Brandnooz box - Červen 2017

Krásnou neděli!
Máme tu prvního července a zítra školáci nemusí vstávat do školy. I mě od zítra čeká týdenní volno, ve kterém bych ráda stihla nafotit novou kosmetiku a sepsat co nejvíce článků dopředu, abych pak měla do zásoby v případě, že pojedu na dovču, kam se tak v druhé půlce měsíce, doufám, chystám a nerada bych, aby tu bylo úplně mrtvo.

I před prázdninami tradičně dorazil Brandnooz box, který byl pořádně těžký, takže jsem očekávala hlavně nějaké nápoje a nespletla jsem se, těch je tentokrát v boxu opravdu požehnaně. Co se týče celkově obsahu, tak mi nepřijde špatný, využiji vlastně úplně všechno, na druhou stranu nemůžu říct, že bych byla kdovíjak nadšená. Obsah je spíše průměrný, zaplácnutý hromadou vzorků.

Fruttimo Pomeranč & Grep - 1l, 34,90Kč
Fruttimo už tuším jednou v boxu bylo. Jedná se o kombinaci vody Aquila a ovoce z džusů Granini. Za mě tohle fajn, v letáčku sice uvedena verze pomeranč, ale já našla pomeranč s grepem, takže velmi osvěžující kombinace.

Magnesia Red Malina - 0,5l, 15,90Kč
Magnesia Red je opravdu výborná, většinou si ji kupujeme s Honzou na výlety do auta. Malina přesně příchuť pro mě, tohle se Magnesii povedlo. Obsahuje přírodní hořčík a obohacená je o vitamíny B3, B6  a B12, které přispívají k normální funkci imunitního systému a ke zmírnění únavy.

Semtex No Sugar - 500ml, 34,90Kč
Jak jsem psala už několikrát, sama od sebe si energy drinky nekoupím už jen z toho důvodu, že na mě nepůsobí. Když se mi ale dostane do ruky nějaký, tak si ráda dám. Semtexy mi přijdou asi nejlepší, tenhle je bez cukru, ale samozřejmě nechybí kofein a taurin. Energy bez cukru mi přijde zvláštní, ale jsem zvědavá, jaký bude.

Adriana Tricolore Torti - 500g, 38,90Kč
Těstoviny miluji a mohla bych je jíst pořád, takže balíček vítám, navíc tuhle značku docela kupujeme. Jsou ze 100% semoliny s přídavkem sušeného špenátu a rajčat. V létě miluji těstovinové saláty, ty jsou fakt mňam a můžu se po nich utlouct.

Vitana Bramboračka - 69,90Kč
Tak tohle mě dostalo, vůbec jsem nevěděla, že takováhle polévka existuje. Dělala jsem si srandu, že vlastně už mám na druhý den navařeno. K polévce stačí přidat sklenici vody a máte plný hrnec. Jsou připraveny ze zeleniny přímo z pole a hned po uvaření zavařené. Je bez konzervantů, přidaného glutamátu, palmového oleje, aromat a barviv.

Tchibo Mazagrande - 250ml, 29,90Kč
Tyhle dvě plechovky mi udělaly největší radost, jelikož Mazagrande jsem chtěla strašně dlouho ochutnat a teď tu mám rovnou dvě varianty. Jedná se o spojení jemně perlivé citrusové šťávy a kávového extraktu. Slyšela jsem různé názory, tak konečně si udělám vlastní.

Manner Knuspino lískový oříšek - 16,50Kč
Nejsem sušenková, podobné sůši vůbec nevyhledávám, ale alespoň ochutnám a třeba se budou hodit na nějaký výlet, případně ke svačině. Jsou to tři vrstvy vaflí plněné dvěmi vrstvami krému. Jsou veganské a v boxu jste mohly najít tři varianty. 

A dostáváme se k různých produktům navíc a vzorečkům, kterých fakt není málo.
Racio Monkeys byly v minulém boxu a již jsem stihla ochutnat. Tmavé jsou takové průměrné, ale bílá čoko mi chutnala dost. Nescafé piji, ale různé krémové kávy nemám ráda a přijde mi, že se teď cpou všude. I když nějaká návštěva přinese kafe, vždy tohle crema. Majestic Tea se objevil kdysi, snad loni a možná dokonce ještě nějaké pytlíčky doma najdu, jelikož čajová nejsem. Měla jsem ale nedávno ostružinu a za mě klasika čaj no. Jako poslední dva časopisy, Naše Rodina a Záhady života.

Líbí se Vám obsah?
Jaké kafe máte rádi?

16 komentářů:

  1. Za mě box v pohodě, využiju všechno :-) Ochutnala jsem už ten citrusovo-kávový nápoj a ten mi zrovna nesedl :-D Nemám ráda kávové příchutě. Jinak kafe piju jen velmi výjimečně s hnědým cukrem a mlékem :-D Nic pro fajnšmekry.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta bramboračka ve skleničce mě tedy velmi překvapila, super obsah. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný obsah, to bych určila využila. Polévka na cesty se hodí vždy. :)

    LIFESTYLE AND BEAUTY . EU

    OdpovědětVymazat
  4. Tchibo Mazagrande jsem jednou ochutnala a nic tedy pro mě..Mannerky miluji!

    OdpovědětVymazat
  5. Box vypadá zajímavě, já upřímně moc kafe nepiju, když už bych si ale měla vybrat tak mou oblíbenou kávou je ledová káva :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím si, že box je povedený :) Samé využitelné věci :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Těstoviny Adriana kupujeme často, jsou fajn :)) jinak mě bohužel vůbec nic nezaujalo z boxíku. Za mě měsíc červen velká slabota.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. Mne tenhle box nezaujal. Jednak se neprotl s mými chutěmi, jednak tam bylo málo novinek. Opakovalo se Fruttino, navíc do celkového hodnoty byl buďně zdvojený nějaký produkt nebo byl přidán produkt z předchozích boxů. Potěšily těstoviny (ale meganovinka to taky není). Hodnocení z mého pohledu budu mít na blogu začátkem týdne, tak můžeš kouknout.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...