Ziaja - 3x pleťová maska

Dříve jsem pleťové masky v pytlíčkách nemusela. Ač se jim říká jednorázové, mně vždy vydrží na několik použití a pytlíček mi tím pádem přišel hodně nepraktický, jelikož se nedá uzavřít. V poslední době jsem jim ale naopak přišla hodně na chuť. Člověk jich alespoň vyzkouší více a již skousnu i to otevřené balení.

Klasické balení v tubě mi kolikrát vydrží i třeba dva roky a používat takovou dobu jednu a tu samou masku mě nebaví. Takže tyhle jednorázové jsou naopak teď velmi vítané. Před nějakou dobou jsem si kupovala rovnou tři od značky Ziaja, maska stojí 19Kč, což je úplně super cena. Jak mi sedly, co se dozvíte níže.
 

Vyživující pleťová maska Kakaové máslo
Jako první jsem vyzkoušela tuhle kakaovou, od které jsem očekávala nejvíce hydratace, zároveň jsem se ale obávala vůně, protože kakao a čokoládu v kosmetice nevyhledávám. Maska tedy obsahuje kakaové máslo, které má pleť vyživovat, regenerovat a zklidňovat. Je určená hlavně pro normální až suchou pleť.

Maska se používá 1-2krát týdně po dobu cca 15minut, zbytky se opláchnou vodou, nebo stáhnou tamponkem. Má hutnější konzistenci a je tedy pořádně mastná. Poté, co se část masky do pleti vsákne, zůstává na obličeji hodně mastný film, v podstatě olej, který nezbývá než smýt, jen tamponkem to dolu nejde a vmasírovat už vůbec ne.

Výsledkem je ale pak pořádně napapaná pleť, která si chrochtá blahem. Pro suchou pleť úplně ideál. A vůně? Tak tu jsem si zamilovala, jak tyhle vůně nemusím, tak musím uznat, že se maximálně povedla a rozhodně musím zkusit další produkty z této řady. Je slaďoučká, příjemná a autentická.

Enzymatická pleťová maska Okurka máta
Na enzymatickou masku jsem se neskutečně těšila, protože má v sobě mikročástečky, které během nanášení fungují vlastně jako peeling, což mi přijde geniální. Maska obsahuje tedy výtažek z okurky a máty a přírodní enzym papain. Slibuje hydratovanou, vyhlazenou a zklidněnou pleť.

Nanáší se v tenké vrstvě a stejně jako předchozí se nechá působit až 15minut, zbytek masky se opláchne vodou. Je určená pro každý typ pleti. Maska má gelovou konzistenci, která na pleti působí příjemně svěže. Kolikrát v létě nemám chuť si na pleť patlat hutné masky, ale tahle gelová je něco úplně jiného.

Bohužel jsem měla problém s tím, že mi šíleně dráždila oči. Samozřejmě ji k očnímu okolí nedávám, ale přesto jsem pokaždé začala hodně slzet a oči mě štípaly. Tohle mě moc mrzí, protože jinak maska krásně voněla po okurce, granulky ji super zjemnily a pleť byla taková rozjasněnější, osvěžená.


Pleťová maska Kozí mléko
Jako poslední tu mám masku z oblíbené řady Kozí mléko. Z této řady jsem kdysi měla krém na ruce a byl moc fajn. Co jsem viděla na IG, tak se řada rozrostla hlavně o spoustu pleťových produktů, které nevypadají vůbec zle.

Slibuje hydrataci, výživu, zpevnění, svěžejší vzhled a redukci vrásek a zabránění vzniku nových. Je určená především pro suchou pleť s náchylností k vráskám čili spíše pro zralou pleť. Používá se opět až 2x týdně a po 15-20 minutách se smyje.

Maska je hutnější a na pleti moc příjemná. Pokud ji nanesete v silnější vrstvě, tak část se do pleti vsákne, ale zbytek jakoby zaschne a je třeba masku opravdu smýt vodou. Trošku mě mrzí, že ani jedna se nedá do pleti vyloženě vmasírovat, což mám radši a přijde mi pak maska i účinnější. Ale jinak jsem spokojená, pleť je vyživená a určitě i vyhlazenější, hebká na dotek.

Jaké preferujete masky?
Znáte ty od Ziaji?

8 komentářů:

  1. Asi bych si z těchto masek nevybrala. Masky používám pravidelně, takže spotřebuji i plne balení v tubě. Poslední dobou jsem si hodně oblíbila masky s obsahem jílu.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také používám pravidelně, ale i tak mi vydrží dlouho. Pár jílových mě láká, ale nejsou primárně určeny pro mou pleť a teď potřebuji hydratační :)

      Vymazat
  2. Od Ziaji masky jsem nezkoušela, ale krémy mají super! :) Momentálně mám ráda masku od Lorealu černou. Ale ani tyto nevypadají špatně. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Já maskuji dvakrát do týdne, tak nemám problém masku spotřebovat, tyhle od Ziaja jsem nezkoušela, ale zaujala mě ta kozí a s kakaovým máslem. Já teď používám přírodní devět divů plodů od Botanica Slavica a ta je teda boží.

    OdpovědětVymazat
  4. Masky používam pravidelne a stále skúšam a testujem nové. Tieto som ešte nemala ale ani ma nejako veľmi nezaujali :-)

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  5. Už delší dobu mě láká vyzkoušet nějaký produkt z Kozí řady :) tak možná právě pleťovou masku vyzkouším.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...