Manufaktura - Jemná olejová odličovací emulze na oči & obličej pro citlivou pokožku

Co se týče Manufaktury, teprve si pořádně začínám rozšiřovat obzory. Před nějakou dobou jsem měla vlasovku s vůní mojita a nebyla vůbec špatná. Nyní používám limitovanou edici s hruškou a jsem moc ráda, že jsem měla možnost díky holkám z arome.cz zkusit i novinku v podobě odličovací emulze, která spadá do řady se sedmikráskou. Manufaktura má těch řad poměrně dost, k tomu různé limitky, takže je z čeho vybírat a všechny jsou více než lákavé.

Sedmikráska je určena především pro citlivou pokožku a pleť. Vybírat můžete jak z tělové péče, tak nově právě můžete koupit rovnou i tři produkty na odličování. Rodinka se rozrostla o odličovací mléko, pleťovou vodu a o již zmiňovanou emulzi, o které dnes bude řeč.

Tato olejová emulze je vlastně dvoufázový odličovač, kdy spodní část tvoří odličovací olej a druhou částí je vodní fáze s aktivními látkami. Těmi jsou zde samozřejmě sedmikráska a panthenol, které zklidňují, stejně tak zklidňující účinky má extrakt z mořských řas a o hydrataci se postará kyselina mléčná. Emulze je veganská a netestovaná na zvířatech.

Emulze slibuje odstranění make-upu, potu, prachu a dalších nečistot. Pleť má být po použití hydratovaná, jemná a dokonale vyčištěná. Emulze je vhodná pro všechny typy pleti, nejvíce ji ale ocení suchá a citlivá. Má jemnou bezalergenní parfemaci. Vůně je opravdu hodně jemná a pokud se na ní nezaměřím, téměř ji nevnímám.

Velmi se mi líbí balení, které mi díky růžové přijde strašně roztomilé. Celkově je ta sedmikráska opravdu líbivá, jemná, čistá. Emulze je tedy dvoufázová, po protřepání se obě fáze spojí, ale velmi rychle se zas oddělují, takže během odličování je určitě třeba třepání několikrát zopakovat.

Emulzi jsem si zamilovala již po prvním použití, protože patří mezi nejlepší odličováky, co jsem zatím kdy zkusila. Odličuje úplně dokonale a bez větší práce. Kompletní oční make-up odstraní dvěma tahy a není potřeba na oko ani nijak tlačit, ten make-up jde pryč sám. To samé na pleti. I voděodolnou řasenku stáhne naprosto precizně, nezanechává žádné zbytky.

S čím je ale potřeba počítat, emulze je dost mastná a zanechává olejový film. Plus za to, že v očích netvoří mlhu, ale ten mastnější film máte zkrátka všude, kde se odlíčíte. Pro suchou pleť je ale super a to samé pro citlivou, nemám s ní sebemenší problém. Pleť neštípe, nečervená a nedráždí mi ani oči, které mi v poslední době kolikrát natékají.

Z odličováku jsem fakt nadšená a tenhle zázrak stojí 179Kč, což mi nepřijde hodně. Navíc vůbec neubývá.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Zaujala Vás emulze?
Co používáte na odličování?

20 komentářů:

  1. O Manufakture viem iba, že má nádherné vône ale osobne som nič okrem krému na rukz neskúšala. Asi si tiež potrebujem rozšíriť obzory a ten odličovač ma celkom zaujal! :)
    http://recenzie-kozmetiky.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Budu se muset od Maufaktury kouknout, emulze vypadá opravdu lákavě:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Emulze vypadá zajímavě, manufaktura má hlavně skvělé soli do koupele :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  4. Manufakturu mám čím dál tím raději a raději :) myslím, že tenhle produkt určitě stojí za vyzkoušení :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  5. Já měla sadu meruňkovou a byla jsem spokojená, ale chtěla bych vyzkoušet ty jejich soli do koupele

    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám takové produkty moc ráda, o této emulzi čtu poprvé...

    OdpovědětVymazat
  7. Recenze zní velmi lákavě. Já si ještě od M. nikdy nic nekoupila, jen jsem měla jejich krém na ruce, který jsem dostala jako dárek

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...