Nákupy a novinky za červen 2018

Krásný čtvrtek!
Dneska to bude pořádně dlouhé, červnových novinek tu mám neskutečné množství a to jak v kosmetice, tak i například v šatníku. Ráda bych napsala, že většinu jsem dostala a můj účet nepláče, ale bohužel tomu tak není. Tak jdeme rovnou na to, ne?!

Kosmetika
Stále dokola si říkám, že si nebudu nic kupovat a celkem se mi daří, do doby, než se v Dmku objeví všechny ty voňavé limitky. Vždy alespoň něčemu neodolám a pak to dopadá tak, že zásoby sprcháčů a mazadel jsou naprosto bezedné. Kosmetiky mi tedy přibylo hodně, dejme tomu, že půlku jsem si koupila sama a tu druhou dostala.

Jako první tu mám dárečky k narozeninám od kamarádky. Narozky sice slavím v dubnu, ale dlouho jsme se neviděly a když mi podávala teď taštičku, tak jsem docela koukala. Z dárečků mám velkou radost, Nivea se mi doma celkem množí, což mě těší, jelikož mám tuto značku ráda. Krém na ruce od Oriflame voní silně po růžích a kávová svíčka? Tak ta je boží, úžasná vůně.

Od holek z arome.cz dorazil již třetí testovací balíček, ve kterém jsem našla různé vychytávky a ještě přišel hezky zabalený v pytlíčku a se jménem. O podkladovou bázi Essence si můžete zasoutěžit, zbytek poctivě testuji a rovnou můžu už říct, že řasenka Catrice je skvělá. Na vše budou již brzy recenze.

Největší hromádku kosmetiky představují nákupy v Drážďanech. Doufám, že nevadí i dobroty na fotce, ale fotku jsem dávala na IG a nechtělo se mi vše znovu přefocovat. V Dm jsem sáhla po třpytivém sprcháči, ten je ovšem dostání již i u nás a zaujala mě nová limitka Art Edition, která božsky voní, každý produkt jinak, ale všechny jsou perfektní. V drogerii Müller jsem si vzala rozkošné masky od značky Cadeavera. Dále tu ještě mám krém na nohy a donut balzám Misslyn.

Milým překvapením byl vyletněný balíček od e-shopu kupkosmetiku.cz. O opalovací péči též můžete na blogu až do páteční půlnoci soutěžit. Miniaturky jsem si ale nechala, suchý šampon Batiste je klasika, sprcháč hezky voní a intimní mycí emulzi můžu určitě doporučit.

Oblečení a ostatní
Všude stále probíhají velké slevy a snad pokaždé, když jsem zavítala do obchoďáku, něco nového jsem objevila. Na nákupy ještě plánuji vyrazit s mamčou, protože toho mají fakt hodně a za super ceny. I když je pravda, že občas hodně probrané velikosti. Nejraději nakupuji v New Yorkeru, kde je oblečení podle mého gusta. Svetříky miluji a tenhle krásný se šněrováním byl za pouhých 139Kč, to samé mikina s lenochodama, té nešlo odolat. Spodní prádlo jinde snad ani nekupuji.

Tričko s lamou jsem sehnala v Croppu za 169Kč. Lamy jsou teď evidentně hodně v kurzu a narazíte na ně snad všude. Jen Honza si stěžuje, že vše v dámském, ale v pánském takováhle parádní trika nejsou :D Z trička mám velkou radost, jelikož jsem na něj koukala už posledně, ale plná cena se mi dávat nechtěla.

Takhle to dopadá, když několik let kašlete na fotky. Tedy fotky jsem dávala vyvolat před rokem, ty z roku 2014, ale alba jsem k nim stále neměla. Narazila jsem ale na e-shop, kde mají velký výběr mých alb a tak už jsem se hecla a objednala. Super je, že alba stále různě doplňují, takže je furt z čeho vybírat. Pokud by Vás zajímalo, tak alba jsou značky KPH.

Také Vám některé oblečení a barvy nechce foťák absolutně vzít? Tyhle dva topy mi furt šíleně přesvěcoval, což mě hrozně mrzí, protože oba topy jsou fakt krásné, ale z fotky to bohužel není vůbec vidět. Po dlouhé době jsem kupovala oblečení na ebay. Rovnou jsem tedy mrkla na letní oblečení a vzala nějaké ty topíky. Ten druhý je hodně lehký, průsvitnější a vzadu delší, což mám ráda, nesnáším, když mi lezou záda. Velikostně perfektně sedí a stály kolem stovky.

Potvrdila jsem si, že v Primarku neumím nakupovat dospěle a elegantně. Opět jsem tam jela s tím, že chci hlavně různé halenky apod a odjela zas s hromadou infantilností, jako vždy. Hrníčky jsou klasika, miluji hrnky a těžko jim odolávám. Z Ijáčka mám šílenou radost, protože už jsem v něj ani nedoufala, jelikož jsem ho chtěla snad již posledně, ne-li předtím. Teď na mě čekal úplně poslední odhozený, navíc ve slevě. Pak tu ještě mám rozkošného Dupíka a neodolala jsem ani Chipovi.

Co se týče oblečení, tak jsem si vzala tričko s jednorožcema v dětském oddělení za pouhých 2,50eur a Disney tričko bylo za osm. Teď trošku lituji, že jsem si nevzala ještě jiné, ale tak příště snad ještě budou. Vůbec největší radost mám ale z psaníčka, které je ve stylu knihy s nápisem Happily Ever After. To byla láska na první pohled a neodradila mě ani cena. Z psaníčka jsem totálně nadšená, je doslova boží, úplně pohádkové.

Jako úplně poslední tu mám nádherné dárečky, které jsem dostala od Honzy k výročí. Trička jsou taková klasika, kterou si dáváme snad ke všemu, je to vděčný dárek. A tričko s Grootem je bomba, koukala jsem po něm na e-shopu, takže velká radost. A jestliže je tričko s Grootem bomba, tak vidíte ten hrnek, ze kterého se sápe ruka? Miluji The Walking Dead a hrneček nemá chybu, ten je peckovní. Do sbírky mi přibyla Wonder Woman, kterou mám moc ráda a už se těším, až ji nafotím s nějakou knížkou. Ač jsem fanoušek spíše Marvelu, tak Funko mám samý DC.

Za co jste utrácely Vy?
Kupovaly jste nějaké letní nezbytnosti?

8 komentářů:

  1. Moc pěkné novinky :) nedávno jsem si koupila také ten nový červený lak od Rimmel a je skvělý! :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné nákupy, nevím, co obdivovat dřív:-) Číhám, kdy se u nás objeví ta nová Baleácká limitka, už se na ni těším:-) Ta kávová svíčka musí vonět suprově a Primark je prostě stvořený pro infantilní nákupy, taky odtam vozím podobné věci, ale kdo by odolal:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné novinky, oblečení je pěkné a nejvíce se mi líbí ty hrníčky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Ta řasenka vypadá zajímavě - jsem zvědavá na recenzi.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...