Essence - Jarní update | Fixátor make-upu, rozjasňovače, lak na nehty, třpytky

Konečně si můžu odškrtnout ty největší resty, co jsem měla. Dostávám se k poslednímu článku na téma jarních novinek značky Essence a že už bylo na čase. Do drogerií brzy vtrhnou podzimní updaty, zahlédla jsem něco málo z Catrice, jsem zvědavá, co se k nám dostane, protože i z toho mála to vypadá, že je o co stát.

Již jste jsi mohly přečíst o produktech zaměřených na oči, rty a dnes to bude takový mix zaměřený na tvář či nehty.

Fixační sprej na make-up Glow To Go
Sprej má zafixovat make-up a vytvořit zářivý vzhled díky pigmentům odrážejících světlo. Díky sof-focus efektu (překrývající efekt) vyrovnává drobné nedokonalosti pleti. Sprej podle mě není ani tak fixátor make-upu jako spíše rozjasňovač ve spreji.

Zpočátku s ním byla práce trochu k vzteku a to díky střičce. Aplikátor totiž stříkal dost nerovnoměrně a hlavně velké kapky. Ty se ovšem dají dobře rozetřít a poupravit štětcem či houbičkou. Jak je ale tepleji, tak to vypadá, že se obsah trochu rozpustil a žádné velké kapky již nestříká.

Mně osobně se na celém obličeji tolik nelíbí, nebo spíše nejsem ještě tolik na rozjasňovače zvyklá, aby se mi blýskal celý obličej, takže sprej většinou stříknu na štětec a pak aplikuji na líce a to je teprve nádhera. Vytváří fakt krásný, výrazný efekt, ale zároveň nepůsobí nijak lacině. Pokud máte mdlou pleť, možná ho i oceníte opravdu na komplet celou pleť. Cena 95Kč.

Rozjasňující paletka Glow To Go 
Milovníci rozjasňovačů si dnes přijdou na své. Jako druhý produkt tu mám praktickou paletku, která obsahuje dva rozjasňovače a dva bronzery, takže ideální kousek na letní období. Odstíny lze nanášet samostatně či kombinovat dohromady.

Celá paletka je krásně máslová, vůbec nepráší, takže práce s ní je jedna radost. Všechny odstíny jdou dobře nabrat a stejně výborně se chytají pak i na tvář. Pigmentace je vyšší a na tváři jsou všechny odstíny výrazné, ale dají se dobře blendit a případně tedy zjemnit. Mně i ty bronzové odstíny spíše přijdou jako rozjasňovače, takže paletku používám čistě jen na rozjasnění.

Pokud si po tváři neustále neťapkáte, tak ani výdrž není úplně marná. Sice během dne lehce barvičky vyblednou, ale i po celém dni přesto na tvářích něco najdete. Cena 115Kč.

Rozjasňovač v tyčince Holo Wow!
U tohoto produktu jsem docela váhala, zda si ho nechávat, jelikož podobný rozjasňovač v tyčince mám už z podzimního updatu a přišlo mi trochu zbytečné, nechávat si dva podobné produkty, se kterými navíc teprve začínám. Nakonec jsem moc ráda, že jsem ho zkusila, protože ta barva? Jednoduše wow.

Rozjasňovač vytváří holografický a prismatický efekt. Z minulého updatu vlastním jinačí odstín, lehce do fialova s mokrým efektem. Tohle je ale úplně jiná, překrásná studená růžová barvička, která vypadá úchvatně, to je taková nádhera. Pigmentace výborná a lesk vysoký, opět se ale dá dobře korigovat.

Rozjasňovač má mastnější texturu, takže nejlépe ho aplikovat jakoby ťupkováním, jelikož když ho aplikujete klasicky přejetím, tak má tendence brát s sebou make-up. Pro mastnou pleť podle mě tohle není, sušší ho určitě ocení více. Nevydrží bohužel celý den, je potřeba během dne přelíčit. Cena 105Kč.

Lak na nehty Gel Nail
Laky na nehty moc nevyužívám a to z toho důvodu, že na nehty chodím, takže používám max na nohy. To ale neznamená, že mě všechny ty krásné barvičky a efekty nelákají. Sem tam si ráda nějaký fajn kousek nechám.

Laky od Essence jsem vždy měla ráda, nabízí se ve spoustě odstínů, dobře kryjí a většinou i držely, za pár korun hodně muziky. Tenhle v odstínu 111 je hodně jemná barvička, úplně světlounce růžová s drobnými stříbrnými třpytkami. Sám o sobě není moc krycí, ale jako nadlak pro efekt se mi moc líbí. Štěteček je plošší a dobře se s ním pracuje, lak rychle usychá. Cena 39Kč.

Třpytky Get Your Glitter On!
Jako úplně poslední Vám představím produkt, který ne každý ocení, ale věřím, že tip na něj jistě někdo ocení. Já osobně jsem ráda, že se v drogerii dají sehnat třpytky, které mají všemožné využití. Samozřejmě se počítá s tím, že třpytky využijete k líčení, ale mně přijdou super hlavně na focení. Hvězdičky mi v balíčku přišly rozsypané, takže jsem je rovnou využila na fotky.

Jinak třpytek najdete různé druhy, již zmiňované hvězdičky, konfety či drobounké třpytečky v prášku. K třpytkám můžete koupit i primer, ale ony docela dobře drží na jakémkoliv mastnějším podkladu. Aplikovat se dají na oční víčka, rty, nehty, ale i na obličej na nějakou party. Stojí cca 90Kč, což není málo, ale třeba ty hvězdičky se dají pak zas dobře posbírat. U těch drobnějších je to horší.

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Používáte rozjasňovače?
Zaujalo Vás něco?

14 komentářů:

  1. Hneď som preskočila na tú paletku highlighterov a bronzerov lebo ma zaujala najviac a som prekvapená ako vidím tie swatche na tvojej ruke! Naozaj vyzerá super, možno ozaj len tá výdrž bude slabšia :)

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc mě zaujal ten ficační sprej, ale i ty rozjasňovače.

    OdpovědětVymazat
  3. Rozjasnovače mám ráda a tahle paletka vypadá dobře. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Fixátor make upu od essence mám taky, jen né z limitky, ale ten obyč.
    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
  5. Fixační sprej mám a nějak se mi k němu nedaří najít cestu, ty kapky mi prská pořád velké. Ale zkusím to stříknout na ten štětec, to by mohlo být lepší:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta paletka vypadá super! a moc se mi líbí ty třpytky, to se teď v létě hodně užije :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V létě a na party super, je fajn, že se dají v drogerii sehnat.

      Vymazat
  7. Rozjasňovače miluji, především teď v létě a ten v té tyčince se mi moc líbí. Pigmentace je jakože wow :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...