Makeup Revolution - Amazing rtěnka | Vamp Collection

Makeup Revolution patří mezi cenově dostupné, ale zároveň kvalitní značky. Produkty jsou velmi oblíbené a já se ani nedivím. I já vlastním tolik chválené oční stíny, ať už jako paletku či mono. Miluji i tvářenky, které jsou super pigmentované a drží celý den.

Přesto nemůžu tvrdit, že bych měla vyzkoušeno desítky produktů, to vůbec ne, i když jsem ráda, že se mi MR doma rozšiřuje. Co mi doma ale do nedávna od této značky chybělo, tak něco na rty a tak jsem se s chutí vrhla na testování rtěnky, která mě už na pohled okouzlila svým odstínem.

Rtěnka patří do řady Amazing, konkrétně do limitované edice Vamp. Řada Amazing je hodně rozšířená a obsahuje právě spousty dalších různých kolekcí. Upřímně netuším, jak dlouho bývají limitky dostupné, tenhle konkrétní odstín Rebel With Cause jsem na ofico stránkách již nenašla, ale můžete ho sehnat ještě na dekorativka.cz.

Balení má rtěnka takové obyčejné, plastové. Je ale dobře bytelné, drží, neotvírá se. Co se mi ale líbí, tak vespod kalíšek s daným odstínem. Ten neslouží pouze k tomu, aby jste rtěnku rychle našly ve stojánku, ale dá se odšroubovat a v případě, že Vám rtěnka už došla, máte ještě na posledních pár nalíčení. 

Rozhodně preferuji různé odstíny růžové či až vínové, miluji výraznější rtěnky. Když jsem ale otevřela tuhle, tak jsem se trochu zděsila, protože vypadala až moc divoce, přece jen mám své hranice. Na pohled vypadá opravdu docela tmavě, ale pouze dokud ji nenanesete. Po aplikaci je světlejší a bez problému nositelná i během dne.

Odstín je tedy božský, nádherná vínová barvička s podtonem do malinové s lesklým finishem, rtěnka hezky krémová, po rtech dobře klouže a není potřeba ani konturka, jelikož se nijak nerozpíjí. S čím mám ale velký problém, je potřeba mít rty v naprosto dokonalém stavu. Stačí trochu vysušené, nějaká šupinka a rtěnka vytáhne každou nedokonalost. V tomto případě flekatí a nevypadá vůbec dobře, neodpustí prostě nic. Ani výdrž není žádný zázrak. Po jídlo či pití zůstává pouze linka. Rtěnka je za pár korun, ale myslím, že se v této cenové kategorii, případně o nějakou tu korunku víc, najdou i lepší kousky.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Máte zkušenost s MR rtěnkami?
Jakým odstínům dáváte přednost?

10 komentářů:

  1. Z této řady od Makeup Revolution mám také jeden odstín rtěnky a moc jí nepoužívám, vlastně naposled jsem jí na rtech měla snad před 2 lety :-D Musím ale uznat, že odstín máš fakt pěkný.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Mám daleko tmavší odstín a zatím mi leží v šuplíku a to už nějaký ten rok to bude :D
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. To je krásná barvička! Od Makeup Revolution jsem rtěnku ještě nezkoušela :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Rtěnka vypadá pěkně, odstín taky moc hezký jen asi nic pro mě dokud nejsem moc opálená a tím, že jsem blondýna tak by mi to přišlo momentálně jako kýč.. k brunetkám ale musí být super :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že pro blondýnku úplně nebude. Mně naopak tolik nesedí světlé :)

      Vymazat
  5. Hezký odstín - líbí se mi. Když mně vydrží jedna rtěnka tak rok a půl :-) a teď jsem zrovna začala používat novou... Takže další nákup vidím tak za rok ;-). Teprve pak začnu hledat tipy :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...