zabránit vzniku bakterií, které způsobují zápach, nemá ucpávat póry a podporuje obnovu přirozeného ochranného pláště kůže. Je bez barviv, hliníkových solí a dalších dráždivých  chemických přísad.

Upřímně jsem toho moc dobrého na deodorant nečetla a bohužel se špatné recenze potvrdily, ani mamča není kdovíjak nadšená. Deodorant funguje tak nějak v chladnějším období, případně když nevyvíjíte přílišnou aktivitu a nepožadujete tedy takovou ochranu. Jakmile je ale tepleji, jakoby nic nepoužila, funkčnost nula. Jinak je ale prý příjemný, během chviličky se vstřebá, neštípe a krásně voní.

Intimní mycí emulze
V této oblasti nerada experimentuji a to z toho důvodu, že mi téměř nic nesedí a většina produktů mi spíše škodí, proto se raději držím osvědčených kousků. Přesto jsem si řekla, že to risknu a modlila si, aby to nedopadlo katastrofou.

Mycí emulze má hodnotu ph 3,8, čímž podporuje přirozenou rovnováhu mikroflóry. Produkt je na přírodní bázi, bez konzervačních látek a mýdla. Součástí složení je aloe, která zvlhčuje a alfa bisabolol obsažený v heřmánku má zklidňující a antibakteriální účinky.

Emulze má středně hustou gelovou konzistenci a docela mě překvapilo, jak moc je parfémovaná. Vůně je opravdu dost silná a mě připomíná růže, což v kosmetice nemusím, takže mi emulze zrovna dvakrát nevoní, ale zas nemůžu říct, že by dráždila, nijak nevadí.

Mycí emulze je milým překvapením. Je příjemná, umyje, nedráždí, nepálí a kromě vůně s ní nemám sebemenší problém. Měla jsem dvě balení, doma mám ještě i nějaké vzorky a jsem fakt spokojená a za sebe můžu doporučit. Jedna z mála, která mi sedí a to je co říct.  

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Jakou máte zkušenost se Sebamed?
Zaujalo Vás něco?

8 komentářů:

  1. Taky mám raději tuhé deodoranty. Mycí emulze se mi docela líbila, dokud jsem si nepřečetla, že voní silně po růžích. Takové vůně též nemám ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. tiež mám radšej spreje, alebo tuhé dezodoranty ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle kuličkové nejsou nic pro mě, jsem ráda za tuhé deodoranty ty jsou nejlepší. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Mycí emulze mě moc zaujala ale růže taky moc v kosmetice nemusím.

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...