Balea - Limitovaná edice Art Edition

Pokud Vás už Balea a její limitky začínají unavovat, tak dnešní článek asi přeskočte, protože tu mám další slibovanou voňavou recenzi. Možná kvůli Balee se mi nedaří více zásoby redukovat, protože právě jejími produkty vždy koupelnu doplním, ale kdo by dokázal odolat.

Limitka Art Edition mě zaujala, jak jinak, ještě na německém instagramu. Samozřejmě jsem chtěla hlavně univerzální krémík s donutem na obalu a u zbytku jsem si říkala, že uvidím podle vůně. Bože, tohle je tak voňavá limitka, úplná dokonalost. Kromě zmiňovaných produktů můžete koupit i sprej na vlasy, tekuté mýdlo a krém na ruce.

Sprchový gel Vanilka & citrusy 
Sprcháče od Balei mě baví a tenhle mě okamžitě dostal svojí vůní, která je naprosto dokonalá. Podle názvu se jedná o kombinaci vanilky a citronů, ale za mě to je exotičtější vůně. Vanilku cítím hodně, kdesi v pozadí vnímám i svěží lehce nakyslé citrony, ale vévodí tomu sladké, exotické ovoce, prostě úžasná vůně.

Gel má řídkou, gelovou konzistenci, která ale narozdíl od jinačích sprcháčů této značky napění poměrně málo. Spíše vytváří jemnější mléčnou pěnu, pokud chcete bohatší, chce to hodně vody, hodně produktu a pořádně mydlit. Pokožku nevysušuje, umyje a krásně provoní.

Pečující krém na tělo, obličej a rty
Univerzální krémíky má Balea již nějakou dobu ve stále nabídce a obměňuje jejich vůně a design balení. Tyhle malé plechovky jsou naprosto rozkošné a i mě lákají, ale popravdě řečeno moc nemusím univerzální produkty. Dá se to použít snad na vše a tím pádem nikdy nevím, na co tedy nejlépe využít.

Troufla jsem si použít krém na obličej a nic špatného se nestalo, takže v případě nouze jako praktický pomocník do kabelky, proč ne, ale za klasický pleťový krém bych ho nevyměnila. Je fajn na nohy, suché lokty, ruce a já ho nosila nějakou dobu do práce, kdy jsem měla celkově vysušenou pokožku, takže jsem během dne mázla. To balení je fakt na tohle velmi praktické.

Je poměrně hutný, dobře se ale roztírá, během chviličky se vsákne a nezanechává žádný mastný film. Překvapila mě i hydratace, která není vůbec marná, jak jsem psala, praktický pomocník, který se v kabelce neztratí.

Pokud jsem si zamilovala vůni sprcháče, tak teprve tuhle naprosto žeru a miluji. Láska na první čichnutí, božská slaďoučká vůně exotického ovoce, škoda, že Vám ji přes monitor nemůžu přenést, protože za mě jedna z nejlepších vůní.

Hydrogelová maska na rty
Masku na rty jsem ještě nikdy neměla, takže mě samozřejmě tahle blbina ihned zaujala. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, aloe vera, panthenol a mandlový olej, které zajišťují okamžitou hydrataci, dodání hebkosti a dokonce i plnější dojem.

Jedná se o jednorázovou masku. Je gelová, veliká, takže bez problému pokryje celé rty i okolí. Dobře se na rty přicucne, sice se okraje lehce odchlipují, ale i přesto maska drží. Nechává se působit přibližně 20 minut, sama se mi kolem této doby začala sama odlepovat a trhat se.

Maska je příjemná, jediné, co mi vadí, že se s ní nedá mluvit :D Po aplikaci byly rty a jejich okolí určitě vyhlazenější a vyživenější. Na velmi suché rty ale podle mě stačit nebude. Ale jako občasná větší péče, jo, bavilo mě to.

Zaujala Vás limitka?
Zkoušely jste masky na rty?

12 komentářů:

  1. Mám doma tu masku, ještě jsem ji nezkoušela, tak jsem hodně zvědavá :) jo limitka mě hodně zaujala :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si z žádné limitky ještě nikdy nic nekoupila. Podezřívám je, že budou mít hodně sladké vůně a na ty já si extra nepotrpím. Z této limitky by možná za očichání stál sprcháč - pokud jsou v něm i tóny citrusů.. A masku na rty jsem ještě taky neměla

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle 3 věci musím mít! :) škoda, že na eshopu jsem neviděla předtím
    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
  4. Balea má prostě vychytané limitované edice :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou tak krásný věci! Hlavně ta maska na rty :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...