Astor - Make-up Skin Match

Dříve jsem na make-upy byla docela náročná, hlavně tedy co se týče krytí. I přesto, že mě netrápí žádné velké nedokonalosti, kromě červeného nosu, požadovala jsem, aby make-up měl minimálně středně krycí schopnost a zároveň seděl suché pleti.

Čím jsem ale starší, tím moje nároky klesají, asi jsem se naučila mít svoji pleť ráda a líbí se mi i bez make-upu. Na jaře jsem dokonce kvůli alergii žádný nenosila a zvykla jsem si. Tím ale neříkám, že jsem make-up odložila, vůbec ne, stále pro mě tvoří základ líčení.

Začala bych balením, které se mi opravdu hodně líbí. Průhledná skleněná lahvička s bílou pumpičkou a detaily, působí velmi čistě a elegantně, takže za mě super. Bohužel nápisy se ale dost šoupou.

Make-up slibuje sjednocení tónu pleti, dokonalé zakrytí nedokonalostí s přirozeným efektem, hloubkovou hydrataci a neucpávání pórů. Má SPF18, což jistě většina z Vás ocení nejen v létě, ale i třeba v zimě na horách. Má vydržet až 24hodin, ale která z nás má takovou dobu na pleti make-up, že.

Četla jsem na něj spoustu pozitivních recenzí, se kterými se shodnu, ale vlastnostmi mi přijde, že jsem měla naprosto jiný make-up, než většina holek, která uvádí, že je lehoučký a má nižší krytí, s tím nesouhlasím. Make-up je poměrně řídký, takže se z pumpičky bez problémů dostává, ale i přesto, že je tekutější, tak mi vůbec nepřijde lehký, naopak. Sice to není žádný velký hutňák, ale nic lehkého na léto také ne.

Krycí schopnost je za mě rozhodně střední, kryje perfektně. Krásně pleť sjednotí, zakryje nedokonalosti, začervenání a zároveň pleť nádherně rozzáří. Netvoří dojem masky, hezky se do pleti zapracuje a vydrží mi od rána do večera i přesto, že mám tendence po pleti kolikrát ťapkat.

Mám suchou pleť a vyhovuje mi maximálně. Dobře se roztírá, nezalézá do vrásek, nezvýrazňuje suchá místa a pleť vůbec nevysušuje.

Máte zkušenost s make-upem?
Jaké krytí požadujete?

9 komentářů:

  1. Tento make-up je parádní,měla jsem k němu i korektor a moc mi vyhovoval, pokud by to měl být make-up z drogérky tak bud to tento a nebo nějaký od Rimmelu … nyní mám Estee Lauder a Nars a jsou peckový

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Rimmelu jsem zatím měla asi jen jeden a úplně ono to nebylo. Už čeká na zkoušení ale další :)

      Vymazat
  2. Já taky už nevyžaduju nějaké silné krytí. Makeupy od Astoru jsem ještě nezkoušela,v poslední době jsem si hodně oblíbila makeupy od Rimmelu.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že Rimmel hodně oblíbený. Jaký je Tvůj favorit?

      Vymazat
  3. Make-up vypadá super, já jsem zvyklá chodit ven jen s pudrem a korektorem, ale občas je taky ten make-up potřeba :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Korektor moc nepoužívám a zas jen pudr mi přijde zbytečný :D

      Vymazat
  4. Tento jsem nezkoušela, ale dost mě láká. Zatím používám jen makeupy od Rimmel. :) Já krytí potřebuji nějaké to střední až vyšší, ale to záleží.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Make-up už jsem dlouho neměla, ale v zimě začnu opět asi nějaký používat, takže tento vyzkouším :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...