Maybelline - Řasenka Great Lash

Na tuhle řasenku Vám dlužím recenzi šíleně dlouho. Furt jsem ji ale odkládala a moc se mi do ní nechtělo. Navíc o řasenkách raději píši až v době, kdy už je řasenka v podstatě vyschlá a zralá na výhoz, jelikož vlastnosti řasenky se kolikrát během používání mění.

Řasenka Great Lash je hodně oblíbená, v Americe prý dokonce nejprodávanější řasenka a i u nás se činí velké popularitě. Co jsem ale teď mrkla na net, tak to vypadá, že se u nás dá sehnat už jen s klasickým kartáčkem, já mám jiný srcovitý. Ale jinak má řasenka mnoho variant - voděodolná, big, dokonce modrá a právě s různými typy kartáčku.

Co se týče řasenek, tak mi přijde, že buď mi daná značka sedí, nebo nesedí. S Maybelline to mám zatím tak, že na začátku s řasenkou neskutečně bojuji a teprve ke konci se stává použitelnou a to je případ i Great Lash.

Řasenka Vás na první pohled rozhodně zaujme balením, které je hodně výrazné, barevné a nepřehlédnete ho. Navíc řasenka stojí přibližně kolem 80 korun, což je nízká cena na Maybelline. Jak jsem se zmiňovala výše, můj kartáček má jakovy srcovitý tvar, je malinký a dostane se bez problému ke všem řasám.

Slibuje zahuštění, vyživení, dodání objemu bez žmolků a slepení. Je označena jako Blackest Black, obsahuje totiž dvakrát více ebenově černého pigmentu. Vhodná i pro nositelky kontaktních čoček.

Když jsem začala řasenku používat a ještě dlouho poté, označila jsem ji za nejhorší řasenku vůbec. Sice je opravdu sytě černá, ale neskutečně se obtiskává. Barva byla totálně všude, má dost mokrou konzistenci a než zaschne, no peklo. A řasy bez slepení? Tak to ani omylem, jedna malá vrstva a vytvořila jen pár muších nožiček. Sice prodloužených, ale slepených a objem nulový.

Řasenku jsem používala jen na doma, kdy mi tolik nevadilo, že nemám perfektní řasy. Když začala vysychat, jako bych používala úplně jinou řasenku. Najednou to šlo bez slepení a se super objemem. Navíc i během dne drží, nemaže se, nedrolí, pokud tedy vyloženě neslzíte. Znovu bych ale určitě nekoupila a Maybelline řasenky úplně nevyhledávám, protože než se člověk dopracuje k dobrému výsledku, tak je to běh na dlouhou trať.

Vyhovují Vám Maybelline řasenky?
Co říkáte na Great Lash?

12 komentářů:

  1. Ja som ju mala asi 2x a viem, že najprv som si nemohla zvyknúť na ten maličký štetec ale inak s výsledkom som bola spokojná. Nepozorovala som ani to odtláčanie ani zlepovanie rias ale musela som sa proste naučiť ako s ňou zaobchádzať aby som z nej dostala to čo chcem :) Nevyhľadávam ju v obchode ale ak ju vidím v akcii hneď si ju vezmem :)

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem teda nechápala, jak někdo tuhle řasenku mohl označit za skvělou, že neslepuje atd atd, protože už jen když vidím její kartáček, vůbec mě neláká. Můj favorit od Maybelline je LashSensational.

    OdpovědětVymazat
  3. Takové kartáčky mě nelákají, nevím zda bych s ním uměla :D
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Má docela zajímavý kartáček, já jsem si jednu od Maybelline oblíbila a to je Lash sensational. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Řasenka vypadá zajímavě, ale kartáček by u mě asi nepochodil :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...